Carolina – San Jose 2:1 (kon.) | Dallas – Boston 6:1 (kon.) | Montreal – Columbus 3:6 (kon.)
NY Islanders – Minnesota 3:4 (kon.) | Colorado – Buffalo 4:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Boston Bruins
Pondělí 31.01.2022, 01:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Tyler SEGUIN - 6:1
     
    58:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas i v této třetině vsítí dvakrát! Gurjanov přesprintoval na levé straně soupeře, následně mu do tandemu sjel TYLER SEGUIN, kterému kotouč předal, a ten už ho jen rychle usměrnil do branky před přemisťujícím se Swaymanem. Asistence: Denis Gurjanov a Jamie Benn.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brandon Carlo – 2 min., hákování).
     
    48:23
    Glendening poslal kotouč z metru do vinglu. Ten se ale zastavil o brankovou konstrukci!
    45:49 Craig SMITH - 5:1
     
    45:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Chvíli po Swaymanovi o čisté konto přichází také Oettinger a Boston se konečně prosazuje! CRAIG SMITH si našel prostor v pravém kruhu a po zisku kotouče poslal ránu po ledě. Byly to takové dvojnásobné "jesle", kotouč totiž proletěl mezi nohami obránci i gólmanu. Asistence: Charlie Coyle a Jake DeBrusk.
    44:55 Roope HINTZ - 5:0
     
    44:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tohle je již debakl! Swayman už taktéž nedrží nulu a domácí hostům uštědřují "bůra". ROOPE HINTZ se dnes prosazuje poprvé. Asistence: John Klingberg a Joe Pavelski.
     
    44:13
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Derek Forbort – 2 min., držení).
     
    34:49
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Curtis Lazar – 2 min., podrážení).
     
    28:37
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Jamie Benn – 2 min., sekání).
     
    27:39
    Střídání v týmu Boston Bruins: ze hřiště odchází Linus Ullmark, přichází Jeremy Swayman.
    27:39 Jamie BENN - 4:0
     
    27:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Velmi rychlá branka po předchozím navýšení posílá domácí už do čtyřbrankového vedení! JAMIE BENN dostal kotouč na střed, odkud pálil přes ruku, ale i tak dokázal najít pravý vingl Ullmarkovy branky. Ten toho má dost a odjíždí střídat. Asistence: Tyler Seguin a Denis Gurjanov.
    26:31 Luke GLENDENING - 3:0
     
    26:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars jdou už do velkého trháku! Nejprve před prázdnou brankou trestuhodně zahodil Robertson. Jenže kotouč se po mantinelu dostal k Heiskanenovi, který okamžitě pálil a díky teči LUKA GLENDENINGA se kotouč dostal do sítě.. Asistence: Jason Robertson a Roope Hintz.
     
    25:47
    Pastrňák dostal zpoza branky skvělou přihrávku od Bergerona. Český křídelník okamžitě pálil z první, ovšem k jeho smůle jen do výstroje Oettingera.
     
    22:40
    McAvoy pálil z dálky a následně Foharty zachytil odražený kotouč a z dorážky z otočky zkusil překvapit Oettingera. Ten ale předvedl další úspěšný zákrok.
    15:23 Alexandr RADULOV - 2:0
     
    15:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí udeřili podruhé a opět na aktivitu soupeře odpovídají brankou! ALEXANDR RADULOV jel od modré čáry, která ohrazuje útočné pásmo, na branku úplně sám. Akci zakončil povedenou kličkou do forhendu a následným zametením kotouče po ledu do branky. Asistence: Esa Lindell.
    06:54 Tyler SEGUIN - 1:0
     
    06:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení navzdory tou, že v začátku utkání byl Boston jasně lepším týmem! Protiútok, který táhl Gurjanov, se zdál býti neúspěšným, o kotouč byl totiž obrán. Ten se ale od jednoho z hráčů hostů odrazil, následně se odrazil od hokejky dalšího až k TYLERY SEGUINOVI před volnou brankou. Ten už tak neměl těžkou práci a poslal svůj šestý kotouč do sítě Bostonu v kariéře. Asistence: Denis Gurjanov a Jamie Benn.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 7. Seguin (Gurjanov, Jamie Benn), 16. A. Radulov (Lindell), 27. Glendening (M. Heiskanen, J. Robertson), 28. Jamie Benn (Seguin, Gurjanov), 45. Hintz (J. Klingberg, Pavelski), 59. Seguin (Gurjanov, Jamie Benn) – 46. Craig Smith (Coyle, DeBrusk)


    Dallas Stars: Oettinger (Holtby) – M. Heiskanen, R. Suter, J. Klingberg, Lindell (A), Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin (A), Jamie Benn (C) – A. Radulov, Peterson, Kiviranta – Glendening, Faksa, Kero.
    Boston Bruins: Ullmark (28. Swayman) – McAvoy, Vaakanainen, Carlo, Grzelcyk, M. Reilly, Forbort – Pastrňák, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Craig Smith, Coyle, T. Hall – O. Steen, Fogarty, DeBrusk – Lazar, T. Nosek, Blidh.
    thejrc.org