HK MD Šumperk – Ústí n/L 7:2 (kon.) | Vsetín – Chrudim 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Poruba 2011 4:2 (kon.)
Písek – Technika Brno 2:3 (po pr.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:5 (2:3, 0:1, 2:0 - 0:1)
HC Chrudim
Pátek 04.02.2022, 18:15 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 35. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:33:51)
     
    62:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Chrudim si vítězství v tomto utkání vzít nenechala, i když z toho jsou pro Východočech nakonec jen dva body. Lukáš Hebek poslal kotouč z rohu kluziště na ZDEŇKA PAVLÍKA, který tečí pod horní tyč kompletuje hattrick. Asistence: Lukáš Hebek, Matěj Odehnal.
     
    61:38
    Vsetínští se v útočném pásmu ke střele nedostali. Pokusy Chrudimi na druhé straně skončily jen na blokujících hráčích Vsetína.
     
    60:40
    Odehnal se dostal přes všechny čáry, a nakonec na sebe vzal i zakončení z levého kruhu. Jeho střela mířila mezi betony a Tkadlec si tento kotouč pohlídal.
     
    60:31
    Nastavený čas si zatím drží pomalé tempo. Odehnal rozehrává z vlastního pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina přinesla povedený závěr v podání domácího týmu. Valaši zásluhou Davida Bednaříka a Jana Ramerta vyrovnali na 4:4. Utkání bude za necelou minutu pokračovat prodloužením.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:11
    Hosté v plném počtu.
     
    58:38
    Do brejku unikl středem kluziště Hebek. V tuto chvíli je pro Vsetínské hrdinou jednoznačně Tkadlec, který zastavil střelu na vyrážečku a drží vyrovnané skóre.
     
    58:11
    Valaši se drží v útočném pásmu a vysílají jednu střelu za druhou. Jejich pokusy však nejsou přesné.
     
    57:11
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Odehnal – 2 min., podrážení).
     
    56:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAN RAMERT nejprve z bezprostřední blízkosti nenašel skulinku mezi Červinkovými betony a kotouč se odrazil zpět do hry. Toho si však hostující brankář nevšiml, Matyáš Horský mezitím objel branku a puk poslal zpátky na Ramerta, který vyčkával u levé tyče a bez přípravy poslal tuto přihrávku mezi brankářovu brusli a brankovou konstrukci. Asistence: Matyáš Horský, Ondřej Broža.
     
    54:37
    Na druhé straně otestoval Tkadlecovy reflex Kalužík. Jeho pokus z levého kruhu k vzdálenější tyči vtěsnil vsetínský gólman levým betonem.
     
    54:20
    Ze souboje kapitánů na levém kruhu vsetínského útočného pásma vyšel lépe Prýl, jenž odstavil Bednaříka od puku v dalším náznaku individuální šance. Právě z podobné situace vstřelil Bednařík před dvěma minutami třetí branku Vsetína.
     
    53:30
    Domácí vykřesali naději na bodový zisk, což se ovšem pochopitelně nelíbí hostujícím hokejistům. Východočeši pálí z dobrých pozic, a své pokusy směřují do prostoru kolem tyčí
     
    52:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V mezikruží si jediného bránícího hráče Chrudimi obhodil DAVID BEDNAŘÍK a v individuálním zakončení proti gólmanovi poslal puk nad levý beton. Asistence: Adam Bachánek, Petr Przybyla
     
    50:17
    Domácí v plném počtu.
     
    49:43
    Vsetínští nadále dobře brání a drží kotouč v bezpečné vzdálenosti od své branky.
     
    49:18
    Ve středním pásmu obral dvojici hostujících hráčů o kotouč Bachánek a sám se vydal dopředu. Na levém kruhu nejproduktivnější hráč Vsetína prudce zbrzdil, vrátil se o pár bruslařských kroků zpět a přihrál na protější kruh připravenému Lissovi. Až k bekovi na pravý kruh nahrávka nedoputovala, v mezikruží ji zastavil Kubíček.
     
