Havlíčkův Brod – Řisuty 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Žďár n/S 7:3 (kon.)
Kometa Brno B – Kopřivnice 1:3 (kon.) | Hronov – Nová Paka 3:2 (kon.) | Příbram – Klatovy 7:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno B
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 02.02.2022, 18:00 • Winning Group Arena • 2. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji vám za pozornost a těším se na vás u dalšího textového přenosu. (20:17:33)
     
    I přesto, že Brňané vedli po prvních dvaceti minutách zásluhou Adama Studeného 1:0, zápas nakonec skončil úplně odlišně. Ještě v první dvacetiminutovce se hostům podařilo srovnat, když Petr Seidler ukázal šikovné ruce zasunul kotouč za záda Šembery. Ve druhé dvacetiminutovce domácí mocně tlačili, avšak zuby si vždy vylámali na skvěle chytajícím brankáři Mickovi. V závěru této části hry získala Kopřivnice přesilovku a z hole Filipa Fojtíka padl jejich druhý gól. Brnu se ani ve zbytku zápasu nepodařilo najít recept a v 56. minutě jejich ztráta byla již dvě branky. Druhý gól v zápase totiž oslavil Filip Fojtík. Ani hra v šesti na Kopřivnici nezabrala a tak jejich hokejisté vezou z moravské metropole velmi cenné tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Od modré vyslal dělovku David Sedláček, ale prostor tří tyčí netrefil. Tohle už asi nepůjde.
     
    59:18
    Hosté se snažili vyhodit a trefit prázdnou brněnskou klec. O kousek minuli a tak se píská zakázané uvolnění.
     
    59:02
    Zatím se jim ale nic nedaří. Kopřivnice takticky brání střední pásmo a nepouští modrobílé dál.
     
    58:35
    Je tomu tak, Kometa hraje v šesti!
     
    58:34
    Kopřivnice vyhodila kotouč přes všechny čáry a píská se icing. Kometa si následně bere oddechový čas a zřejmě bude následovat i odvolání brankáře.
     
    58:02
    Protiútok Kopřivnice a zvoní nám halou tyč! Nejspíše však šlo jen o vnější konstrukci brněnského brankoviště, takže bez vážnějšího nebezpečí.
     
    57:40
    Sedláček se toho v posledních minutách nebojí a je vidět, že toho má dost, sledovat nemohoucnost brněnského útoku. Daleko více se vrhá do útočných průniků a tlačí se do střel.
     
    56:56
    Ihned po buly pálil šikovný mladík Jan Sedláček. Jeho kotouč byl ztečován až do ochranné sítě. Kometa neví, jak na brankáře Micku vyzrát.
     
    56:40
    Moskal protečoval kotouč do útočného pásma. Brankář Micka pro jistotu vyjel ze své brány a kotouč přikryl. Následuje další vhazování.
     
    55:31
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Místo srovnání tu máme navýšení skóre! Kopřivnice dokázala otočit hru a po přihrávce Dominika Suchého dokázal prostrčit puk za záda Šembery FILIP FOJTÍK! Pro hostujícího forvarda je to tak druhá branka v zápase. Asistence: Dominik Suchý
     
    54:45
    Vyhrané buly – nahrávka na modrou – střela Jiřího Kališe. I tento pokus Micka viděl a stačil máchnout lapačkou. Kometa musí vymyslet něco jiného, nebo šikovnému brankáři alespoň více clonit.
     
    54:15
    Ihned o buly se Brno vydalo na druhou stranu, avšak ránu Krejčiříka brankář Micka s klidem drží.
     
    54:05
    Dominik Suchý společně se svými spoluhráči teď drží Kometu před svou vlastní bránou. Šembera se nestačí otáčet, kama puk letí. Nakonec hru přeci jen přerušuje.
     
    53:11
    Adam Studený dostal kotouč na osu hřiště, ještě si ho srovnal na hokejku, jenže než stačil vystřelit, už u něj byl napadající hráč Kopřivnice.
     
    52:23
    Marek Micka přerušuje hru zákrokem, kdy ukryl kotouč ve své lapačce. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    51:36
    Kometa dře, napadá a snaží se o útočnou aktivitu, ale dnes to zkrátka není jejich den. Chybí jim štěstí a klid na hokejkách. Do konce zápasu ale stále zbývá času dost. Stále mají čas na to, s tímto skórem ještě něco dělat.
     
