Wolverhampton – Arsenal 0:1 (kon.) | Liverpool – Leicester 2:0 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
0:1 (0:1)
Arsenal FC
Čtvrtek 10.02.2022, 20:45 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:48:49)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
     
    Arsenal se v novém roce konečně dočkal vítězství, v rámci 24. kola anglické Premier League zvítězil na půdě Wolverhamptonu nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

    O vítězství Gunners rozhodl ve 25. minutě stoper Gabriel, k němuž po hlavičce Whitea posunul míč Lacazette, na Brazilce už čekala poměrně jednoduchá práce. Kanonýrům zkomplikoval v 69. minutě cestu za vítězstvím Gabriel Martinelli, jenž si za dva různé fauly nechal dát dvě žluté karty a zamířil předčasně do sprch. Hosté nicméně udrželi zásluhou výborně pracující defenzivy a nechybujícího Ramsdalea vítězství až do závěrečného hvizdu.

    Svěřenci kouče Artety se zásluhou vítězství posunuli v tabulce na páté místo o skóre před Manchester United, Wolverhampton zůstává osmý.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Chiquinho nastřelil Tierneyho a vybojoval ještě poslední standardku pro Wolves. Do pokutového území naběhl i gólman José Sá, ale nebylo to nic platné, králem vzdušného prostoru se stal Rob Holding.
     
    90+4
    To se nepovedlo. Max Kilman chtěl zklidnit hru hlavičkou na Semeda, jenže míč poslal mimo jeho dosah. Aut pro Arsenal a mnozí domácí fanoušci už opouštějí stadión, již ztratili víru ve vyrovnání.
     
    90+3
    Chiquinho nepříliš povedeným centrem přiměl Rubena Nevese k akrobatickému zakončení nůžkami. Balón proletěl o několik metrů nad břevnem.
     
    90+2
    Mladičký útočník Fábio Silva nejspíše měl z lehkého úhlu střílet. Jenže zazmatkoval a nahrával pod sebe do míst, kde prostor hlídal Gabriel.
     
    90+1
    Aaron Ramsdale chtěl zdržovat, ale Chiquinho se mu přiblížil bleskovou rychlostí. Gólman tedy raději zalehl balón okamžitě, neriskoval.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Vlci dostali příležitost zahrávat volný přímý kop od levé lajny. Rayan Aït-Nouri hledal přetaženým pasem Rubena Nevese, ten se dopustil útočného faulu.
     
    88
    Těžká práce pro Daniela Podenceho, ale poradil si dobře, pod jeho tlakem hlavičkoval Smith Rowe pouze k Nevesovi. Dlouho si Arsenal míče neužil.
     
    87
    Ovšem tlak domácího mužstva přetrvává. Fábio Silva si věřil na Granita Xhaku, zkusil kličku po pravé straně. Švýcar ve skluzu odkopl míč do bezpečí.
     
    86
    Fotbalisté v oranžových dresech často zkouší štěstí vzduchem. Tento styl jim zatím kýžené ovoce nepřináší, ani centr Semeda nenašel správného adresáta.
     
    85
    Další roh už zahrán klasickým způsobem. Centr Aït-Nouriho hosté odvrátili, načež balón přiletěl zpět z kopačky Nevese. Znovu střílel hlavou Dendoncker, leč příliš vysoko.
     
    84
    Vlci zkusili rozehrávku na krátkou vzdálenost. Balón směřoval na Rubena Nevese, jehož ránu zblokoval Cédric Soares nad břevno.
     
    83
    Ramsdale zůstává neprůstřelný i po hlavičce Dendockera. Po zajímavém padáčku musel couvat a míč nejspíše letěl nad břevno, hostující gólman však raději zasáhl pravou rukou.
     
    82
    Doprava obdržel přihrávku Chiquinho. Z velkého úhlu vyzkoušel překvapivé zakončení, které Ramsadale pouze vyrazil, Nevesovi narážečka na dlouhou nohu vůbec nevyšla.
     
    81
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Conor Coady, přichází Fábio Silva.
     
    81
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alexandre Lacazette, přichází Edward Nketiah.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Arsenal udržuje těsné jednobrankové vedení, nicméně Wolves dělají všechno pro to, aby uzmuli alespoň bod.
     