    48:47
    Vsetínští dostávají kotouč z pásma. Ještě předtím však museli čelit chrudimskému tlaku v předbrankovém prostoru.
     
    48:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Broža – 2 min., sekání).
     
    47:55
    Hra se z obranného pásma Chrudimi přesunul mezi modré čáry. Ani jednomu celku se nedaří přechod do útoku.
     
    47:00
    Střela Čapky od modré přes clonící a bránící hráče skončila na pravém betonu, čehož si ale Červinka zprvu vůbec nevšiml a k dorážce si sjeli hned dva vsetínští útočníci. Po celé této akci zůstává za brankou svého celku ležet chrudimský obránce Odehnal.
     
    46:37
    Janíček s Przybylou operovali v mezikruží a druhý jmenovaný také vystřelil mezi gólmanovy betony. Po levém křídle se blíže k brankovišti přibližoval ještě Sviták, ale ten už se k dorážce nedostal.
     
    45:33
    Vsetínští se opravdu derou za snížením. Jejich útočné aktivitě a cíli však neodpovídá přesnost zakončení. Další pokus z ostrého úhlu pouze proletěl nad Červinkovou brankou.
     
    45:05
    Domácí jsou zpět v útočném pásmu a Červinka musel řešit Mojžíšovu teč u pravé tyče.
     
    44:38
    K prvnímu vážnějšímu střeleckému pokusu ve třetí třetině se dostali také hosté. Tkadlec na střelu z levého kruhu dobře viděl a u bližší tyče zasahuje.
     
    43:21
    Další vsetínský pokus letí mimo a nyní se místo kotouče v chrudimské brance ocitl Ramert, kterému navíc ještě chvíli trvalo, než se přes Červinku dostal zpět do hry.
     
    42:14
    Jde vidět, že Valaši do třetí části utkání vstoupili s jasným cílem. Domácí se ve své kombinaci stáhli blíže k brankovišti a Broža od levé tyče vybídl ke skórování volného Maštalíře. Druhému jmenovanému ale Brožova přihrávka nesedla a promarnil tak vhodný čas na střelu.
     
    41:12
    Vsetínský obránce Liss se při tomto pobytu v útočném pásmu dostal ještě k jednomu zakončení mezikruží. Červinka proti prudké střele z první zasahuje pravým betonem.
     
    40:41
    Také Valaši se po vyhraném vhazování přestěhovali do útočného pásma. Lissova střela mířil mimo.
     
    40:18
    Pazderovo nahození ze středního pásma končí na betonech Tkadlece. Domácí gólman kotouč přikrývá lapačkou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi poměrně vyhrocená druhá třetině, v které přítomní fanoušci kromě množství menších výměn názorů a potyček viděli také jeden gól. Postaral se o něj v 32. minutě Zdeněk Pavlík, který druhou branku v utkání přidal po střele z mezikruží k pravé tyči. Pro Vsetínské šlo o poměrně studenou sprchu, protože právě oni předtím drželi svého soupeře pod tlakem a hráli také přesilovku pět na tři.
    Třetí třetina začne cca v 19:55.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:15
    Čapka vykryl Burdovi střelecký úhel na levém křídle a Ramert hostujícího útočníka od kotouče odstavil úplně. Ramert se tak mohl vydat do brejku, ale zezadu mu puk vypíchl Hrdlička.
     
    38:25
    Obdobná vsetínský ofenziva se stejným koncem. Z hranice brankoviště zakončoval Bednařík a k případné dorážce se dostavili také jeho spoluhráči. Vsetínská nárazová hra do brankoviště hostům nevyhovuje, což jde vidět také na jejich reakcích.
     
    38:05
    Valaši se po vyhraném vhazování natlačili do brankoviště, kde se snažili dostat kotouč zpod ležících chrudimských hráčů. Celý vsetínský útok se opět změnil v prudší výměru názorů mezi hráči obou celků.
     
