K. Vary – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 0:1 (po pr.) | Motor ČB – Vítkovice 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (0:1, 0:0, 3:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 08.02.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dalšího utkání v rámci hokejové Tipsport extraligy! Spolu se podíváme na duel mezi českobudějovickým Motorem a Vítkovicemi. Zápas startuje v 17:30 a my budeme u toho.
     
    HC Vítkovice Ridera:

    Dnes to bude souboj o páté místo, jelikož oba celky mají na svém kontě rovných sedmdesát bodů. Vítkovicím patří v současné dob šesté místo. Ridera je na tom velmi dobře s obrannou činností, jelikož inkasovala třetí nejnižší počet branek – 116. Z posledních tří duelů brali hosté jen jednu výhru, když v posledním utkání přehráli Pardubice na svém ledě. . Předtím ovšem padli na ledě Zlína se stejným výsledkem a také na ledě Mountfieldu.

    Za Vítkovice ovšem nebudou moci nastoupit někteří hráči základní sestavy – Roberts Bukarts, který má po seknutí kladenského Jakea Dotchina zlomený prst levé ruky a zřejmě zmešká zbytek základní části extraligy. Proti Motoru nenastoupí ani švédský útočník Tobias Lindberg, který si odpykává disciplinární trest, poslední utkání vynechal kvůli zranění Rastislav Dej.

    Nejproduktivnější hráči:
    Dominik Lakatoš – 26 bodů (12+14)
    Roberts Bukarts – 26 bodů (8+18)
    Rostislav Marosz – 25 bodů (8+17)
     
    HC Motor České Budějovice:

    Jak již bylo zmíněno výše, také Motor má na svém kontě rovných sedmdesát bodl a patří mu v průběžném pořadí pátá pozice. Jihočeši by potřebovali zabrat především ve hře v nerovnovážném stavu, jelikož ve využití přesilových her jsou pátí nejhorší v lize, v oslabení mají šestou nejhorší úspěšnost. Herně se však Českým Budějovicím daří, jelikož poslední tři duely vyhrály. Postupně porazily Liberec na jeho ledě, posléze Zlín v Budvar aréně a v posledním kole vyzrály na Olomouc v prodloužení.

    Je však jisté, že někteří hráči do zápasu nenaskočí. Jedním z nich bude také kapitán Milan Gulaš, který má zraněný kotník. Připravený nebude ani Jindřich Abdul. Menší zdravotní problém má také Dominik Hrachovina, a tak je možné, že do zápasu znovu naskočí jako jednička Jan Strmeň. Chybět bude také Stuart Percy, jenž je v současné době v zámoří, jelikož se mu narodila holčička. Naopak naskočit by měl po nemoci Jakub Valský.

    Nejproduktivnější hráči:
    Lukáš Pech – 48 bodů (18+30)
    Milan Gulaš – 41 bodů (17+24)
    Martin Hanzl – 25 bodů (8+17)
    Trefí se Koláček proti Vítkovicím?
     
    Úvodní sestavy:

    Motor České Budějovice: Strmeň (Maleček) – Vráblík, Štencel, Štich, Piskáček (A), Bindulis, Šenkeřík, Bučko – Abdul, Pech (A), J. Ondráček – Karabáček, M. Hanzl, M. Beránek – Valský, Holec, D. Voženílek – Chlubna, Koláček, Vondrka (C).
    Trenér: Jaroslav Modrý

    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – Prčík, A. Solovjov, Plášil, R. Pedan, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář – Lakatoš, J. Hruška, L. Krenželok – M. Kalus, Flick, R. Bondra – Marosz, Bernovský, R. Půček – Fridrich, Chlán, Lednický.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Pilný, Šindel – Brejcha, Votrubec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    A dnešní utkání nám právě odstartovalo! Domácí celek nastupuje v modrých dresech a už se provinil zakázaným uvolněním. Hosté dnes hrají v bílém.
     
    00:19
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Roman Polák – trestné střílení, sekání).
     