    79
    V pokutovém území spadl k zemi Emile Smith-Rowe. Moc dobře věděl, že o faul v podání Aït-Nouriho nešlo, ani na chvilku nezaprotestoval.
     
    78
    Dalším, kdo si chtěl vytvořit prostor k zakončení, byl Rúben Neves. Míč však posunul mezi tři protihráče, takže střílet nemohl.
     
    77
    Wolverhamptonu nelze upřít snaha, ale Arsenal funguje v obraně velmi dobře, byť má o jednoho hráče méně. Průnikem neuspěl ani Daniel Podence.
     
    76
    Pro změnu zprava centroval Nélson Semedo. Aaron Ramsdale vystartoval proti míči a tygřím skokem vyboxoval pravou rukou míč do bezpečí.
     
    75
    Zpátky na obrannou polovinu Arsenalu. Rayan Aït-Nouri měl dostatek volného času na centr. Polovysokým pasem hledal Jiméneze, před ním zaúřadoval Gabriel.
     
    74
    Zápas začíná nabírat na atraktivitě. Emile Smith-Rowe zkusil vystartovat do protiútoku, leč v souboji jeden na jednoho nevyzrál na Aït-Nouriho.
     
    73
    Na druhé straně vykouzlil velmi dobrý zákrok Aaron Ramsdale. Nejprve vyběhl proti centru, který vyrazil jen slabě před sebe, následně reflexivně vystrčil pravou rukou proti dělovce Podenceho.
    72. Lacazette ve velké šanci selhal
     
    72
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Na výborný pas si dokonale naběhl Alexandre Lacazette, jenž z levé strany volil tváři v tvář brankáři zakončení na zadní tyč, bránu těsně minul!
     
    71
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Bukayo Saka, přichází Rob Holding.
     
    71
    Vlci si jsou vědomi, že veškeré zbytky sil musí vrhnout do ofenzivy. Hráči v oranžových dresech kombinují na útočné polovině a hledají mezírku v obranných řadách soupeře.
     
    70
    Domácí se radovali z vyrovnání, ale gól byl okamžitě odvolán! Raúl Jiménez totiž šel do skluzu v ofsajdovém postavení, což bylo zřejmé pouhým okem.
    69. Martinelli udělal dva fauly na žlutou během pár vteřin. Oliver potrestal oba dva, Brazilce poslal předčasně do sprch
     
    69
    Málo vídanou situaci předvedl Gabriel Martinelli, Brazilec míří předčasně do sprch a bude dohrávat o deseti! Nejprve fauloval aut rozehrávajícího Aït-Nouriho, načež akce pokračovala a Martinelli následně zezadu fauloval Chuqinha. Arbitr Oliver posoudil, že si oba zákroky zaslouží žlutou kartu, takže ji hostujícímu hráči udělil dvakrát během vteřiny!
     
    69
    Žlutou kartu dostává Gabriel Martinelli (Arsenal FC).
     
    68
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Martin Ödegaard, přichází Emile Smith-Rowe.
     
    67
    Kieran Tierney zvolil dlouhé autové vhazování do pokutového území. Našel Gabriela, jenž zakončil hlavou slabě, navíc přímo do rukavic brankáře.
     
    66
    Chiquinhovi se vůbec nevydařil obranný odkop přes hlavu, ale měl štěstí, poslal míč ke spoluhráči Podencemu a ten původní cíl spoluhráče splnil na jedničku.
     
    65
    Po útočném faulu Raúla Jiméneze rozehrával od levé lajny Aaron Ramsdale. Podle očekávání volil dlouhý nákop, Rayan Aït-Nouri přehlavičkoval Saku.
     
    64
    V ofsajdovém postavení přistižen Alexandre Lacazette. Snažil se vytáhnout za Kilmana, jenže nahrávka Ödegaarda přišla dříve, než sám očekával.
     
    63
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Fernando Marçal, přichází Rayan Aït-Nouri.
     
    62
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Trincão, přichází Chiquinho.
     
