Třinec – Sparta 4:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 3:4 (2:3 po s.n.) | Zlín – Vítkovice 4:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 0:3 (kon.) | Kladno – Liberec 1:3 (kon.) | Olomouc – Motor ČB 3:4 (po pr.)
konec
BK Mladá Boleslav
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 04.02.2022, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Mertl zablokoval Kousalovu střelu, ale Plzeň nedokázala vyhodit. Následně dostal nabito mezi kruhy Oscar Flynn, který i v tísni dvou protihráčů vypálil velmi přesně. Až příliš těsně, trefil spojnici břevna a tyče. Pavlát se jen ohlédl, ale stále drží čisté konto.
     
    58:19
    Plánek zariskoval na útočné modré čáře. Přikryl mu vypíchl puku a šel do brejku, byl přibržděn na hraně faulu, v jeho akci ale pokračoval Suchý. Ten vrátil puk Přikrylovi, kterému se v tutové šanci na poslední chvíli vrhl pod nohy vracející se Bernad.
     
    56:35
    To teď změnil Pavel Kousal, který si najel na přihrávku před branku. Zblízka a v tísni však puk nenasměroval mezi tři tyčky! Bruslařům dnes zřejmě není gól souzený.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Kindl – 2 min., faul loktem).
    50:09 Jan SCHLEISS - 0:3
     
    50:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využívají přesilovku vteřinu před koncem a dávají třetí gól! Budík nabil na ránu z první JANU SCHLEISSOVI. Střela skoro z hranice modré čáry nebyla nejprudší, ale plachtící kotouč překvapivě propadl Krošeljovi do sítě. Asistence: Vojtěch Budík a Petr Kodýtek.
     
    48:10
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Pláněk – 2 min., držení).
     
    45:36
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Sebastíán Malát – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:20
    Moravcovo nahození Pavlát jen vyrazil, dorážet se snažili Pláněk a Flynn, ani jeden z nich ale puk za sedícího plzeňského brankáře neprotlačil!
     
    35:03
    Po Ševcově sražené ráně doputoval puk před branku na Kotalu. Ten přes plzeňské hokejky protlačil puk směrem na branku. Kotouč přeskočil Pavláta, ale skončil kousíček vedle pravé tyčky!
    33:40 Jan SCHLEISS - 0:2
     
    33:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V oslabení střílí Škoda druhou branku a někteří domácí fanoušci pískají! Západočeši dnes těží z minima maximum. Po buly se zmocnil puku JAN SCHLEISS, zavezl ho až do útočného pásma a jelikož se k němu nikdo z mladoboleslavských hráčů nestáhl, mohl z mezikruží pálit. Zamířil parádně, přesně k pravé k pravé tyčce. Bez asistence.
     
    33:31
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Vladimír Kremláček – 2 min., podrážení).
     
    28:36
    Další tutovka Bruslařů! Znovu akce až do prázdné branky, Najman z levé strany našel na pravém kruhu osamoceného Flynna, který se ale puk nedokázal trefit. Pokud by zamířil na branku, pravděpodobně by skóroval, Pavlát by se totiž nejspíš nestačil přesunout.
     
    27:40
    Hned mohlo být srovnáno! Lunter předvedl druhou parádní asistenci v zápase, z pravého kruhu našel před prázdnou brankou najíždějícího Kotalu, ten však v Mertlově tísni puk nenasměroval mezi tři tyčky!
    27:04 Sebastíán MALÁT - 0:1
     
    27:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Do vedení se dostává Škoda, která byla zatím jinak pasivnější! Po Pláňkově střele nad branku šli do přečíslení dokonce tři na jednoho Západočeši. SEBASTÍÁN MALÁT vzal akci na sebe a z pravého kruhu zakončil ranou zápěstím nad lapačku Krošelje k bližší tyčce. Asistence: Jan Holý a Gustaf Thorell.
     
    22:05
    Jánošíkovu ránu Pavlát pouze vyrazil, ale ani Jan Grim neprotlačil puk za skvěle chytajícího plzeňského gólmana. Ten se jen položil na záda a doufal, že puk vyplave vedle branky. To se nakonec stalo.
     
    21:27
    Mário Lunter se po pravé straně přes Graňáka drze protlačil do branky, ani nadvakrát však neprotlačil puk za Pavláta a nepovedlo se to ani dorážejícímu Pospíšilovi!
     
    19:53
    Plzeň mohla v závěru třetiny udeřit! Rychlonohý Vojtěch Budík přebruslil na levé straně Pláňka, našel mezi kruhy najíždějícího Ludwiga Blomstranda. Jeho dělovka mířila do protipohybu Krošelje, ale skončile kousek vedle levé tyčky.
     
    18:23
    Kremláček si najel na přihrávku z druhé vlny, místo střely ještě poslal puk na osamoceného Langa, kterému jen stačilo nastavit čepel a nasměroval kotouč do branky, ale puk vůbec netrefil! Pas asi sám nečekal.
     
    15:14
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Tomáš Mertl – 2 min., držení).
     
    14:55
    První šance zápasu až po patnácti minutách! Lunter objel Kremláčka a z pravého kruhu naservíroval přihrávku před poloprázdnou branku na Kantnera, který však v tutovce promáchl! Následně ale Bruslaři aspoň vybojovali faul a zahrají si další přesilovku.
     
    12:12
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Lukáš Kaňák – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 28. Malát (J. Holý, G. Thorell), 34. Schleiss, 51. Schleiss (Budík, Kodýtek)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Jánošík, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Lintuniemi – Kantner, Fořt, D. Šťastný – Lunter, Kotala, Pospíšil – O. Flynn, O. Najman, P. Kousal – Grim, Bičevskis, J. Stránský (A).
    Trenér: Radim Rulík

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Miroslav Svoboda) – L. Kaňák, J. Holý, Graňák, Kremláček, Budík, J. Kindl (C), Hamšík – J. Dufek, Mertl (A), M. Lang – F. Suchý, Bulíř, F. Přikryl – Blomstrand, Kodýtek (A), Schleiss – M. Marcel, G. Thorell, Malát.
    Trenér: Václav Baďouček, Miloš Říha

    Rozhodčí: Pešina, Veselý – Lučan, Kis

    Diváci: 990
    bahis siteleri