    50:25
    Aktivita i na druhé straně, po zákroku Micky se bude vhazovat před jeho pracovištěm.
     
    49:37
    Kapitán Matěj Mach využil chyby Komety a společně se svými kumpány nastartoval přečíslení 2 na 1. V útočné třetině poslal křižnou přihrávku na druhou stranu, kde čekal Rostislav Vaněk a po jeho ráně, kterou Šembera jemně tečnul zvonila branková konstrukce!
     
    48:48
    Kopřivnice teď příkladně bojuje. Znemožňovala Brnu rozehrávku a Šembera dokonce musel kotouč přikrýt. Hosté mají možnost buly v útočném pásmu při vlastním oslabení.
     
    48:28
    Brno rozpohybovalo obranu hostů, od modré čáry přihrával na levý kruh Jan Sedláček a ze své tradiční pozice pálil snajpr Robert Havlát. Ani tentokrát ale prostor tří tyčí netrefil.
     
    47:44
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Pindel – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:50
    Hosté v plném počtu.
     
    46:15
    Krejčiřík byl dobře postaven v prostoru mezi kruhy. Kotouč tam po chvilce čekání i dostal, avšak trefil pouze beton Micky a ani z následujících dorážek se síť hostující klece nerozvlnila.
     
    45:39
    Brnu se zatím vůbec nedaří. Pásmo se jim nedaří udržet. Kdykoliv, kdy se pokusí o průnik, kousek za modrou čárou číhají hráči ve žlutém, aby je o kotouč urychleně obrali. Skvělá práce hostujícího týmu.
     
    45:13
    Na úvod další početní nevýhody Kopřivnice jejich hokejisté vyhazují kotouč.
     
    44:50
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Fojtík – 2 min., podrážení).
     
    44:33
    Aleš Trnka si počkal na modré čáře na Filipa Fojtíka a odstavil ho od kotouče. To se hostující lavici nelíbilo a tvrdí, že se jednalo o faul. Rozhodčí na tento incident nereaguje.
     
    43:59
    Adam Studený je dnes velmi aktivní. Po přihrávce na modrou opět urychleně vypálil a Micka měl opět zakrytý výhled. Nakonec zasáhl svými betony.
     
    42:36
    Popelka nenašel přihrávkou od zadního mantinelu nikoho ze svých spoluhráčů a domácí se tak musí stěhovat do středního pásma.
     
    42:01
    Při snaze o založení dalšího útoku Kopřivnice vyhodila kotouč přes všechny čáry. Píská se zakázané uvolnění a následuje buly před Mickou.
     
    41:34
    Dominik Suchý ukázal své rychlé nohy na lavé straně kluziště, avšak zakončoval až příliš z úhlu. Jeho následná rána prosvištěla kolem tyče brněnské svatyně.
     
    41:06
    Elitní útočná formace se dlouho držela v útočném pásmu, avšak nic vážnějšího z toho nebylo. Hra se opět obrací směrem k brance Šembery.
     
    40:18
    I ve třetí třetině vyhráli úvodní buly hokejisté Brna. Následně se okamžitou střelu ze středního pásma pokusil junior Jan Sedláček. Micka toto zakončení jistě nečekal a nakonec kotouč ukryl ve své výstroji a přerušuje se.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:26.
     
    I přesto, že Brno po většinu druhé části diktovalo tempo hry, stačila jedna přesilová hra pro hosty a všechno bylo jinak. Zatímco gólman Micka zneškodňoval jednu tutovku za druhou a halou zněla břevna, na druhé straně se o obrat postaral Filip Fojtík, který z mezikruží trefil přesně prostor mezi tělem a vyrážečkou Šembery. Po dvaceti minutách tak evidujeme stav 2:1 pro Kopřivnici, což je vzhledem k předzápasovým predikcím jistě překvapení. Před námi je však ještě dalších 20 minut, během kterých se domácí celek bude snažit z dnešního duelu vydolovat co nejvíce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Šembera má co dělat, aby neinkasoval podruhé. Krzak napřáhl z pravé strany kluziště a brněnský brankář musel předvést rychlý zákrok lapačkou.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta hry ve druhé třetině,
     
    38:19
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    I přes aktivitu Brna hosté otáčejí dnešní zápas. Po získané přesilovce Kopřivnice rozestavila své přesilovkové komando. Ondřej Sluštík z poza branky našel dobře postaveného Filipa Fojtíka a ten se ranou z první, mířenou pod vyrážečku Šembery nemýlil. Asistence: Ondřej Sluštík, Dominik Suchý
     
    37:47
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (J. Sedláček – 2 min., podrážení).
     