    00:19
    Jenže první branku dnešního utkání nevidíme! Josef Koláček jel nakonec jako exekutor trestného střílení a neudělal to vůbec špatně. Aleš Stezka ovšem udržel ještě beton u tyčky, a tak Koláček nedostal puk za čáru.
    00:19 Koláček neproměnil trestný nájezd.
     
    00:56
    Během první minuty zde máme již několikáté přerušení. Tentokrát se nám dostal kotouč mimo hrací plochu a vhazovat se bude na útočné modré Motoru.
     
    01:51
    České Budějovice se hned dvakrát pokusily o založení útoku, ale ani jednou nebyly úspěšné.
     
    02:24
    Avšak nyní se to konečně povedlo! Domácí se navíc dostali do přečíslení tři na dva, avšak bekhendový pas Martina Beránka byl o trochu delší, než bylo třeba.
     
    02:58
    A stejný hráč se dostal ještě o několik vteřin později ke střele z pravé strany. Ta nebyla přesná, a tak vítkovický gólman nemusel ani zasahovat.
     
    03:31
    Roman Vráblík nahazoval kotouč od modré, který se s trochou štěstí odrazil od nohy Jakuba Valského. Velká škoda pro domácí, že kotouč zamířil vedle.
     
    03:56
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Roman Vráblík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:16
    Lukáš Pech zachytil přihrávku skrze obrannou třetinu a v poklidu vyvezl kotouč až do té útočné. Ušetřil tím tak několik sekund oslabení svým spoluhráčům.
     
    04:53
    A Jihočeši jsou paradoxně zatím nebezpečnější celkem. Michal Vondrka se dostal ke střele z levé strany, avšak ta byla zblokována do ochranné sítě.
     
    05:20
    Skvělá práce Lukáše Pecha v obranném pásmu! Jihočeský štírek sebral touš soupeřům v útočném pásmu, načež ho poslal bezpečně svým spoluhráčům.
     
    05:56
    Roman Vráblík je na ledě!
     
    06:26
    Patrik Koch a Martin Beránek se dostali do menší potyčky před brankou hostujícího gólmana. Rozhodčí ji ale rychle utnuli a oba hráči míří na střídačku.
     
    07:12
    V posledních vteřinách se toho na hřišti moc zajímavého nestalo. Motor se sice dostal do útočného pásma, ale obrana Vítkovic mohla zůstat celkem v klidu.
     
    07:48
    Marek Kalus si šikovně obhodil jednoho z hráčů, ale ten se mu postavil dobře tělem. Vítkovický útočník se tak nemohl vydat vstříc gólmanovi.
     
    08:19
    Patrik Koch byl znovu v osobním souboji, tentokrát se pošťuchoval s Jakubem Valským. Lépe to dopadlo pro Motor, Rideře je totiž odpískaný ofsajd.
     
    08:54
    Moc hezká akce na domácí straně! Kotouč šel z jedné hokejky na druhou. Nakonec se k zakončení dostal Jan Štencel, avšak hostující hokejka puk srazila mimo.
     
    10:08
    Je za námi polovina první periody, ve které jsme se úvodního góle nedočkali. Nyní České Budějovice vybojovaly alespoň vhazování u Stezky.
     
    10:44
    Jihočeši se snažili kombinovat v útočném pásmu, ale kotouč se dostal na střídačku hráčů v bílém.
     
    11:10
    Jakub Valský ještě stihl puk v útočném pásmu a jeho nahození z otočky nebylo vůbec špatné.
     
    11:42
    A nyní z toho byla dobrá šance! Po chybě hostů se k tvrdé ráně z první dostal Roman Vráblík, avšak jeho bombu Aleš Stezka vyráží vyrážečkou.
     
    12:11
    Vítkovice sice vyhrály vhazování v útočném pásmu, ale kotouč se dostal až ke gólmanovi. Hosté ze Slezska tak musí rozjet novou akci z velké dálky.
     
