Kanada – Švýcarsko 12:1 (kon.) | Česko – Čína cz 3:1 (kon.) | Švédsko – Japonsko 1:3 (kon.)
Finsko – USA 2:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:1 (1:0, 4:1, 0:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 03.02.2022, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
    36:41 Adam TITLBACH - 5:1
     
    36:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ADAM TITLBACH nabral rychlost ve středním pásmu, poté se dostal přes obránce ke střele a puk po jeho ráně nakonec skončil až v síti. Pro Titlbacha to je první gól v plzeňském dresu, Petr Makovec mu tudíž záhy dojel pro puk k rozhodčím. Asistence: Antonín Lučan.
    34:47 Jan BÍLEK - 4:1
     
    34:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hezká akce domácího celku a Škodovka opět vede o tři branky. Tomáš Pittr od zadního mantinelu našel na ose hřiště JANA BÍLKA, který poté našel mezeru mezi betony brankáře. Asistence: Tomáš Pittr, Petr Makovec.
    31:20 Danny CHLUDIL - 3:1
     
    31:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek. DANNY CHLUDIL se dostal ke kotouči v útočném pásmu a následně bekhendem, i s pomocí břevna, dostal kotouč do sítě. Bez asistence.
    27:06 Jan KUČERA - 3:0
     
    27:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají početní výhodu a v zápase vedou již o tři branky. Josef Eichler z levého kruhu Vavřenu neprostřelil, lépe si nevedl ani Reiser z dorážky u levé tyčky, jenomže puk posléze vyplaval na brankovišti, kde ho pohotově dorazil do brány JAN KUČERA. Asistence: Jiří Reiser, Josef Eichler.
    21:02 Marek HOŘEJŠÍ - 2:0
     
    21:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení. Jiří Reiser vybojoval v útočném pásmu kotouč, ten následně předal MARKU HOŘEJŠÍMU, ten se snažil vystřelit, nicméně hosté si nakonec dali celkem nešťastný vlastní gól. Asistence: Jiří Reiser.
    19:24 Jiří REISER - 1:0
     
    19:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka jde krátce před koncem úvodního dějství do vedení. Hořejší našel u pravé tyčky volného Jana Kučeru, ten se neunáhlil a ještě přihrál lépe postavenému JIŘÍ REISEROVI, který již jen lehce přehodil beton brankáře. Asistence: Jan Kučera, Marek Hořejší.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 20. Reiser (Kučera, Hořejší), 22. Hořejší (Reiser), 28. Kučera (Reiser, Eichler), 35. Bílek (Pittr, Makovec), 37. Titlbach (Lučan) – 32. Chludil


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Jansa) – Lučan (A), Hromádka, Buzek (A), Prošek, Skala, Eichler – Bílek, Beran, Hořejší (C), Mazanec, Reiser, Řehoř, Hofrajtr, Pittr, Kučera, Titlbach, Makovec.
    Trenér: Petr Kořínek.

    HC Slavia Praha: Vavřena (37. Hodic) – Křiženecký, Tichý, Málek (A), Hubinka, Švec, Kubánek, Ciolek – Curran, Nemes, Havlíček, Tichý, Chludil, Filip, Tomas (A), Němeček, Vosmík (C).
    Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Jílek – Rubáš, Matys
    thejrc.org