Philadelphia – Detroit 3:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 1:4 (kon.) | Dallas – Nashville 4:3 (kon.)
Calgary – Vegas 6:0 (kon.) | Seattle – Arizona 2:5 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 3:6 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 10.02.2022, 02:10 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:36 Kirby DACH - 1:4
     
    49:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A udělal dobře. Po střele od modré čáry se k němu puk vrátil, on jej poslal na brankoviště, kde se zjevil KIRBY DACH a puk uklidil do horní části branky – 1:4. Asistence: Brandon Hagel, Jake McCabe.
    41:08 Dylan STROME - 1:3
     
    41:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá a hosté zase vedou o dvě branky. Kombinace doputovala do levého kruhu, odkud DeBrincat naservíroval pas na brankoviště na DYLANA STROMEHO a jeho teč skončila za bezmocným Smithem – 1:3. Asistence: Alex DeBrincat, Seth Jones.
    26:03 Leon DRAISAITL - 1:2
     
    26:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak se to nakonec domácím povedlo a v přesilovce snížili. Po kombinaci sklepával na branku puk E. Kane, tohle ještě Fleury dokázal na brankové čáře zastavit, nicméně se u toho všeho ochomýtal i LEON DRAISAITL a zblízka doklepl puk do sítě – 1:2. Asistence: Evander Kane, Connor McDavid.
    02:47 Brandon HAGEL - 0:2
     
    02:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A už je to o dva góly! Hosté dlouhým pasem do středního pásma založili rychlý kontr, DeBrincat se tentokrát stal nahrávačem, když na pravé straně našel BRANDONA HAGELA a ten svým švihem překonal přemisťujícího se Smithe – 0:2. Asistence: Alex DeBrincat, Kirby Dach.
    01:44 Alex DEBRINCAT - 0:1
     
    01:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a hosté vedou. Chicago se usadilo v útočném pásmu, po krátké kombinaci si u mantinelu počkal Kane na ideální moment pro příhru skrz pásmo a z levého kruhu zakončoval z první ALEX DEBRINCAT – 0:1. Asistence: Patrick Kane, Dylan Strome.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 27. Draisaitl (E. Kane, McDavid) – 2. DeBrincat (P. Kane, D. Strome), 3. Hagel (DeBrincat, Dach), 42. D. Strome (DeBrincat, S. Jones), 50. Dach (Hagel, McCabe)


    Edmonton Oilers: M. Smith (S. Skinner) – Barrie, Nurse (A), Ceci, Keith, Bouchard, Lagesson – Hyman, McDavid (C), E. Kane – Yamamoto, Draisaitl, Nugent-Hopkins (A) – Puljujärvi, R. McLeod, Foegele – Kassian, D. Ryan, Devin Shore.
    Trenér: Dave Tippett

    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Söderblom) – S. Jones, de Haan, C. Murphy (A), C. Jones, J. Galvas, McCabe – Hagel, Dach, DeBrincat (A) – P. Kane (A), D. Strome, D. Kubalík – Lafferty, Jo. Slavin, Kurashev – Entwistle, R. Carpenter, Borgström.
    Trenér: Derek King

    Rozhodčí: Hebert, StPierre – Knorr, Flemington

    Diváci: 9 150
    bahis siteleri