    13:01
    Nyní už však chyběly centimetry ke vstřelení branky! Jiří Ondráček se dostal ke střele z pravé strany, která propadla Stezkovi mezi rukou a tělem. Zachránili ho však spoluhráči, kteří puk srazili těsně vedle branku!
     
    14:02
    Motor je zatím aktivnějším celkem, který je rozhodně i nebezpečnější. Zatím však nedostal puk do branky, a tak je stav stále bezbrankový...
     
    14:53
    Petr Šenkeřík zkusil samostatnou akci, avšak byl zastavený na středu hřiště.
     
    15:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Alexej Solovjov nahodil puk od modré, který ještě tečoval PETR FRIDRICH, jenž nedal svou pohotovou tečí Strmeňovi ani tu nejmenší šanci. Asistence: Alexej Solovjov a Petr Chlán.
    15:19 Petr FRIDRICH - 0:1
     
    16:37
    První perioda se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci a hosté se nám dostali do jednobrankového vedení. Od té doby působí Motor opařeným dojmem.
     
    17:08
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Kristofers Bindulis – 2 min., podrážení).
     
    17:29
    David Štich dobře vystihl přihrávku na střed hřiště. K odraženému kotouči se navíc dostal jeden ze spoluhráčů, který kotouč poslal až ke Stezkovi.
     
    18:01
    Jihočeši v oslabení dobře napadají a Vítkovice mají problém dostat se do útočného pásma. Nakonec se jim to ale povedlo a mohou kombinovat.
     
    18:36
    Hosté nyní obstřelovali domácího gólmana. Dominik Lakatoš měl nakonec celkem slušnou možnost, avšak Jan Strmeň se přesunul k tyči včas, poté puk schoval.
     
    19:08
    Minuta do konce třetiny a Bindulis je na ledě!
     
    19:28
    Jan Štencel se šikovně prokličkoval až před gólmana, když byl zastaven nejspíše nedovoleně, poté ještě chtěl zakončit, ale Stezka si jeho pokus pohlídal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina duelu mezi Motorem a Vítkovicemi, po které vedou hosté o jednu branku. Jihočeši sice měli převahu, přesto musel puk ze sítě lovit Jan Strmeň. Alexej Solovjov nahazoval od modré a Petr Fridrich jeho pokus tečoval mimo dosah gólmana. Na stavu se do konce periody nic neměnilo, a tak Ridera vede o jeden gól.

    Další třetina začne přibližně v 18:22.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 8 – 9
    Střely mimo: 2 – 3
    Zblokované střely: 4 – 6
    Hity: 3 – 3
    Vhazování: 9 – 13
    Trestné minuty: 4 – 4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Jan Štencel ještě zachytil puk na modré a otevřel se před ním prostor. Následně zkusil nahodit puk před branku, ale ten jen prolétl, jelikož jej nikdo netečoval.
     
    21:18
    Václav Karabáček se pustil do napadání posledního hráče s pukem a nechybělo mu moc k jeho zisku. Vítkovice ale dostaly kotouč alespoň z pásma.
     
    21:50
    Následně se proto o akci pokusili domácí, ovšem žádná nebezpečná šance z toho nebyla.
     
    22:19
    Jan Piskáček rychlým pasem našel Lukáše Pecha, který ještě hledal Ondráčka před brankou. Ten byl ovšem dobře hlídán a k zakončení se nedostal.
     
    22:47
    Daniel Voženílek ukázal svou rychlost, jenže soupeřící obránce to měl k puku přece jen o něco blíže.
     
    23:11
    Petr Šenkeřík chytře počkal se svým pokusem. Kotouč ale nedošel až ke gólmanovi, jelikož jej srazil jeden z hostujících hokejistů před brankou.
     
    23:52
    Následně si muž s číslem čtyřicet čtyři na zádech ještě splnil své obranné povinnosti na jedničku. Oba týmy se následně rozhodly pro změnu formací na ledě.
     
