Havlíčkův Brod – Řisuty 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Žďár n/S 7:3 (kon.)
Kometa Brno B – Kopřivnice 1:3 (kon.) | Hronov – Nová Paka 3:2 (kon.) | Příbram – Klatovy 7:1 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
BK Nová Paka
Středa 02.02.2022, 18:00 • Hronov, Zimní stadion • 2. liga skupina Sever (ČR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:41
    Hronov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku čtyři na tři, když se ze střední vzdálenosti svižnou ranou prosadil VITALIJ LEBEDKIN a Hronov tak potřetí v utkání vede – 3:2. Asistence: Konstantin Lavrenov a Filip Moník.
     
    45:47
    Nová Paka vstřelila branku!
    Těsně před koncem přesilové hry ji hosté využívají a je vyrovnáno. František Hnik viděl ideálně postaveného DAVIDA MALÍKA, který se opřel do střely a ta zapadla za záda Adama Pavlíčka – 2:2. Opět se tak bude začínat zase od nuly. Asistence: František Hnik a Petr Foerster.
     
    22:22
    Hronov právě vstřelil branku!
    Domácí celek strhává opět vedení na svou stranu. Po pěkné přihrávce Davida Sýkory zakončil přesně v přesilové hře JAKUB KYNČL a hosté tak musejí znovu dohánět jednobrankové manko – 2:1. Asistence: David Sýkora a Vitalij Lebedkin.
     
    18:09
    Nová Paka vstřelila branku!
    V závěru první třetiny je vyrovnáno. Hosté se natlačili před Adama Pavlíčka, kde ho poté překonal FILIP KRSEK – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: František Hnik.
     
    03:45
    Hronov právě vstřelil branku!
    Aktivnější sice byli hosté, kteří si vypracovali několik šancí, jako první ale skórují hronovští hokejisté. Michail Romanov poslal kotouč na levou stranu, kde poté svižnou ranou SAMUEL DUCHAN překonal svého bývalého spoluhráče, brankáře Ševců – 1:0. Asistence: Michail Romanov a Ivan Nazarov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Duchan (Romanov, Nazarov), 23. Kynčl (Sýkora, Lebedkin), 55. Lebedkin (Lavrenov, Moník) – 19. Krsek (Hnik), 46. Malík (Hnik, Foerster)


    HC WIKOV Hronov: Pavlíček (Borovička) – Kynčl, Romanov, Degtěrev, Mikulec, Sýkora, Exner (C), Pavelka – Nazarov, Bucek, Duchan, Lavrenov, Moník, Kozák (A), Hašlar, Janda, Lebedkin, Šlaicher, Matouš (A)
    Trenér: Martin Táborský

    BK Nová Paka: Ševců (Krinwald) – Kotyza, Eklund, Leder, Jonáš, Suvorov, Filip, Komarov, Jachanov – Malík (C), Najman, Krsek, Popov, Kerekanič, Nezbeda (A), Paršakov, Hnik (A), Poppel, Dlask, Foerster
    Trenér: Pavel Fedulov

    Rozhodčí: Kraval – Gregar, Hlinka
    bahis siteleri