    61
    Vzápětí Michael Oliver udělil kartu žluté barvy i Gabrielovi. Autor dosud jediného gólu příliš dlouho váhal s rozehrávkou, až hlavnímu rozhodčímu pohár trpělivosti přetekl.
     
    60
    Žlutý trest neminul Rúbena Nevese. Do skluzu proti Lacazetteovi šel v okamžiku, kdy byl balón dávno jinde, místo něj bolestivě zajel do Francouzových kotníků.
     
    59
    Kieran Tierney opět podpořil ofenzivu. Zpětnou nahrávkou hledal Ödegaarda, k němuž se až z hrou útoku stáhl Raúl Jiménez. Skvělá práce mexického forvarda.
     
    58
    Středopolař Thomas Partey dostal moře volného prostoru na zakončení. Ideální chvíli prováhal, aby nakonec napálil do pravé nohy Coadyho.
     
    57
    K levé lajně dostal balón Gabriel Martinelli. Vrátil hru na střed Xhakovi, který startoval Tierneyho, v poslední chvíli zasáhl ve skluzu Max Kilman.
     
    56
    Fernando Marçal poslal střílený pas do šestnáctky soupeře v momentě, kdy v tomto prostoru ještě neměl žádného ze spoluhráčů. Podence neměl šanci míč doběhnout ani u lajny.
     
    55
    Bukayo Saka jen lehce přistrčil Saïsse, ale ten s touto skutečností počítal a okamžitě šel k zemi. Pro Wolves vybojoval volný přímý kop.
     
    54
    Vlci zahrozili i po následném rohovém kopu. Leander Dendoncker zakončoval v mírném záklonu, balón umístil nad břevno.
     
    53
    Nélson Semedo naznačil zakončení, aby nakonec ještě nahrál na střed lépe postavenému Podencemu. Jeho pokus srazil Gabriel vedle levé tyče.
     
    52
    Po pravé lajně dostal nahrávku Trincão. Vytvořil si prostor kolem Bukaya Saka, načež mu centr vůbec nevyšel, trefil prvního blokujícího Parteyho.
     
    51
    Z úctyhodné vzdálenosti vypálil Daniel Podence. Od začátku bylo jasné, že jeho pokus mezi třemi tyčemi neskončí, gólman Arsenalu mohl zůstat klidný.
     
    50
    Chladnokrevné rozehrání Aarona Ramsdalea, na něhož nebezpečně dotíral Raúl Jiménez. Hostující gólman hrál z první na osamoceného Tierneyho.
     
    49
    V defenzivě příkladně Romain Saïss. Se žlutou kartou hrající Maročan do poslední chvilky vystál Ödegaarda, jehož obral čistým způsobem.
     
    48
    Penaltu zkusil vybojovat Alexandre Lacazette. Domníval se, že Conor Coady v pokutovém území zahrál rukou, Oliver byl jiného názoru.
     
    47
    Oba celky nastoupili do druhého poločasu beze změn. Otázkou bylo pokračování Fernanda Marçala, ale i ten je viditelně v pořádku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:49.
     
    Arsenal je na dobré cestě ke svému prvnímu vítězství po novém roce, po úvodním dějství vede nad Wolverhamptonem nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Gól padl ve 25. minutě, kdy Whiteovu hlavičku prodloužil Lacazette za sebe na Gabriela, jenž bez větších problémů nasměroval míč do odkrytého místa brány. Jinak je k vidění vyrovnaný zápas, kde o vítězi není rozhodnuto ani zdaleka. Vlci působí bojovným dojmem a ve druhém poločase můžeme očekávat, že vrhnou ještě o něco více sil směrem dopředu.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Rúben Neves místo očekávaného centru překvapivě střílel. Aaron Ramsdale měl situaci pod kontrolou a míč nechal prosvištět vedle levé tyče.
     
    45+2
    Tahání za dres, a to výrazně delší, ukázal také Granit Xhaka, který tímto způsobem zastavil rozběhnutého Jiméneze. Žlutá karta je na místě.
     