    24:27
    Martin Bučko nyní nejspíše uchránil svůj tým od inkasované branky! Přihrávka zpoza branky už mířila na volného hráče, ale slovenský bek puk zastavil.
     
    25:20
    Radovan Bondra to udělal skvěle a vymyslel palebnou pozici pro svého spoluhráče. Ten nakonec vyslal tvrdou ránu zápěstím, Jan Strmeň puk vyráží.
     
    25:51
    Rostislav Marosz měl trochu místa na pravém kruhu, a tak zkusil překvapit obranu domácích. Ta se však nedala a puk skončil sražený v rohu hřiště.
     
    26:20
    Skvělá práce Petra Šenkeříka! Ten ustál přečíslení dva na jednoho, když nejspíše bruslí srazil křižný pas. Jinak by z toho byla jasný branková příležitost!
     
    27:02
    V posledních minutách nám útočí především hostující celek, přesto je to stále jen o branku.
     
    27:55
    Roman Vráblík zachytil vyhozený puk, ovšem byl s ním už ve středním pásmu. Motor tak musí znovu přejít útočnou modrou a dostat se do kombinace.
     
    28:31
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Robert Flick – 2 min., podrážení).
     
    29:02
    Jihočeši se museli znovu nastěhovat do útočného pásma. Lukáš Pech hledal křižným pasem Michala Vondrku, ale tato přihrávka byla sražena.
     
    29:54
    Pěkná kombinace, která skončila u Lukáše Pecha. Ten následně vyslal hodně prudkou ránu, která byla tečována těsně nad horní tyčku Stezkovy branky!
     
    30:15
    A tohle byla dobrá možnost! Petr Šenkeřík si vymyslel dobrou pozici, ale hostující gólman jeho pokus vyrazil!
     
    30:31
    Robert Flick je na ledě!
     
    31:12
    Hodně nepředvídatelný odraz puku, který klidně mohl znamenat branku v domácí síti! Jan Strmeň ale následně skočil po puku a poslal ho k zadnímu mantinelu.
     
    31:57
    Diváci nyní byli přesvědčení o tom, že by se mělo pískat zakázané uvolnění. Stejného názoru byl také Jan Piskáček, nikoliv však čárový rozhodčí.
     
    32:36
    Viděli jsme střelu z pravé strany, kterou srazil Jan Strmeň betonem jen pod sebe. Následně ovšem po puku skočil a dostal ho někam pod svou vlastní výstroj.
     
    32:56
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Roman Polák – 2 min., podrážení).
     
    33:34
    Nádherná akce v podání domácího celku! Do úplně volného prostoru si najel Jakub Valský, jehož teč končí těsně nad horní tyčku!
     
    33:58
    Jihočeši se drží v útočném pásmu a mají solidní tlak. Nyní jsme byli svědky od modré v podání Romana Vráblíka, jehož pokus zaduněl o zadní mantinel.
     
    34:33
    Daniel Voženílek zkoušel najít někoho ze spoluhráčů před brankou, jenže tam nikdo nebyl. Nedlouho poté se Vítkovice dostaly k puku a poslaly ho do bezpečí.
     
    34:56
    Roman Polák je na ledě!
     
    35:35
    Velkou chybu udělali domácí hokejisté v obranném pásmu, ale Jan Strmeň svému týmu nyní pomohl.
     
    36:17
    Vítkovice jen vyhodily kotouč, na který nemohl nikdo dosáhnout. David Štich se sice hodně natahoval, ale nic to nebylo naplat. Píská se zakázané uvolnění.
     
    36:31
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Jindřich Abdul – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:50
    Alexej Solovjov vyslal hodně tvrdou ránu od modré. Nikdo ale nedokázal jeho pokus tečovat.
     
    37:50
    Vítkovice se po celou dobu drží v útočném pásmu a obstřelují domácího gólmana.
     
    38:31
    Jindřich Abdul je na ledě!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    39:18
    Domácím se nepovedla rozehrávka. Bohužel pro Motor kotouč byl nahozený už před červenou čárou, a tak se píská zakázané uvolnění Motoru.
     