    37:54
    Hra je přerušena po střetu hráčů v útočném pásmu Vsetína. Mojžíš na levém kruhu pouze kroutí hlavou a v protějším rohu dva hráči diskutují s rozhodčím. V dnešním utkání se jedná o velmi častý obrázek.
     
    37:35
    První ofenzivní akce se Valachům příliš nepovedla, ale při té další už se musel mít Červinka na pozoru. Horský si vybruslil po levém křídle, jenže přes dobře bránícího hráče neměl kudy vystřelit, ani přihrát.
     
    36:32
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Hořejší, přichází Tkadlec.
     
    36:32
    Po vyhraném vhazování v útočném pásmu hledal Votava z rohu kluziště úplně volného Pilaře v mezikruží. Obránce Sviták tento záměr přečetl a do přihrávky vložil svou hokejku, čímž své spoluhráče vybídl k protiútoku.
     
    35:00
    V další individuální akci hráčů v chrudimském dresu se octil Macas. Toho v mezikruží odzbrojil Fojtík.
     
    33:39
    Domácí hrají v plném počtu a Chrudim, jako se to už v tomto utkání jednou stalo, se do největší šance dostala právě až po návratu vsetínského hráče na led. V brejku se ocitl Pazdera, ale jeho pozice nebyla pro zakončení úplně ideální a střela z ostrého úhlu končí na boční síti.
     
    33:14
    Domácí svého soupeře do mnoha přesilovkových šancí nepouští. Nyní se dokonce vsetínská dvojice vydala do přečíslení, ale to bylo na kruzích zastaveno.
     
    32:13
    Valaši vyhazují kotouč, který v útočném pásmu také dobruslují. Až do zakončení se však Valaši nedostali.
     
    31:39
    Vsetínským se dnes v ofenzivě příliš nedaří, a tak se přesunuli více ke hře do těla. Po faulu kolenem míří na trestnou lavici Sviták a Hrdlička se z ledu zvedá pouze za pomoci zdravotníka a svých spoluhráčů. Snad bude hostující forvard v pořádku.
     
    31:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vsetínský tlak a ofenzivní snaha branku nepřinesly. Naopak je to ZDENĚK PAVLÍK na druhé straně, kdo se po střele z mezikruží k pravé tyči raduje ze vstřeleného gólu. Asistence: Tadeáš Kalužík, Lukáš Hebek.
     
    30:00
    Na brankovišti dobře pracovali dva obránci, kteří už nějakou dobu plní ve vsetínském kádru roli útočníků. Kolem Červinkova levého betonu nadvakrát zakončoval Prčík a u protější tyče byla na případnou dorážku připraven Mojžíš.
     
    29:10
    Machů vybojoval kotouč v rohu kluziště a poslal jej dopředu svým spoluhráčům, kteří se z vlastního pásma chtěli přemístit do útočné třetiny. Toto založení útoku se domácím povedlo, ale Machů končí na ledě po tvrdém Macasově hitu.
     
    28:03
    Centrum dění se přestěhovalo na kruhy, kde z vrcholu toho levého zakončoval Przybyla. Červinka proti jeho střele včas secvakl betony k sobě a poradil si také se skrytou střelou Sýkory od modré čáry.
     
    27:35
    Bednařík nepřehodil levý beton gólmana Červinky. Valaši se drží v útočném pásmu, ale hraje se především za chrudimskou brankou.
     
    26:48
    Hosté v plném počtu. V poslední sekundě oslabení vystřelil od modré čáry Odehnal. Pilař je zpět ve hře a Chrudim právě vybojovala útočné pásmo.
     
    26:16
    Hosté hrají ve čtyřech. V oslabení zatím příliš mnoho práce směrem dozadu neměli, jelikož vsetínské střely ani kombinace nejsou přesné.
     