    37:25
    Brabenec se rozhodl nezakončovat a do ještě lepší pozice chtěl vyslat Havláta. To byla chyba, zatímco kapitán prostor pro střelu měl, jeho spoluhráč byl krátce po vyslání přihrávky obsazený.
     
    37:07
    Rostislav Vaněk je jeden z nejaktivnějších hráčů hostů v dnešním zápase. Svou šikovnost předvedl nyní, kdy si prošel kolem obou obránců Brna a následně se snažil zasunout puk mezi betony domácího brankáře. Šembera betony včas sklapl a hru přerušil.
     
    36:22
    Tohle ale hostům přeci jen pomůže. Nepřesné založení útoku Brna končí až za brankou Kopřivnice a rozhodčí píská zakázané uvolnění. Vhazuje se před brankářem Šemberou, který posledních 10 minut má před svým pracovištěm poměrně klid.
     
    35:39
    Kopřivnice je v této části hry jako opařená. Brno na ledě vskutku dominuje, avšak stav se stále nemění.
     
    35:13
    Hosté v plném počtu.
     
    35:11
    Škrvně našel mezi kruhy Kališe a ten v další tutovce dnešního zápasu trefil pouze připravený beton brankáře Micky!
     
    34:49
    Havlát předal kotouč na modrou čáru Janu Sedláčkovi, ten si ještě kousek popojel a nikým neatakován vyslal střelu zápěstím. Kotouč skončil na zadním mantinelu a Kopřivnice se opět osvobozuje.
     
    33:53
    A podařilo se jim to i podruhé, domácí opět začínají od své vlastní branky.
     
    33:39
    Pro Brno se jedná již o čtvrtou přesilovou hru v dnešním zápase. Na její úvod však hosté vyhazují kotouč přes všechny čáry.
     
    33:13
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Fojtík – 2 min., držení).
     
    33:06
    Kotouč je po teči hráče v žlutém až na hráčské lavici Brna. Z toho důvodu se hra logicky přerušuje a vhazovat se bude právě přes střídačkou domácího týmu.
     
    32:33
    Vojtěch Krejčiřík zavezl kotouč do útočného pásma, otočkou se zbavil bránícího hráče a přihrál na svého kolegu Havláta. Ten si najel na střed, do ideální pozice pro zakončení. Dnes však nemá forvard Brna přesně seřízená mířidla a v tutovce minul!
     
    31:06
    Když je na ledě duo Brabenec – Havlát, obránci mají vždy na pilno. Platilo to i nyní, Micka však ránu druhého jmenovaného viděl a ukryl ve své výstroji Vhazovat se bude před jeho kanceláří.
     
    30:42
    Adam Popelka dostal krátce po buly nabito na vrchol kruhů a okamžitě zakončoval. Střelu ještě přizvedla hokejka hostujících obránců a puk tak končí až na zadním mantinelu.
     
    29:55
    Kometa začíná stupňovat své tempo, Moskal poslal kotouč před branku na Škvrněho, jemuž střela nesedla. Následně se hosté raději osvobodili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    29:24
    Jan Sedláček nahodil kotouč do pásma, ale kapitán Brabenec na něj nedosáhl. Z toho důvodu se hra opět obrací druhým směrem. Nepřesností na obou stranách je v dnešním duelu stále mnoho.
     
    28:16
    Po útočném výpadu elitní formace Brna byla posunuta branka. Hra se tak přerušuje a vhazovat se bude před brankářem Mickou.
     
    27:55
    Puk, který proskákal až do rohu kluziště se snažil z první uklidit Marek Škvrně. Kus černé gumy pak proskákal brankoviště Kopřivnice až do druhé rohu. Odtud se ho již chopili hokejisté Kopřivnice.
     
