Akademici Plzeň – HC UP Olomouc 6:3 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – HC MUNI 2:4 (kon.) | UK Kings Prague – Engineers Prague 5:1 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
2:4 (0:3, 1:1, 1:0)
HC MUNI
Středa 02.02.2022, 19:40Univerzitní liga ledního hokeje • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:56
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Drama je na světě! Hned dvojice obránců Masarykovy Univerzity se při defenzivních starostech srazili nejen mezi sebou ale také s útočníkem soupeře, kotouč jim však protekl a tak se jej ujal dojíždějící a nikým neatakovaný TOMÁŠ ZEMÁNEK! Ten zvolil krátkou kličku do backhandu, zamířil mezi nohy a skóruje!
     
    31:22
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Krásná práce JANA HASOŇĚ! Domácí lídr už dnes několikrát předvedl, že má rychlé nohy a teď svůj um rozvinul naplno, projel pásmem jako nůž máslem a parádní střelou do víka snižuje v souboji jeden na jednoho s Davidem Holubem, který tedy přichází o čisté konto na 1:4! Jiskřička naděje je vykřesána! Asistence: Filip Sabol a Vojtěch Pernický.
     
    25:11
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! To byla šlupka! Masaryčka se vrátila do pásma ,na pravém kruhu sjížděl nikým nehlídán JAKUB VOŘÍŠEK, napřáhl a náramně trefil vzdálenější růžek. Z pavouka bydlícího v domácí brance je nyní bezdomovec jelikož tady máme vymeteno, hosté vedou už o čtyři góly a peláší za lehkou výhrou. Asistence: David Novosedlík a Peter Ivičič.
     
    19:04
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Nedáš, dostaneš.... MUNI se hned hnala do přečíslení, Bartkovský s Mirkem Bazalou jeli 2 na 1, z druhé vlny ovšem ještě dojížděl ostrostřelec TOMÁŠ RAČICKÝ, dostal pas, sjel si do mezikruží, zamířil a krásně trefil. Masarykova Univerzita je prostě suverénní, na první přestávku se jde za stavu 3:0. Asistence: Tomáš Bartkovský.
     
    09:18
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! A je to 2:0! Výbornou práci předvedl Jakub Voříšek, jenž zavezl puk do plné obrany, udržel jej, předal na Davida Novosedlíka za bránu a PETER IVIČIČ už měl proti rozhozené formaci soupeře lehkou práci, sjel si k bráně a z první vypálil. Kotouč končí v horním rohu branky a hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Asistence: David Novosedlík a Jakub Voříšek.
     
    00:40
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Tak začínáme pěkně zostra! MUNI se vrhla do útoku, René Štrauch ubkroužil prostor kolem modré čáry, nenechal se odstavit a poslal puk mezi kruhy kde zůstal ale úplně nikým nehlídán TOMÁŠ RAČICKÝ, přehodil si puk na backhand a střelou do "víka" otevírá skóre! 1:0! Asistence: René Štrauch.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 32. Hasoň (Sabol, Vojtěch Pernický), 41. Zemánek – 1. Račický (Štrauch), 10. Ivičič (Novosedlík, Voříšek), 20. Račický (Bartkovský), 26. Voříšek (Novosedlík, Ivičič)


    VUT Cavaliers Brno: Huzlík – V. Pernický, Malý, Běhal, O. Holub, L. Pernický – Plitko, Malý, Uhlíř, Zemánek, Hasoň, Šenk, Novák, Kaukič, Balát
    Trenér: Ladislav Šoukal

    HC MUNI: D. Holub (Král) – Uhříček, Surán, Kučera, Bláha, Věžník, Gonos – Svatuška, Voříšek, Bazala, Pavel, Kadlic, Tomaník, Ivičič, Bartkovský, Strakoš, Novosedlík, Štrauch, Račický
    Trenér: Josef Novák

    Rozhodčí: Maťašovský – Hrabal, Viskot
    bahis siteleri