    25:17
    Oslabení ve třech proti pěti není žádným problémem pro Hebka, jenž po pravém křídle unikl do brejku. Jeho střela se otřela o Hořejšího pravý beton a ve stejném útoku se tak na druhé straně mohl ukázat Bednařík. Ani on střelou na vzdálenější tyč neuspěl.
     
    24:48
    Další komplikace pro Chrudim. Na trestnou lavici míří Pilař.
     
    24:41
    Zdálo se, že Východočeši puk vyhodí, ale nestalo se tak. Domácí jej zastavili ještě před modrou čárou a znovu tak budou moci rozestavit přesilovkovou formaci.
     
    24:16
    Po vhazování v útočném pásmu Vsetína začali Valaši ihned s útočným rozestavením a tlakem do branky. Situace vyústila až v nedovolený zákrok chrudimského útočníka Macase a po sekání uvidíme první přesilovku domácích.
     
    24:03
    Hned čtyři hráči sedí po vsetínském tlaku a potyčce vedle Červinkovy brány na trestné lavici. Hra ale pokračuje v pěti na obou stranách.
     
    23:45
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Hrdličk – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Felcman – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Mojžíš – 2 min., hrubost).
     
    23:35
    Domácí jsou v plném počtu a při této příležitosti se do útoku dostali Sviták s Horským. Přesila tři proti dvěma však hrála do karet bránícím hostům, a tak se ani jeden ze vsetínské dvojice do zakončení nedostal. Horský vystřelil až z další situace, kdy mířil z vrcholu levého kruhu.
     
    22:41
    Po úspěšném zákroku domácího brankáře vyhráli Valaši vhazování po jeho pravé ruce a okamžitě vyhazují.
     
    22:37
    Hostům chvíli trvalo, než se opět usadili v útočném pásmu. Hořejšího následně nejvíce ohrozila Hebkova teč v bezprostřední blízkosti modrého půlkruhu, protože nasměrovala puk úplně opačným směrem, než kde byl domácí brankář připravený zasahovat.
     
    21:39
    První Bednaříkovo vyhození se zastavilo o Odehnala, ale na druhý pokus už to vsetínskému kapitánovi vyšlo a puk se ocitá na druhé straně.
     
    21:35
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Mojžíš – 2 min., hrubost).
     
    20:55
    Z levého kruhu zakončoval k bližší tyči Votava. Hořejší si prostor u brankové konstrukce pohlídal.
     
    20:16
    Kalužík se po vyhraném vhazování vydal k rozehrávce do vlastního pásma. Tam jej od kotouče odstavil Przybyla, ale ani to Chrudimským cestu dopředu nepřekazilo. Na levém kruhu obranné třetiny se puku opět chopil hostující obránce a hra se stěhuje před Hořejšího.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině padlo celkem pět branek a šťastnější odchází do kabin hosté. Chrudim se prosadila už po šestnácti sekundách hry, kdy po vyhraném vhazování překvapil domácího gólmana Hořejšího Zdeněk Pavlík. Dvoubrankové vedení na sebe nenechalo dlouho čekat, protože za ním šel Tadeáš Kalužík. Hráč s číslem pět, které v Chrudimi normálně nosí produktivní polský útočník Gromadzki, na hranici brankoviště nejprve promáchl, ale druhým pokusem už slavil úspěch. Z chaosu před brankou po rychlém protiútoku snížil David Bednařík. Vyrovnání měl na hokejce při trestném střílení Horský, ale povedlo se to až Richardu Lissovi střelou od modré. Radost ovšem domácím překazil Matyáš Macas, za kterým jde aktuálně rozdílový gól.
    Druhá třetina začne cca v 19:04.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:05
    Hostující Hykl zůstal po strážce ležet obranné modré čáře vedle trestných lavic. Byl k němu přivolán zdravotník, ale chrudimský útočník se nakonec sám zvedá a odjíždí a střídačku.
     
