Švédsko – Lotyšsko 3:2 (kon.) | Finsko – Slovensko 6:2 (kon.) | USA – Čína 8:0 (kon.)
Kanada – Německo 5:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:5 (0:0, 0:1, 2:4)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 10.02.2022, 17:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    58:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. První pokus domácí obrana ještě stihla zlikvidovat, na pokus MATĚJĚ ŽÍDKA už nedosáhla. Bez asistence.
     
    53:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se ovšem nevzdává a opět snižuje. V závaru před brankou se dostal k puku JINDŘICH HABERMANN a našel volné místo mezi betony Smolky. Asistence: Jakub Modl, Alexandr Gutsu.
     
    52:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté odskakují už do tříbrankového vedení. Před brankou se dostal k puku MICHAL ČINČALA a rychlou ranou přidává další gól. Bez asistence.
     
    50:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesilovka 5 na 3 se konat nebude, Vítkovice využívají signalizovanou výhodu. JAKUB FIBIGR na kruhu přesně trefil horní roh branky. Asistence: Tomáš Tobola, Sebastian Glas.
     
    47:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla šest vteřin před koncem přesilovky dává gól a dramatizuje tak závěr utkání. MATĚJ VOJÁČEK si počkal na dorážku u tyčky a ve správný čas zamířil ke vzdálenější tyči. Asistence: Tomáš Vandas.
     
    40:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice nakonec využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení. ROBERT CHLÁN z blízkosti přesně zamířil ke vzdálenější tyčí a domácí brankář už nedokázal zareagovat. Asistence: Matěj Žídek, Michal Činčala.
     
    38:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba v obranném pásmu, kterou hosté trestají úvodním gólem. Jeden z obránců Dukly nedokázal zpracovat puk před brankou a upadl, toho využil SEBASTIAN GLAS a nikým nehlídaný uklidil bekhendem puk mezi betony Sigmunda. Bez asistence.

    Tomáš Kalas

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 48. Vojáček (Vandas), 54. Habermann (Modl, Gutsu) – 39. Glas, 41. Chlán (Žídek, Činčala), 51. Fibigr (Tobola, Glas), 53. Činčala, 59. Židek


    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Uhrin) – Vandas, Jungwirth, Jeletz, Hamřík, Ošmera, Topol – Habermann, Modl, Gutsu – Coufal, Veselský, Macek – Vojáček, Váňa, Chlubna – Chvátal
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Lazár, Chaloupka, Man, Fibigr, Činčala, Kalandra, Falhar – Žídek, Matějka, Chlán – Saxa, Glas, Tobola – Krčmarský, Lerch, Hofman
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Reich – Tichý, Augusta
    bahis siteleri