Třinec – Plzeň 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:5 (kon.)
Liberec – Motor ČB 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:0 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:6 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 30.01.2022, 17:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:21 Pavel KOUSAL - 0:4
     
    54:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Risk bez brankáře domácímu celku nevyšel a o dnešním vítězi je již rozhodnuto. Dlouhý puk na zadní mantinel dojel Ondřej Najman a přesnou nahrávkou před branku nachystal klidný gól pro PAVEL KOUSAL. Asistence: Ondřej Najman, Martin Ševc.
    40:47 Jakub KOTALA - 0:3
     
    40:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned v úvodní minutě třetí části hry navyšují hosté své vedení. Na modrou čáru dostal kotouč David Moravec a vypálil. Jeho pokus vyrazil Frodl pouze před sebe, kde se basebalově dokázal prosadit JAKUB KOTALA – 0:3. Asistence: David Moravec, Matyáš Kantner.
    30:27 Pavel KOUSAL - 0:2
     
    30:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ve ztichlé enteria aréně už je to o dvě branky. Oscar Flynn dojel puk v útočném rohu a výbornou zadovkou ho připravil pro PAVLA KOUSALA, který si ho zpracoval a přesnou střelou na zadní tyčku zvýšil vedení svého týmu. Asistence: Oscar Flynn, Mitchell Fillman.
    08:36 Matyáš KANTNER - 0:1
     
    08:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Devátá minuta zápasu a poprvé se mění stav. Domácí tým absolutně propadl na středu hřiště, čehož využil MATYÁŠ KANTNER. Bývalý hráč Plzně získal puk ve vlastní třetině, dostal se až k Frodlovi, na něhož vyzrál dlouhým a precizním blafákem do bekhendu. Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 9. Kantner, 31. P. Kousal (O. Flynn, Fillman), 41. Kotala (D. Moravec, Kantner), 55. P. Kousal (O. Najman, Ševc)


    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Zdráhal, J. Mikuš (A), Košťálek, D. Robertson, Sergijenko, O. Vála, T. Jelínek – Cienciala, Poulíček (C), Blümel – Camara, A. Musil, R. Kousal (A) – O. Rohlík, Paulovič, Hecl – T. Urban, O. Roman, Anděl.
    Trenér: Richard Král

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Jánošík, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Pavel Pýcha, Fillman, Bernad – Kantner, Fořt, D. Šťastný – Pospíšil, Kotala, Kelemen – O. Flynn, O. Najman, P. Kousal – Grim, Bičevskis, J. Stránský (A).
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Kika, Micka – Špůr, Rampír

    Diváci: 1000
    thejrc.org