Písek – Cheb 6:1 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:1 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 6:2 (kon.)
Hronov – Mostečtí Lvi 4:1 (kon.) | Letňany – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Klatovy – Příbram 1:2 (5:6 po s.n.)
Žďár n/S – Nový Jičín 5:4 (kon.) | Řisuty – Havlíčkův Brod 4:7 (kon.) | Kometa Brno B – Opava 6:1 (kon.)
Děčín – Nová Paka 2:5 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 7:4 (kon.) | Tábor – Kobra 7:2 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
6:2 (3:0, 3:1, 0:1)
HHK Velké Meziříčí
Sobota 05.02.2022, 17:00 • Zimní stadion Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:06
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Napoprvé ještě trefil brankářovu výstroj, napodruhé po přihrávce Milana Strnada už TOMÁŠ STŘECHA střelou otřenou o tyč prostřelil brankáře domácích a koriguje tak skóre na 2:6. Asistence: Strnad.
     
    36:08
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    ROSTISLAV VANĚK se ocitnul sám před brankářem hostů a střelou do pravého horního růžku branky zvyšuje na 6:1. Asistence: Sluštík.
     
    34:16
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácím stačilo 10 sekund z přesilovky na její využití. Po střele od modré ji tečoval VOJTĚCH PINDEL a domácí tak vedou už 5:1.. Asistence: Slavík a Vaněk.
     
    31:10
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Hosté si dokázali přesně přihrát několikrát přes osu hřiště, čímž rozpohybovali kopřivnickou obranu a následně se PETR SLABÝ přesně trefil mezi 3 tyče. Asistence: Střecha.
     
    25:40
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Další vyhrané vhazování domácích, nahrávka na modrou, kde stál FILIP KRZAK, který prostřelil brankáře hostů.. Asistence: Marek a J.Mach.
     
    17:20
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Ani ne minutu po druhé brance zvyšují domácí na rozdíl již 3 gólů. Další pohlednou kombinaci proměnil v gól RADIM ŠTĚPÁNEK. Asistence: Sluštík.
     
    16:25
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Po projetí do útočného pásma jel s pukem až za bránu asistující Petr Seidler, který po objetí branky nahrál před bránu na hokejku skórujícímu JAKUBOVI MACHOVI. Asistence: Seidler.
     
    14:07
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí opět získali puk v obranném pásmu a do akce 2 na 1 vyslal domácí přihrávkou Matěj Mach, který nahrál skórujícímu ROSTISLAVU VAŇKOVI a domácí se tak ujali vedení.. Asistence: M.Mach.

    Bořek Vajda

    Branky a nahrávky: 15. Vaněk (M.Mach), 17. J.Mach (Seidler), 18. Štěpánek (Sluštík), 26. Krzak (Marek, J.Mach), 35. Pindel (Slavík, Vaněk), 37. Vaněk (Sluštík) – 32. Slabý (Střecha), 56. T.Střecha (Strnad)


    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Kučera) – Štěpánek, Slavík, Mituchovič, Hrůzek, Krzak, Marek (A), Fojtík T. – Mach J. (C), INdrst, Sluštík (A), Pindel, Seidler, Mach M., Suchý, Fojtík F., Gola, Vaněk, Pargáč
    Trenér: Jaroslav Kofroň

    HHK Velké Meziříčí: Juda (Štourač) – Slabý, Ambrož (C), Burian, Báňa, Kochánek, Vlašín, Hort – Strnad, Střecha T., Střecha F., Maštera, Malec, Křenek (A), BArák, Paták, Doležal, Rozmarín
    Trenér: Lukáš Paták

    Rozhodčí: Blaha – Bezděk, Novotný
    thejrc.org