    45+1
    Daniel Podence ukázal kousek ze svých technických dovedností. Zasekávačkou do středu vyřadil ze hry Whitea, ten pak soka zastavil zatažením za dres.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    44
    Pohotové zakončení vyprodukoval Alexandre Lacazette, byť pas Ödegaarda mířil kousek za jeho záda. Zajímavé zakončení Francouze ovšem směřoval přímo do středu brány, Sá zakročil bez problémů.
     
    43
    Střelecké štěstí pokusil Nelson Semedo. Napřáhl levačkou kousek za velkým pokutovým územím a moc nechybělo, balón jen o pár decimetrů minul levou tyč.
     
    42
    Norský reprezentant centroval na přední tyč, kde číhal Alexandre Lacazette. Dvojitý obranný val neprostřelil, úspěšný blok zaznamenal Max Kilman.
     
    41
    Fernando Marçal znovu na zemi, a to poté, co jej z bezprostřední blízkosti napálil při snaze odcentrovat Bukayo Saka. Roh pro Arsenal.
     
    40
    Zřejmě bude. Okamžitě po návratu Fernando Marçal zvolil dlouhý nákop na Raúla Jiméneze, jenže Mexičan zabral příliš pozdě, míč sebral Ramsdale.
     
    39
    Domácí hrají v deseti, protože kousek za postranní čárou probíhá ošetřování Fernanda Marçala. Zatím není jisté, zda bude schopen pokračovat.
     
    38
    Portugalec Podence naznačil kličku, kterou si rozmyslel a hrál na jistotu k Nevesovi. Ten hru výrazně zpomalil, poslal balón do zadních řad.
     
    37
    Aaron Ramsdale si připsal zákrok z kategorie jednodušších. Leander Dendoncker sice zakončoval hlavou ve slibné pozici, ale přímo do středu brány.
     
    36
    Na žluté karty máme vyrovnáno. Žlutému trestu se nevyhnul Romain Saïss, jenž zezadu trefil pravý kotník Ödegaarda s cílem zastavit protiútok. To mu nevyšlo, Oliver trestal při nejbližším přerušení hry.
     
    35
    Nelson Semedo měl pod kontrolou pohyb Bukaya Saky. Udělal kličku k volné pravé lajně, čímž soupeře zaskočil, následně rozvinul hru na Trincaa.
     
    34
    Kanonýři hrají dozadu velmi zodpovědně. Fernando Marçal se prezentoval solidním centrem na malé vápno, Ben White však Jiméneze k hlavičce nepustil.
     
    33
    Kartu žluté barvy si vysloužil Thomas Partey. Ghaňan si bude muset dávat ve zbytku střetnutí na další ostré fauly pozor, pokud nechce být vyloučen tak, jak se mu to povedlo v pohárovém utkání proti Liverpoolu.
     
    32
    S malou domů si José Sá poradil na jedničku. Po rychlém zpracování si nedělal s míčem těžkou hlavu, vrátil ho na útočnou polovinu.
     
    31
    Kanonýři se ubránili a zůstávají ve vedení. Gabriel v osobním souboji nedal Coadymu žádnou šanci, kulatý nesmysl odvrátil mimo šestnáctku.
     
    30
    Arsenal vstřelil gól z rohového kopu, podaří se totiž domácím? Daniel Podence znovu v akci, tentokráte vybojoval roh po Gabrielem sraženém centru.
     
    29
    Daniel Podence sebral odražený balón a ihned startoval dopředu Raúla Jiméneze. Tomu nevyšlo zpracování, White jej dohnal a následně i úspěšně obral.
     
    28
    Komunikace trvala poměrně dlouho a finální verdikt potěšil fotbalisty Arsenalu, gól zůstává v platnosti!
     
    27
    Oliver ještě celou situaci konzultuje s videorozhodčím.
    25. GABRIEL - 0:1
     
    25
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Kanonýři střílí vedoucí branku z rohového kopu! Centr domácí ubránili, jenže do ohně okamžitě vrátil hru White. Lacazette krátce před kontaktem s gólmanem míč lehce posunul doprava na GABRIELA, který nataženou pravačkou bez větších problémů našel odkrytou část brány.
     
    24
    Střílený centr Cédrica Soarese měl oči. Za balónem vystartoval Alexandre Lacazette, ale míč jen prodloužil za sebe k Tierneymu, ránu z první odvrátil Saïss na roh.
     