    18:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Radost z vyrovnání Vsetínským dlouho nevydržela. Na pokus MATYÁŠE MACASE z mezikruží domácí gólman vůbec neviděl, a tak při jeho střele ani nezasáhl a zůstal pouze stát v brankovišti. Asistence: Lukáš Hebek.
     
    18:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    RICHARD LISS se před chvílí ukázal v obraně, když zastavil brejk Štrupa, a nyní na sebe upozornil i na druhé straně kluziště. Svou ránu od modré čáry poslal přesně do levého horního rohu. Asistence: Adam Bachánek, Petr Przybyla.
     
    17:11
    Chrudim si v předbrankovém prostoru vytváří opravdu velký tlak a Hořejší má plné ruce práce.
     
    16:25
    Pavlík obešel bránící vsetínskou dvojici a sám zakončil nad levý beton. Z minisouboje vyšel úspěšněji domácí brankář.
     
    15:01
    Hrálo se v útočném pásmu Vsetína, jenže Bachánek svou přihrávkou od mantinelu našel pouze Felcmana. Hostující forvard se spolu s Hyklem dostal do přečíslení dva na jednoho a druhý jmenovaný z levého kruhu zakončil. Sám se v prostoru brankoviště dostal také k dorážce a další pokus nabídl i Felcmanovi. Hořejší se se střelami po ledě poradil.
     
    14:25
    Horský zamíchal s pukem, ale po zakončení mezi betony úspěch neslavil. Červinka udržel jednobrankové vedení svého celku.
     
    14:25
    Horský prokličkoval obranou hostujícího celku, ale v zakončení byl nedovoleně zastaven. Uvidíme trestné střílení.
     
    13:31
    Před bránící hráče pálil od modré čáry domácí obránce Liss. Červinka si proti jeho střele povyjel a kotouč ukrývá ve výstroji.
     
    12:49
    To už ovšem neplatí o další kombinaci hostů. Po nahození z rohu kluziště otestoval Hořejšího pozornost v mezikruží připravený Burda. Domácí brankář si s jeho zakončením poradil, i když nešlo o úplně jednoduchou situaci. Vsetín následně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    12:23
    Domácí v plném počtu. S tímhle oslabením si Valaši s přehledem poradili a svého soupeře k žádné střele nepustili.
     
    11:58
    Ofenzivu chrudimské pětice zastavil na modré čáře Ramert. Kotouč od soupeře převzal a zavezl jej k Červinkově brance. Zde se ale do útoku nežene a bez risku sbírá čas.
     
    11:28
    Ani v útočném pásmu se Východočechům nedaří. Souboj v rohu kluziště za Hořejšího brankou vyhráli hráči ve žlutém, kteří okamžitě vyhazují.
     
    10:59
    Valaši svého soupeře do pásma nepouští. Přechod přes útočnou modrou čáru byl z pohledu Chrudimi neúspěšný.
     
    10:42
    Chrudim sice začala s přesilovkovou kombinací, ale hned první střela hostujícího celku byla zblokována a domácí vyhazují.
     
    10:23
    Teď navíc přichází vsetínské oslabení. Obránce Prčík podrazil jednoho ze svých soupeřů na obranné modré čáře.
     
    10:10
    Valaši si svým pobytem v útočném pásmu říkají o vyrovnání, ale zatím z jejich strany nepřišla žádná nebezpečnější střela.
     
    09:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští z protiútoku snižují náskok soupeře. Souhra Petra Przybyly s Ademem Bachánkem ještě úspěchem neskončila, ale po střele z mezikruží zůstal puk stále volný před Červinkovými betony. V tento okamžik se jej v nepřehledné situaci chopil kapitán Vsetína DAVID BEDNAŘÍK a poslal ho po ledě za brankovou čáru. Asistence: Adam Bachánek, Petr Przybyla.
     