    27:12
    Filip Fojtík dostal nabito mezi kruhy, na nic neváhal a z první vyslal svoji dělovku směřovanou na vzdálenější tyč. Šembera byl dobře postavený a stačilo mu máchnout jeho hbitou lapačkou,
     
    26:25
    Hru přerušuje hvizd rozhodčího po zákroku Daniela Šembery, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    25:58
    Nahození Jiřího Kališe z pravé strany Micka neviděl a podle toho taky vypadal jeho zákrok. Kotouč nakonec proskákal až za jeho záda a objevil se těsně vedle pravé tyče! Chyběl kousek a Brno mohlo být opět ve vedení.
     
    25:04
    Hra nám rychle mění směr. Ještě před pár vteřinami měl plné ruce práce Šembera, nyní zasahoval Micka, který ukryl kotouč mezi svými betony a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    24:39
    Kamil Brabenec si na svá ramena vzal příliš velké sousto, dva protihráče zkrátka nepřekonal a Kopřivnice zakládá protiútok.
     
    24:11
    Kometa po delší době zamkla svého soupeře před svou bránou. Od modré čáry se snažil nahození tečovat Tomáš Pigl, kotouč následně prosvištěl kolem pravé tyče branky Kopřivnice.
     
    23:29
    Krejčiřík teď nadělal velké problémy v brankovišti Kopřivnice. Ačkoli Micka dokázal jeho pokus vyrazit, kotouč se odrazil opět na hokejku forvarda Brna. Ani na podruhé mu to ale nevyšlo.
     
    22:40
    Brno se od inkasovaného gólu stále hledá. Nyní nevěděli co s pukem, tak jej vyhodili přes všechny čáry, píská se icing.
     
    21:55
    Havlát odzbrojil jednoho z hráčů Kopřivnice a okamžitě chtěl poslat hru na druhou stranu. Následná přihrávka na jeho spoluhráče Brabence však byla zblokována a modro-žlutí tak opět vnikají do útočného pásma.
     
    21:12
    Domácí v plném počtu.
     
    20:48
    Krzak získal kotouč ve středním pásmu a z prostoru modré čáry jej nahazoval pro své spoluhráče na zadní mantinel. Nikdo se ke kusu černé gumy nehlásil a tak se jej zmocnili opět modrobílí.
     
    20:20
    Buly vyhráli hokejisté Komety Brno a mohou tak podniknout první útočnou akci druhé dvacetiminutovky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:43.
     
    Máme za sebou první dvacetiminutovku zápasu mezi HC Kometa Brno B a HC ISMM Kopřivnice. Od prvních minut diktovala tempo hry brněnská Kometa, která si vybojovala hned tři přesilové hry. Hned v té první dokázali domácí roztočit své přesilovkové komando a po přihrávce od Kamila Brabence dokázal rozvlnit síť soupeřovi svatyně Adam Studený. V dalších dvou početních výhodách však Brňanům scházela přesnost a klid na hokejkách. Kopřivnice se začala dostávat daleko více do hry a nakonec díky jejich aktivitě dokázali zápas srovnat. V 18. minutě si Petr Seidler prokličkoval útočné pásmo a přesně zakončil do horní části branky. Po dvaceti minutách hry tak platí nerozhodný stav 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Od modré čáry napřáhl Filip Indrst a brankář Šembera měl zakrytý výhled. Kotouč naštěstí pro něj prostor tří tyčí vůbec netrefil.
     
    19:08
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Soumelidis – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:18
    A další nebezpečná situace pro Brno. Dominik Suchý ukázal své individuální schopnosti a prokličkoval se až kousek před brankáře Šemberu! Jeho následná rána pak skončila na zadním mantinelu. Kopřivnice stupňuje své tempo.
     
    17:58
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kometa jakoby zpohodlněla a nechala Kopřivnici diktovat tempo hry. A to se jim stalo osudné. PETR SEIDLER si popojel s pukem až do prostoru mezi kruhy a ranou do horní části brněnské branky rozvlnil síť. Bez asistence.
     
    16:32
    Adam Studený si dokázal pokrýt unikajícího hráče Kopřivnice a dostat kotouč do bezpečí. Netrvalo to dlouho a u kotouče jsou opět hráči ve žlutém a kombinují v útočném pásmu. Tento obrázek hry jsme zatím dnes mnohokrát neviděli.
     
