Havlíčkův Brod – Řisuty 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Žďár n/S 7:3 (kon.)
Kometa Brno B – Kopřivnice 1:3 (kon.) | Hronov – Nová Paka 3:2 (kon.) | Příbram – Klatovy 7:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno B
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 02.02.2022, 18:00 • Winning Group Arena • 2. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Je tomu tak, Kometa hraje v šesti!
     
    55:31
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Místo srovnání tu máme navýšení skóre! Kopřivnice dokázala otočit hru a po přihrávce Dominika Suchého dokázal prostrčit puk za záda Šembery FILIP FOJTÍK! Pro hostujícího forvarda je to tak druhá branka v zápase. Asistence: Dominik Suchý
     
    49:37
    Kapitán Matěj Mach využil chyby Komety a společně se svými kumpány nastartoval přečíslení 2 na 1. V útočné třetině poslal křižnou přihrávku na druhou stranu, kde čekal Rostislav Vaněk a po jeho ráně, kterou Šembera jemně tečnul zvonila branková konstrukce!
     
    47:44
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Pindel – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:50
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Fojtík – 2 min., podrážení).
     
    38:19
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    I přes aktivitu Brna hosté otáčejí dnešní zápas. Po získané přesilovce Kopřivnice rozestavila své přesilovkové komando. Ondřej Sluštík z poza branky našel dobře postaveného Filipa Fojtíka a ten se ranou z první, mířenou pod vyrážečku Šembery nemýlil. Asistence: Ondřej Sluštík, Dominik Suchý
     
    37:47
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (J. Sedláček – 2 min., podrážení).
     
    35:11
    Škrvně našel mezi kruhy Kališe a ten v další tutovce dnešního zápasu trefil pouze připravený beton brankáře Micky!
     
    33:13
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Fojtík – 2 min., držení).
     
    32:33
    Vojtěch Krejčiřík zavezl kotouč do útočného pásma, otočkou se zbavil bránícího hráče a přihrál na svého kolegu Havláta. Ten si najel na střed, do ideální pozice pro zakončení. Dnes však nemá forvard Brna přesně seřízená mířidla a v tutovce minul!
     
    25:58
    Nahození Jiřího Kališe z pravé strany Micka neviděl a podle toho taky vypadal jeho zákrok. Kotouč nakonec proskákal až za jeho záda a objevil se těsně vedle pravé tyče! Chyběl kousek a Brno mohlo být opět ve vedení.
     
    23:29
    Krejčiřík teď nadělal velké problémy v brankovišti Kopřivnice. Ačkoli Micka dokázal jeho pokus vyrazit, kotouč se odrazil opět na hokejku forvarda Brna. Ani na podruhé mu to ale nevyšlo.
     
    19:08
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Soumelidis – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:58
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kometa jakoby zpohodlněla a nechala Kopřivnici diktovat tempo hry. A to se jim stalo osudné. PETR SEIDLER si popojel s pukem až do prostoru mezi kruhy a ranou do horní části brněnské branky rozvlnil síť. Bez asistence.
     
    13:39
    Rostislav Vaněk ukázal brněnské hale své rychlé nohy, přebruslil domácí obránce ve vlastním oslabení a před ním stál už jen brankář Šembera. Ten forvarda Kopřivnice dobře odhadl a vystihl jeho záměr střílet někde do oblasti vyrážečky.
     
    12:29
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Krzak – 2 min., faul kolenem).
     
    09:59
    Tak tady chybělo málo! Nahazovaný kotouč od modré čáry tečoval Eustathios Soumelidis a brankář Micka měl prlné ruce práce. Puk mu ještě k tomu vypadl a brněnský forvard na něj doléhal. Pro Kopřivnici nakonec všechno dobře dopadlo a jejich brankář dokázal kotouč ukrýt ve své výstroji.
     
    07:13
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Gola – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:02
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Brněnské béčko přesilovky zkrátka umí! V první početní výhodě dnešního zápasu se prosazují a odskaují svému soupeři. Patrik Moskal společně s dalším veteránem Kamilem Brabencem rozjeli útočnou kombinaci a na jejím konci byl obránce ADAM STUDENÝ, který z prostoru mezi kruhy uklidil puk až za záda brankáře Micky. Asistence: Kamil Brabenec, Patrik Moskal.
     
    04:45
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Vaněk – 2 min., podrážení).

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 6. Studený (Brabenec, Moskal) – 18. Seidler, 39. Fojtík (Sluštík, Suchý), 56. Fojtík (Suchý)


    HC Kometa Brno B: Šembera (Slavíček) – Švejda, J. Sedláček, Studený, Kališ (A), Buchal, D. Sedláček, Trnka – Pigl, Škrvně, Brabenec (C) – Havlát, Krejčí, Soumelidis – Moskal (A), Mokrohajský, Popelka – Krejčiřík
    Trenér: Jiří Otoupalík

    HC ISMM Kopřivnice: Micka (Kučera) – Štěpánek, Slavík, Mituchovič, Hrůzek, Krzak, Marek (A), Fojtík – Suchý, Gola, Seidler – J. Mach (C) , M. Mach, Indrst – Fojtík, Pindel, Vaněk – Sluštík (A)
    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Čuňočka – Kráľ, Štěrba
    ocianews.com