    39:29
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Marek Kalus – 2 min., podrážení).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Jsou za námi dvě periody dnešního duelu, po kterých vede stále hostující celek o jednu branku. Druhá třetina nebyla tak zajímavá, přesto jsme viděli několik zajímavých šancí. Ani jedna z nich ovšem brankou neskončila.

    Další třetina začne přibližně v 19:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    A už nám odstartovala i poslední třetina dnešního duelu! Motor má k dispozici ještě velkou část přesilové hry, povede se mu konečně srovnat stav zápasu?
     
    40:58
    Pěkná akce Motoru! Velká škoda, že přihrávka Lukáše Pecha na Jana Štencela byla hodně prudká, a tak domácí obránce nemohl zakončit z první.
     
    41:29
    Marek Kalus je na ledě!
     
    42:08
    Jan Piskáček si poradil na modré, když se mu povedlo zastavit hned dvojici soupeřů. Tomáš Chlubna se následně snažil něco vymyslet, ale byl na to sám.
     
    42:54
    Jiří Ondráček si podržel kotouč proti napadajícímu soupeři a zkusil střelu z otočky. Tu však srazila jedna z bránících hokejek do bezpečí v podobě rohu.
     
    43:45
    Martin Beránek sice ještě zastavil puk v útočném pásmu, ale jeho následně nahození o mantinel sebral jeden z hostí, který dostal puk do středního pásma.
     
    44:28
    Jan Piskáček měl u sebe hodně prostoru, a tak vyslal tvrdou ránu z pravé strany. Ta prosvištěla okolo tyčky.
     
    44:51
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Karel Plášil – 2 min., hákování).
     
    45:09
    Jihočeši dnes hrají již několikátou přesilovou hru. Jsou schopní se při nich dostat i do nějaké šance, jenže se jim nedaří překonat Aleše Stezku v bráně.
     
    45:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra je ale nakonec využita a domácí srovnávají stav duelu! Michal Vondrka posunul kotouč na modrou, kde se do kotouče opřel Petr Šenkeřík, jehož pokus tečoval ještě JIŘÍ ONDRÁČEK, načež gólman nemohl na změnu směru reagovat. Asistence: Petr Šenkeřík a Michal Vondrka.
    45:35 Jiří ONDRÁČEK - 1:1
     
    46:28
    Petr Fridrich si udělal šikovně místo v útočném pásmu a mířil dobře mezi ruku a tělo, avšak domácí gólman tento projektil udržel a nechává přerušit hru.
     
    47:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak a během chvilky se skóre otáčí a domácí jdou poprvé v utkání do vedení! Jan Štencel poslal křižnou přihrávku na MICHALA VONDRKU, jehož střelu gólman propustil. Puk se šoural za branku, ale právě hráč s číslem osmdesát dva jej ještě popostrčil za brankovou čáru.
    47:04 Michal VONDRKA - 2:1
     
    47:51
    Další dobrá šance na straně Motoru! Ten se dostal do přečíslení dva na jednoho, ve kterém Jakub Valský našel Miroslava Holce, který ale dostal puk trochu za sebe, a tak jej neusměrnil mezi tři tyče!
     
    48:39
    Jihočechům se nepovedla rozehrávka z obranného pásma, a tak se píská zakázané uvolnění.
     
    50:03
    Jan Štencel nyní nejspíše zachránil svůj tým! Odražený kotouč se totiž válel v brankovišti, ovšem domácí obránce s číslem sedm poslal puk do bezpečí.
     
    50:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krátce po vhazování v obranném pásmu je vyrovnáno. Rostislav Marosz vyhrál vhazování přesně na hokejku JAKUBA STEHLÍKA, který se ranou z první trefuje přesně k zadní tyči. Asistence: Rostislav Marosz.
    50:34 Jakub STEHLÍK - 2:2
     
    51:17
    Dominik Lakatoš si sjel mezi kruhy, kam dostal ideální přihrávku, ale Jan Strmeň sklepl betony včas!
     