    15:52
    Spousta nepřesností teď způsobuje, že na ledové ploše nevidíme žádné vážnější šance. Když už se jeden tým vypraví kupředu, přijde ztráta a zase otočka.
     
    14:58
    Brno svou třetí početní převahu neodehrálo vůbec dobře. Dá se říci, že právě Kopřivnice v této fází hry měla více šancí. Hosté jsou již v plném počtu.
     
    13:39
    Rostislav Vaněk ukázal brněnské hale své rychlé nohy, přebruslil domácí obránce ve vlastním oslabení a před ním stál už jen brankář Šembera. Ten forvarda Kopřivnice dobře odhadl a vystihl jeho záměr střílet někde do oblasti vyrážečky.
     
    13:06
    A i podruhé hosté vyhazují a mají příležitost vystřídat své hráče.
     
    12:45
    V pořadí třetí přesilová hra Brna začíná. Na její úvod však hosté vyhazují kotouč přes všechny čáry a osvobozují se.
     
    12:29
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Krzak – 2 min., faul kolenem).
     
    11:39
    Nyní to byl Jiří Kališ, který od modré čáry posílal puk na brankoviště Kopřivnice, avšak clonící těla kus černé gumy zblokovali a hra se tak stěhuje opět na druhou stranu.
     
    10:37
    Jan Sedláček měl při vstupu do útočného pásma rychlost, avšak v rohu kluziště upadl. I přesto se Brno na kotouči udrželo a pokračuje v útočení.
     
    09:59
    Tak tady chybělo málo! Nahazovaný kotouč od modré čáry tečoval Eustathios Soumelidis a brankář Micka měl prlné ruce práce. Puk mu ještě k tomu vypadl a brněnský forvard na něj doléhal. Pro Kopřivnici nakonec všechno dobře dopadlo a jejich brankář dokázal kotouč ukrýt ve své výstroji.
     
    09:06
    Teď už ale Brno rozestavilo své přesilovkové komando a od modré čáry vyslal projektil obránce Aleš Trnka. Micka však měl výhled odkrytý, na střelu si počkal a kotouč ukryl ve své lapačce.
     
    08:37
    Kopřivnice se ale zatím dobře brání, jednou dokázali hosté vyhodit a podruhé se Dominik Suchý dokonce pustil do protiútoku. Šemberova svatyně v ohrožení nebyla.
     
    07:50
    Kopřivnice si pořádně zavařuje a Brnu darovala přesilovou hru. Využijí ji Brňané i tentokrát? Jejich síla v tomto stavu na ledě je vskutku neuvěřitelná.
     
    07:13
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Gola – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:34
    Brno vstřelený gól nabudil a opět se snaží o ohrožení kopřivnické svatyně. Tentokrát to druhému útoku nevyšlo a zaútočit tak mohou i hosté. Šembera zatím mnoho práce neměl.
     
    05:02
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Brněnské béčko přesilovky zkrátka umí! V první početní výhodě dnešního zápasu se prosazují a odskaují svému soupeři. Patrik Moskal společně s dalším veteránem Kamilem Brabencem rozjeli útočnou kombinaci a na jejím konci byl obránce ADAM STUDENÝ, který z prostoru mezi kruhy uklidil puk až za záda brankáře Micky. Asistence: Kamil Brabenec, Patrik Moskal.
     
    04:45
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Vaněk – 2 min., podrážení).
     
    04:14
    Marek Škvrně byl s kotoučem u pravého kruhu pro vhazování a hledal dobře postavené spoluhráče. Puk z jeho čepele však skončil pouze na brusli hráčů ve žlutém.
     
    03:47
    Jan Sedláček podpořil ofenzívu zavezením kotouče na útočnou třetinu, jeho spoluhráči mu však nepřišli na pomoc a hra se tak opět stěhuje na druhou stranu.
     
    02:59
    Další pokus Komety od modré čáry končí na zadním mantinelu. Modrobílí však udrželi pásmo a elitní formace může útočit.
     
    02:26
    Petr Krejčí nabral rychlost na levém křídle, a z prostoru kruhu pro vhazování vyslal střelu, kterou chtěl najít skulinku mezi brankářem Mickou a jeho tyčí. Ten si však celou situaci pohlídal a schoval kotouč do své lapačky.
     