    23
    Arsenal pokračoval v aktivním pojetí hry. Po pravé straně vnikl do vnitra pokutového území Bukayo Saka a přihrávkou na střed lehce za sebe našel Whitea, jehož ránu z první obětavě zblokoval Coady.
     
    22
    Exekuce přímého kopu se chopil Kieran Tierney. Centr mu nevyšel, poslal jej příliš blízko bráně. José Sá vyběhl a vyboxoval hrací předmět mimo nebezpečí.
     
    21
    A další faul na hostujícího francouzského forvarda. Proti pravidlům hrál Maročan Romain Saïss, konkurenta zezadu smolně podrazil.
     
    20
    Max Kilman se bleskově omluvil Lacazetteovi, jehož na polovině hřiště nebezpečně dohrál na pravý kotník. Francouz omluvu přijal, hra pokračuje.
     
    19
    Malou domů obdržel José Sá. Nevedl si úplně ideálně, když do těžké pozice dostal kapitána Coadyho, ten si vypomohl dlouhým odkopem.
     
    18
    Stoper Gabriel zachytil vysokou rychlost Jiméneze a tělem Mexičana odstavil od balónu. Ten se instinktivně ohnal levou rukou a bolestivě zasáhl protihráče do slabin.
     
    17
    Mikel Arteta vytrval povzbuzuje své svěřence těsně za vymezeným trenérským územím. Bezbrankové skóre ovšem přetrvává i po akci Saky.
     
    16
    Gabriel Martinelli nabral velkou rychlost, leč sám proti čtyřem protihráčům neměl šanci na úspěch. Naslepo nahrával po své levici, i v tomto prostoru však byli jen hráči ve žlutém.
     
    15
    Portugalec je naštěstí v pořádku a připraven pokračovat v utkání. Mezitím zaútočil Arsenal, avšak proti na okamžik oslabenému soupeři neuspěl, čitelnou nahrávku Saky přečetl Coady.
     
    14
    Ústní varování si pěkně zblízka vyslechl Ben White. Za polovinou hřiště zbytečně tvrdě zajel do Podenceho, jenž zatím zůstává ležet na trávníku.
     
    13
    Trincão vymyslel zajímavý oblouček na Daniela Podenceho, jenže ten zabral l příliš pozdě a kulatý nesmysl již nedokázal zachytit ve vymezeném území.
     
    12
    A opět to jsou domácí, kteří chtějí konstruktivní rozehrávkou prolomit obrannou hráz mírného favorita zápasu. Polovysoký centr Marçala srazil o zámezí Soares.
     
    11
    Bena Whitea nerozhodil blížící se Raúl Jiménez. Stoper Arsenalu s hlavou nahoře spatřil u lajny Semeda, jemuž také adresoval přesnou přihrávku.
     
    10
    Vlci kombinují na polovině hřiště a hledají cestičku, kudy by mohli proniknout až do pokutového území soupeře. Zatím bez úspěchu.
     
    9
    Pomalá nahrávka Tierneyho na Martinelliho neměla šanci na úspěch. Brazilského fotbalistu předskočil Fernando Marçal, hru pak uklidnil pasem na střed osamocenému Podencemu.
     
    8
    Pohybem za obranu si řekl o balón Leander Dendoncker. Už to vypadalo, že bude zakončovat, ale Thomas Partey v poslední chvíli natáhl nohu a špičkou kopačky posunul míč k brankáři Ramsdaleovi.
     
    7
    Taktéž druhý rohový kop Gunners skončil neúspěchem. Centr na penaltu nepřinesl kýžené ovoce, ve vzduchu kraloval v oranžovém dresu Max Kilman.
     
    6
    Jak je zvykem, tak ofenzivu Wolves tradičně podporuje i halfbek Nélson Semedo. Zprava centroval na Jiméneze, těsně před Mexičanem odkopl balón mimo nebezpečí Gabriel.
     
    5
    Svěřenci kouče Mikela Artety zahájili střetnutí aktivněji. Martin Ödegaard hledal průnikovou nahrávkou Lacazetta, toho pokryl Coady.
     