    52:11
    Roman Vráblík nahazoval od modré a do jeho střely se ještě pokoušel sáhnout Jakub Valský. Kotouč ale netečoval, a tak Aleš Stezka vyráží před sebe.
     
    52:46
    Rostislav Marosz neměl komu nahrát, tak jednoduše poslal kotouč do rohu útočného pásma. Tam byl jako první domácí obránce a Motor může kombinovat.
     
    53:36
    Petr Fridrich vyslal celkem nebezpečnou střelu z nepříliš dobré pozice. Mířila však přesně do levého spodního růžku a Jan Strmeň zasahuje hokejkou!
     
    54:30
    Nyní jsme svědky hlavně soubojů, a tak se ani jeden z týmů nemůže dostat do kombinace.
     
    55:03
    Jiří Ondráček se pustil do napadání za soupeřovo brankou a nechybělo mu mnoho k zisku puku. Obránce Vítkovic ale nakonec celou situaci dokázal ustát.
     
    55:52
    Josef Koláček nahazoval puk o zadní mantinel, ale odraz puku byl hodně nečekaný. Oba hráči v souboji jej proto jen projeli a u puku jsou proto hosté.
     
    56:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tři minuty před koncem se dostávají domácí znovu do vedení! Jakub Valský skvěle ustál souboj na útočné modré a Motor šel rázem do přečíslení tři na jednoho. V tom Miroslav Holec našel na levé straně MICHALA VONDRKU a kapitán pro dnešní duel zapisuje třetí kanadský bod v dnešním duelu! Asistence: Miroslav Holec a Jakub Valský.
    56:35 Michal VONDRKA - 3:2
     
    57:08
    Komerční přestávka.
     
    57:37
    Dominik Lakatoš si sice efektivně zpracoval kotouč, jenže mu to k ničemu nebylo. Je pískaný ofsajd, který navíc rozhodčí posuzuje jako úmyslný.
     
    58:19
    Vítkovice se drží v útočném pásmu, ale Aleš Stezka zatím zůstává ve svém brankovišti...
     
    59:00
    Minuta do konce duelu!
     
    59:13
    Aleš Stezka se až nyní dostává z branky, hosté hrají s šesti hráči v poli!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Vítkovice sice byly usazeny v útočném pásmu, jenže k vyrovnávací branky se nedostaly! Motor tak na svém ledě vítězí o jednu branku! K vyrovnání došlo v přesilové hře, když střelu Petra Šenkeříka tečoval Jiří Ondráček. O chvilku později bylo v Budvar aréně ještě veseleji, když se nadvakrát prosadil Michal Vondrka. Rideře se ještě podařilo srovnat, když se střelou po vhazování prosadil Jakub Stehlík. Tři minuty před koncem ale domácí ujeli do přečíslení tři na jednoho, které zakončil kapitán pro dnešek Michal Vondrka, který byl jasným mužem zápasu. (19:48:06)
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 46. J. Ondráček (Šenkeřík, Vondrka), 48. Vondrka (Štencel), 57. Vondrka (Holec, Valský) – 16. Fridrich (A. Solovjov, Chlán), 51. Jakub Stehlík (Marosz)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Maleček) – Vráblík, Štencel, Štich, Piskáček (A), Bindulis, Šenkeřík, Bučko – Abdul, Pech (A), J. Ondráček – Karabáček, M. Hanzl, M. Beránek – Valský, Holec, D. Voženílek – Chlubna, Koláček, Vondrka (C).
    Trenér: Jaroslav Modrý

    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – R. Polák (C), A. Solovjov, Plášil, R. Pedan, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář – Lakatoš, J. Hruška (A), L. Krenželok (A) – M. Kalus, Flick, R. Bondra – Marosz, Bernovský, R. Půček – Fridrich, Chlán, Lednický.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Pilný, Šindel – Brejcha, Votrubec
    thejrc.org