    09:10
    Také rána nejproduktivnějšího chrudimské obránce Votavy od mantinelu mířila mimo. K puku se dostávají domácí.
     
    08:30
    Po pravém křídle se do útoku rychlými tempy přemístil Przybyla. Jeho rána z kruhu proletěla nad vzdálenějším horním rohem a Červinka zasahovat nemusel.
     
    07:35
    Po přechodu Chrudimi do útočného pásma bylo odpískáno postavení mimo hru. Jestli jsou však hosté dnes zatím v něčem lepší, pak je to vhazování. Také tohle buly ve středním pásmu Chrudimští vyhráli a okamžitě tak nahazují na Hořejšího branku.
     
    06:58
    Nebezpečná střela šla z levého kruhu z hokejky Bachánka. Jeho pokus na bližší tyč Červinka s přehledem pokryl.
     
    06:20
    K slovu se po druhém inkasovaném gólu snaží dostat také Valaši. Povedlo se jim bez problémů dostat do útočného pásma, v kterém už delší dobu kombinují.
     
    04:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim pokračuje ve své produktivitě. Dorostenec TADEÁŠ KALUŽÍK hraje v dresu Chrudimi svůj devátý zápas a tímhle tempem má nakročeno k zatím nejlepšímu utkání v tomto týmu, co se kanadského bodování týče. Vedení svého celku navýšil nasměrováním kotouče kolem levé tyče z hranice brankoviště. Asistence: Lukáš Hebek.
     
    04:00
    Kalužík čekal na svou příležitost na hranici brankoviště a kotouč se k němu z rohu kluziště opravdu dostal. Jeden z nejmladších hráčů ve východočeském týmu ovšem před odkrytou levou tyčí promáchl a puk se ocitá mezi modrými čarami.
     
    03:18
    Hlavní dění sledujeme v útočném pásmu hostujícího celku, ale ani Chrudim není soupeřova gólmana příliš často zasahovat.
     
    02:20
    Od modré čáry pálil Machů, ale jeho střela mířila vedle pravé tyče. Vsetínští se drží před Červinkou, ale jejich střelecké pokusy jsou nepřesné.
     
    01:46
    Hra se po úvodním gólu do žádného závratného tempa nedostala a oba celky se spíše střídají na kotouči ve středním pásmu.
     
    00:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre bleskovým gólem. K prvotnímu úspěchu dovedly Chrudim dvě vyhraná vhazování, nejprve to úvodní, po kterém Východočeši vybojovali útočné pásmo, a následně i buly po pravici Hořejšího. Právě bleskovou souhru po rozehrávce zúročil střelou z pravého kruhu ZDENĚK PAVLÍK. Asistence: Tadeáš Kalužík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Hořejší (Tkadlec) – Čapka, Fojtík, Prčík, Liss, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Przybyla, Bednařík (C), Bachánek (A), Horský, Veselý, Broža, Maštalíř, Ramert, Janíček.
    Trenér: Aleš Bachánek

    HC Chrudim: Červinka (Kindl) – Bárta, Prýl (C), Pazdera (A), Odehnal – Hebek, Felcman, Burda, Votava, Štrup, Kalužík, Pavlík, Panchartek, Hykl, Macas, Hrdlička, Pilař, Kubíček (A).
    Trenér: Petr Polívka

    Rozhodčí: Rimmel – Klimek, Piskoř.
     
    Vzájemné zápasy v sezoně:

    31.10. 2021 Chrudim – Vsetín 4:3 (1:2, 1:1, 2:0)
    Vsetínští se po většinu zápasu drželi v jednobrankovém vedení, ale domácí ke konci utkání srovnali a minutu před závěrečnou sirénou vsítili vítězný gól.
     