    01:14
    Havlát puk v útočném pásmu neudržel a v rohu kluziště jej odzbrojili hráči ve žlutém. Dlouho se u puku ale neohřáli a Kometa opět rozjela svou útočnou kombinaci.
     
    00:05
    Úvodní buly bylo vhozeno. U kotouče jsou hráči týmu HC Kometa Brno B.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno B: Šembera (Slavíček) – Švejda, J. Sedláček, Studený, Kališ (A), Buchal, D. Sedláček, Trnka – Pigl, Škrvně, Brabenec (C) – Havlát, Krejčí, Soumelidis – Moskal (A), Mokrohajský, Popelka – Krejčiřík
    Trenér: Jiří Otoupalík

    HC ISMM Kopřivnice: Micka (Kučera) – Štěpánek, Slavík, Mituchovič, Hrůzek, Krzak, Marek (A), Fojtík – Suchý, Gola, Seidler – J. Mach (C) , M. Mach, Indrst – Fojtík, Pindel, Vaněk – Sluštík (A)
    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Čuňočka – Kráľ, Štěrba.
     
    Vzájemné zápasy
    2. 10.2021 – Kometa Brno B 3:4pp Kopřivnice
    30. 10. 2021 – Kopřivnice 3:6 Kometa Brno B
    27. 11. 2021 – Kometa Brno B 4:3 Kopřivnice
    28. 12. 2021 – Kopřivnice 3:4 Kometa Brno B
     
    HC Kometa Brno B
    Brněnské béčko se naladilo na skvělou formu a aktuálně drží pětizápasovou šňůru výher. Kometa tak dokonala svoji stahovací jízdu na pozice, zaručující postup do play off. Opava i Žďár totiž mají shodně bodů jako modrobílý celek.

    I na posledním vítězství se bodově podílela dvě útočná esa brněnského týmu. Kamil Brabenec i v pětačtyřiceti letech stále ukazuje svůj hokejový um, ve 34 zápasech nasbíral 39 kanadských bodů (11+28). Zdatně mu sekunduje parťák z útoku, o více než dvacet let mladší Robert Havlát, jenž odehrál stejný počet zápasů a připsal si 36 bodů (17+19). V posledních zápasech Kometě vychytává jedno vítězství za druhým Daniel Šembera, celkem nastoupil do 16 zápasů a devětkrát slavil vítězství.
     
    HC ISMM Kopřivnice
    Kopřivnice se v tabulce skupiny východ nachází na průběžném 7 .místě. Jejich forma je doslova nahoru – dolů. Výhru střídá prohra a tak pořád dokola. Za nimi už se tak nachází jen Hodonín se ztrátou 6 bodů. Na soupeře před nimi ztrácí kopřivnický klub 3 body. Na postup do play off to však dělá již 9 bodů a vyřazovací souboje se jim tak pomalu vzdalují.

    V útoku Kopřivnice nikdo výrazně nevyčnívá, hned sedm útočníků si zatím v sezoně připsalo alespoň 16 kanadských bodů. Produktivitu vede forvard Jakub Mach, který odehrál 32 zápasů a nasbíral 22 bodů (12+10), v závěsu za ním se drží Patrik Gola (29 zápasů, 8+13). V bráně už se představilo šest kopřivnických gólmanů, nejvíce startů má Andreas Kubáň, který vychytal výhru proti valašským Bobrům.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 6. Studený (Brabenec, Moskal) – 18. Seidler, 39. Fojtík (Sluštík, Suchý), 56. Fojtík (Suchý)


    HC Kometa Brno B: Šembera (Slavíček) – Švejda, J. Sedláček, Studený, Kališ (A), Buchal, D. Sedláček, Trnka – Pigl, Škrvně, Brabenec (C) – Havlát, Krejčí, Soumelidis – Moskal (A), Mokrohajský, Popelka – Krejčiřík
    Trenér: Jiří Otoupalík

    HC ISMM Kopřivnice: Micka (Kučera) – Štěpánek, Slavík, Mituchovič, Hrůzek, Krzak, Marek (A), Fojtík – Suchý, Gola, Seidler – J. Mach (C) , M. Mach, Indrst – Fojtík, Pindel, Vaněk – Sluštík (A)
    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Čuňočka – Kráľ, Štěrba
    thejrc.org