HK MD Šumperk – Ústí n/L 7:2 (kon.) | Vsetín – Chrudim 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Poruba 2011 4:2 (kon.)
Písek – Technika Brno 2:3 (po pr.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:5 (2:3, 0:1, 2:0 - 0:1)
HC Chrudim
Pátek 04.02.2022, 18:15 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 35. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:33:51)
     
    62:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Chrudim si vítězství v tomto utkání vzít nenechala, i když z toho jsou pro Východočech nakonec jen dva body. Lukáš Hebek poslal kotouč z rohu kluziště na ZDEŇKA PAVLÍKA, který tečí pod horní tyč kompletuje hattrick. Asistence: Lukáš Hebek, Matěj Odehnal.
     
    61:38
    Vsetínští se v útočném pásmu ke střele nedostali. Pokusy Chrudimi na druhé straně skončily jen na blokujících hráčích Vsetína.
     
    60:40
    Odehnal se dostal přes všechny čáry, a nakonec na sebe vzal i zakončení z levého kruhu. Jeho střela mířila mezi betony a Tkadlec si tento kotouč pohlídal.
     
    60:31
    Nastavený čas si zatím drží pomalé tempo. Odehnal rozehrává z vlastního pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina přinesla povedený závěr v podání domácího týmu. Valaši zásluhou Davida Bednaříka a Jana Ramerta vyrovnali na 4:4. Utkání bude za necelou minutu pokračovat prodloužením.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:11
    Hosté v plném počtu.
     
    58:38
    Do brejku unikl středem kluziště Hebek. V tuto chvíli je pro Vsetínské hrdinou jednoznačně Tkadlec, který zastavil střelu na vyrážečku a drží vyrovnané skóre.
     
    58:11
    Valaši se drží v útočném pásmu a vysílají jednu střelu za druhou. Jejich pokusy však nejsou přesné.
     
    57:11
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Odehnal – 2 min., podrážení).
     
    56:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAN RAMERT nejprve z bezprostřední blízkosti nenašel skulinku mezi Červinkovými betony a kotouč se odrazil zpět do hry. Toho si však hostující brankář nevšiml, Matyáš Horský mezitím objel branku a puk poslal zpátky na Ramerta, který vyčkával u levé tyče a bez přípravy poslal tuto přihrávku mezi brankářovu brusli a brankovou konstrukci. Asistence: Matyáš Horský, Ondřej Broža.
     
    54:37
    Na druhé straně otestoval Tkadlecovy reflex Kalužík. Jeho pokus z levého kruhu k vzdálenější tyči vtěsnil vsetínský gólman levým betonem.
     
    54:20
    Ze souboje kapitánů na levém kruhu vsetínského útočného pásma vyšel lépe Prýl, jenž odstavil Bednaříka od puku v dalším náznaku individuální šance. Právě z podobné situace vstřelil Bednařík před dvěma minutami třetí branku Vsetína.
     
    53:30
    Domácí vykřesali naději na bodový zisk, což se ovšem pochopitelně nelíbí hostujícím hokejistům. Východočeši pálí z dobrých pozic, a své pokusy směřují do prostoru kolem tyčí
     
    52:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V mezikruží si jediného bránícího hráče Chrudimi obhodil DAVID BEDNAŘÍK a v individuálním zakončení proti gólmanovi poslal puk nad levý beton. Asistence: Adam Bachánek, Petr Przybyla
     
    50:17
    Domácí v plném počtu.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 10. Bednařík (Bachánek, Przybyla), 19. Liss (Bachánek, Przybyla), 53. Bednařík (Bachánek, Przybyla), 57. Ramert (Horský, Broža) – 1. Pavlík (Kalužík), 5. Kalužík (Hebek), 19. Macas (Hebek), 32. Pavlík (Kalužík, Hebek), 63. Pavlík (Hebek, Odehnal.)


    VHK ROBE Vsetín: Hořejší (Tkadlec) – Čapka, Fojtík, Prčík, Liss, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Przybyla, Bednařík (C), Bachánek (A), Horský, Veselý, Broža, Maštalíř, Ramert, Janíček.
    Trenér: Aleš Bachánek

    HC Chrudim: Červinka (Kindl) – Bárta, Prýl (C), Pazdera (A), Odehnal – Hebek, Felcman, Burda, Votava, Štrup, Kalužík, Pavlík, Panchartek, Hykl, Macas, Hrdlička, Pilař, Kubíček (A).
    Trenér: Petr Polívka

    Rozhodčí: Rimmel – Klimek, Piskoř
    ocianews.com