Tampa – San Jose 3:2 (po pr.) | NY Rangers – Florida 5:2 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:1 (kon.)
Boston – Seattle 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Washington 3:4 (po pr.) | New Jersey – Toronto 1:7 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 4:1 (kon.) | Nashville – Vancouver 4:2 (kon.) | Dallas – Calgary 3:4 (kon.)
Colorado – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.) | Vegas – Buffalo 5:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:4 (2:1, 1:0, 0:3)
Calgary Flames
Středa 02.02.2022, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:13 Oliver KYLINGTON - 3:4
     
    58:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní obrat Flames v závěru zápasu po ubráněném oslabení. Hosté se dostali do přečíslení tří na jednoho. V prostoru mezi kruhy si několikrát vyměnili puk, až nakonec Rasmus Andersson nachystal střeleckou pozici pro OLIVERA KYLINGTONA, který se nemýlil. Asistence: Rasmus Andersson, Elias Lindholm.
    55:13 Johnny GAUDREAU - 3:3
     
    55:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté skórující podruhé během necelé minuty a vyrovnávají skóre. Matthew Tkachuk si vybruslil zpoza branky a pohotovým zakončením zamířil do betonu Oettingera, od něhož se kotouč odrazil přímo k JOHNYMU GAUDREAUOVI a ten měl jednoduchou práci, puk dopravil do odkryté branky a mohl jít slavit. Asistence: Matthew Tkachuk, Elias Lindholm.
    54:36 Andrew MANGIAPANE - 3:2
     
    54:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se ještě rozhodně nevzdávají a už je to pouze o jednu branku. Noah Hanifin dostal puk na modrou čáru a vypálil. Jeho pokus ještě tečoval do brankáře Oettingera Blake Coleman. A právě od brankáře Dallasu se kotouč odrazil přímo před ANDREWA MANGIAPANEHO, který do prázdné branky uklidil. Asistence: Blake Coleman, Noah Hanifin.
    31:20 Jamie BENN - 3:1
     
    31:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí již vedou o dvě branky! Tyler Seguin zavezl puk do útočného pásma a nahrávko upřed branku našel svého spoluhráče JAMMIEHO BENNA zaparkovaného před Markströmem. Domácí kapitán nejprve trefil švédského brankáře v brance Calgary, ale napodruhé už se nemýlil a dostal puk do sítě. Asistence: Tyler Seguin, Denis Gurjanov.
    18:12 Jason ROBERTSON - 2:1
     
    18:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ještě před pauzou domácí tým otáčí skóre. JASON ROBERTSON dostal přesný pas do hokejky na útočnou modrou, následnou kličkou na střed se zbavil dvou soupeřů a přesnou střelou po překročení modré čáry zaskočil Jacoba Markströma. Švédskému brankáři poslal puk přesně pod horní tyčku – 2:1. Asistence: Esa Lindell.
    04:26 Joel HANLEY - 1:1
     
    04:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Utkání zatím probíhá velmi ofenzivně, což nám rozhodně nevadí a po kuriózním gólu Stars je vyrovnáno. Domácí zvládli několik soubojů v útočném pásmu a dostali puk na modrou čáru pro JOELA HANLEYHO, který okamžitě vypálil. Svoji ránu opřel dokonale o hokejku soupeře a kotouč s vysokým odrazem nakonec zapadl přesně mezi betony Jacoba Markströma v hostující brance. Pro mladého beka Dallas se jedná o první gól v NHL! Asistence: Tanner Kero, Riley Damiani.
    01:54 Trevor LEWIS - 0:1
     
    01:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hodně rychlá první branka zápasu a do vedení jdou hosté.Dallas lacině ztratil puk ve středním pásmu, do útočné třetiny ho následně protečoval Milan Lucic a pro slovenského forvarda Adama Růžičku. Ten následně přesně našel skórujícího TREVORA LEWISE. Asistence: Adam Ružička, Milan Lucic.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 5. Hanley (Kero, Damiani), 19. J. Robertson (Lindell), 32. Jamie Benn (Seguin, Gurjanov) – 2. T. Lewis (Adam Ružička, Lucic), 55. Mangiapane (Coleman, Hanifin), 56. J. Gaudreau (M. Tkachuk, E. Lindholm), 59. Kylington (R. Andersson, E. Lindholm)


    Dallas Stars: Oettinger (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell (A), M. Heiskanen, R. Suter, Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin (A), Jamie Benn (C) – A. Radulov, Faksa, Peterson – Glendening, Damiani, Kero.
    Calgary Flames: Markström (41. Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – B. Ritchie, Monahan (A), D. Dubé – T. Lewis, Adam Ružička, Lucic.
    thejrc.org