NY Islanders – Seattle 0:3 (kon.) | Washington – Edmonton 3:5 (kon.) | Detroit – Los Angeles 3:5 (kon.)
Arizona – Calgary 2:4 (kon.) | Chicago – Minnesota 0:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:5 (1:0, 0:2, 2:3)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 03.02.2022, 01:40 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Adrian KEMPE - 3:5
     
    59:50
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ve svém pásmu se k puku dostal ADRIAN KEMPE a přesným obloučkem prakticky přes celé kluziště poslal puk do prázdné branky. Upravil tak na 3:5 a definitivně zajistil svému celku výhru. Bez asistence.
    59:13 Joseph VELENO - 3:4
     
    59:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je tu ale ještě drama. Detroit se dostal do útočného pásma, kde předvedl pěknou kombinaci, před branku dostal přihrávku JOSEPH VELENO, kličkou se vyhnul Quickovi a z ostrého úhlu pověsil puk pod horní tyčku – 3:4. Asistence: Sam Gagner, Gemel Smith.
    58:33 Viktor ARVIDSSON - 2:4
     
    58:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Co se nepovedlo Danaultovi, dokončil VIKTOR ARVIDSSON. Ten se kličkou ve středním pásmu uvolnil a poté vystřelil od červené čáry. Puk doklouzal do sítě a je to 2:4. Asistence: Anže Kopitar, Drew Doughty.
     
    57:50
    Nedeljkovic je na střídačce, začíná power-play Detroitu!
    52:12 Phillip DANAULT - 2:3
     
    52:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí sice stupňovali svůj tlak, stačil však jeden brejk a radují se hosté. Ti se dostali do přečíslení dva na jednoho, Moore skvěle přihrál na najíždějícího PHILLIPA DANAULTA a ten z první překonal přemisťujícího se Nedeljkovice – 2:3. Asistence: Trevor Moore, Viktor Arvidsson.
     
    50:26
    Po opravdu řádné šarvátce oba hráči zamířili na trestnou lavici, jak Gemel Smith, tak i Brendan Lemieux dostali po pěti minutách za bitku.
    48:39 Tyler BERTUZZI - 2:2
     
    48:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se udrželi v pásmu, Quick sice nejprve zvládl pokrýt výpad levým křídlem, poté se ale hra dostala na modrou čáru, odkud nahodil Lindström a před brankou číhající TYLER BERTUZZI tečoval puk za záda gólmana Los Angeles – 2:2. Asistence: Gustav Lindström, Dylan Larkin.
    38:11 Arthur KALIYEV - 1:2
     
    38:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    No a nápor přináší obrat ve skóre. Od modré čáry vystřelil Lizotte, jeho vysoko letící pokus ARTHUR KALIYEV nejprve tečoval tak, že puk se od tyčky odrazil na brankovou čáru, kde pak hostující útočník vyhrál přetlačovanou s brankářem a upravil na 1:2. Asistence: Blake Lizotte, Austin Strand.
    36:51 Na Nedeljkovicovi pohořel i Trevor Moore
     
    36:51
    Vynikající Nedeljkovic! Proti němu se z levé strany řítil Moore, volil prudké zakončení, jenže gólman Detroitu máchl lapačkou a předvedl opravdu vyvedený zákrok.
    32:47 Phillip DANAULT - 1:1
     
    32:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zničehonic je srovnáno! Pravou stranou se do útočného pásma dostal Strand, jeho střelu Nedeljkovic pouze vyrazil nad sebe a padající puk pak za jeho záda dorazil sice celkem dobře bráněný ale také bleskurychlý PHILLIP DANAULT – 1:1. Asistence: Austin Strand, Trevor Moore.
     
    31:53
    Jak domácí Robby Fabbri a hostující Sean Durzi dostali pětiminutové tresty za bitku, Tyler Bertuzzi a Brendan Lemieux zase dvouminutové tresty za nesportovní chování.
     
    27:19
    Vylučuje se na straně Detroitu, dvě minuty za hákování dostal Moritz Seider.
     
    23:09
    Vyloučení na straně Los Angeles, dvě minuty za držení dostal Quinton Byfield.
    20:23 Nedeljkovic skvělým zákrokem zastavil Danaulta
     
    20:23
    Hned v úvodu druhé části se skvělým zákrokem blýskl Nedeljkovic, když se natáhl na brankovišti a dokázal zastavit Danaultovo zakončení z první. Tohle byla opravdu povedená kombinace Los Angeles, ale ještě lepší zákrok domácího gólmana!
    17:05 Michael RASMUSSEN - 1:0
     
    17:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Nejprve přečkali výpad soupeře, následně se dostali do přečíslení tři na dva, které už vpadalo jako zažehnané, jenže puk se po jednom pokusu odrazil pro domácí tak šikovně, že MICHAEL RASMUSSEN doklepával do odkryté části branky – 1:0. Asistence: Filip Zadina, Filip Hronek.
     
    12:15
    Je tu první vyloučení, přesilovku so zahraje Los Angeles. Adam Erne vyhodil puk přes plexi a dostal dvě minuty za zdržování hry.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 18. M. Rasmussen (Zadina, Hronek), 49. Bertuzzi (G. Lindström, Dylan Larkin), 60. Veleno (Gagner, Gemel Smith) – 33. Danault (Strand, T. Moore), 39. Kaliyev (B. Lizotte, Strand), 53. Danault (T. Moore, Arvidsson), 59. Arvidsson (Kopitar, Doughty), 60. A. Kempe


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – Seider, Oesterle, G. Lindström, DeKeyser (A), Hronek, M. Staal (A) – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Naměstnikov – Bertuzzi, P. Suter, Fabbri – Zadina, M. Rasmussen, Erne – Gagner, Gemel Smith, Veleno.
    Trenér: Jeff Blashill

    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – Doughty (A), Moverare, Strand, O. Määttä, Durzi, Björnfot – A. Kempe, Kopitar (C), Iafallo – Arvidsson, Danault, T. Moore – D. Brown (A), Byfield, Athanasiou – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Morton, McCauley – Brisebois, Kovachik

    Diváci: 11 553
    bahis siteleri