    4
    Dobrou práci odvedl Romain Saïss, který už se stihl vrátit z afrického šampionátu. Vložil pravou nohu do centru Saky a zblokoval míč na roh.
     
    3
    Odvážně si na polovině hřiště počínal Rúben Neves. Šel do kličky proti presujícím Lacazetteovi, jež mu vyšla, francouzský útočník následně soka fauloval.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních oranžových dresech. Fotbalisté Arsenalu pro dnešní ligové střetnutí zvolili dresy barvy černé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Kilman, Coady (C), Saïss – N. Semedo, Dendoncker, Neves, Marçal – Trincão, Jiménez, Podence.
    Náhradníci: Ruddy – Aït-Nouri, Cundle, Gomes, Hoever, Hwang Hi-čchan, Chiquinho, J. Castro, F. Silva.
    Trenér: Bruno Lage

    Arsenal FC: Ramsdale – Soares, White, Gabriel, Tierney – Partey, Xhaka – Saka, Ödegaard, Martinelli – A. Lacazette (C).
    Náhradníci: Okonkwo – Alnaní, Holding, Lokonga, Nketiah, Pépé, Smith-Rowe, N. Tavares, Awe.
    Trenér: Mikel Arteta

    Rozhodčí: Oliver – Bennett, Cann.
     
    Arsenal FC

    Kdo by to byl řekl, že po mizerném úvodu sezóny, kdy byl londýnský celek dokonce chvíli na posledním místě, nakonec bude bojovat o poháru. Aktuálně kanonýři okupují šestou příčku, jež by zaručovala postup o příštího ročníku Evropské konferenční ligy. Ta ovšem pro anglické celky není příliš lákavá a tak je pochopitelné, že i Arsenal chce výš, na pátý Manchester United ztrácí tři body. Artetova družina však musí zabrat, letos totiž ještě nevyhrála. V lize prohrála s Manchesterem City a remizovala s Burnley, v pohárech vypadla s Liverpoolem a Nottinghamem Forrest. Střelecké produktivitě mužstva vévodí Emile Smith Rowe s devíti góly.
     
    Wolverhampton Wanderers

    Po loňské sezóně, kdy tým z Wolverhamptonu nepodával úplně ideální výkony, jsou vlci zase tam, kde by si přáli být, tedy v boji o evropské poháry. V dosavadních 21 utkáních nasbírali 34 bodů, přičemž na dnešního soupeře, který je šestý, ztrácí jenom dva body. Svěřenci kouče Lageho navíc v letošním roce v lize ještě neprohráli, třikrát zvítězili. Na Premier Leagu se se navíc mohou plně soustředit po vypadnutí z FA Cupu, doma podlehli 0:1 Norwichi. Nejlepším střelcem týmu je Raúl Jiménez se čtyřmi trefami.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční večer. Vítám vás při sledování 24. kola anglické Premier League, u zápasu mezi Wolverhamptonem a Arsenalem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Milan Huppert

    Branky: 25. Gabriel (A. Lacazette)

    Karty:   36. Saïss (WOS), 60. Neves (WOS) – 33. Partey (ARS), 45+2. Xhaka (ARS), 61. Gabriel (ARS), 69. Martinelli (ARS)   69. Martinelli (ARS)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
    Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Kilman, Coady (C) (81. F. Silva), Saïss – N. Semedo, Dendoncker, Neves, Marçal (63. Aït-Nouri) – Trincão (62. Chiquinho), Jiménez, Podence.
    Náhradníci: Ruddy – Aït-Nouri, Cundle, Gomes, Hoever, Hwang Hi-čchan, Chiquinho, J. Castro, F. Silva.

    Trenér: Bruno Lage

    Arsenal FC: Ramsdale – Soares, White, Gabriel, Tierney – Partey, Xhaka – Saka (71. Holding), Ödegaard (68. Smith-Rowe), Martinelli – A. Lacazette (C) (81. Nketiah).
    Náhradníci: Okonkwo – Alnaní, Holding, Lokonga, Nketiah, Pépé, Smith-Rowe, N. Tavares, Awe.

    Trenér: Mikel Arteta

    Rozhodčí: Oliver – Bennett, Cann