    HC Chrudim

    Chrudimi se minulý týden moc nedařilo. Nejprve se postavila proti Havlíčkovu Brodu, se kterým sousedí v tabulce. Už po první třetině měla jednobrankové manko, která se ve druhé dvacetiminutovce ještě zvýšilo. Ve třetí třetině Havlíčkův Brod přidal další dvě branky a Chrudim upravila skóre pouze jednou přesnou trefou v závěru utkání. Ve druhém utkání se taktéž postavila proti sousedovi z tabulky, tentokrát ale z Prahy. Tady to nejprve vypadalo na vyrovnanou hru. Po první třetině musela domácí Chrudim dotahovat a zápas se jí podařilo otočit. Po třetí třetině bylo vyrovnáno. Rozhodlo tak prodloužení, které vyšlo lépe domácím a Chrudim se tak mohla radovat ze zisku tří bodů. V poslední utkání proti Vsetínu tento západní celek zvítězil o jednu branku. Určitě bude zajímavé pozorovat, jak to dopadne tentokrát.

    Sestava v minulém zápase:
    Batěk – Bárta, Prýl, Pazdera, Odehnal – Gromadzki, Burda, Hebek, Helikar, Štrup, Kalužík, Hykl, Pilař, Hrdlička, Felcman, Votava, Pavlík, Kubíček.

    Statistiky:
    Lídr kanadského bodování – Jan Pilař (8+19)
    Nejproduktivnější obránce – Jakub Votava (9+12)
    Gólmanská jednička – Ondřej Batěk (89,22 %)
    Postavení v tabulce – 3. západ (55 b.)
     
    VHK ROBE Vsetín

    Junioři Vsetína odehráli minulý týden pouze jedno utkání, a to proti Technice. Plánovaný zápas s Přerovem byl kvůli karanténě soupeře odložen na 22. února. Duel v Brně ovšem svým průběhem vydal i za dva zápasy. Po dvou třetinách to se vsetínským týmem nevypadalo vůbec dobře, ale pak začala zarputilá cesta Valachů za body. Hosté třetí třetinu opanovali a nebyli daleko od toho, aby svému soupeři odplatili minulou porážku v posledních minutách. Valaši jsou aktuálně na pátém místě tabulky s čtrnáctibodovým odstupem na čtvrtou Porubu a patnáct bodů je dělí od šestých Warriors.

    Sestava v minulém kole:
    Hořejší – Mojžíš, Prčík, Machů, Sýkora, Fojtík, Liss, Čapka, Sviták – Przybyla, Veselý, Janíček, Bednařík, Bachánek, Maštalíř, Broža.

    Statistiky:
    Lídr kanadského bodování – Adam Bachánek (10+25)
    Nejproduktivnější obránce – Richard Liss (5+17)
    Gólmanská jednička – David Tkadlec (90,29 %)
    Postavení v tabulce – 5. východ (36 b.)
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 35. kola Ligy juniorů mezi celky VHK ROBE Vsetín a HC Chrudim.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 10. Bednařík (Bachánek, Przybyla), 19. Liss (Bachánek, Przybyla), 53. Bednařík (Bachánek, Przybyla), 57. Ramert (Horský, Broža) – 1. Pavlík (Kalužík), 5. Kalužík (Hebek), 19. Macas (Hebek), 32. Pavlík (Kalužík, Hebek), 63. Pavlík (Hebek, Odehnal.)


    VHK ROBE Vsetín: Hořejší (Tkadlec) – Čapka, Fojtík, Prčík, Liss, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Przybyla, Bednařík (C), Bachánek (A), Horský, Veselý, Broža, Maštalíř, Ramert, Janíček.
    Trenér: Aleš Bachánek

    HC Chrudim: Červinka (Kindl) – Bárta, Prýl (C), Pazdera (A), Odehnal – Hebek, Felcman, Burda, Votava, Štrup, Kalužík, Pavlík, Panchartek, Hykl, Macas, Hrdlička, Pilař, Kubíček (A).
    Trenér: Petr Polívka

    Rozhodčí: Rimmel – Klimek, Piskoř
    bahis siteleri