Třinec – Mountfield HK 0:2 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 3:4 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 1:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Kladno – K. Vary 5:0 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 11.02.2022, 18:00 • ROCKNET Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:14
    Minutu a čtyři sekundy budou hrát Energetici přesilovku pět na tři! Marek Baránek zastavil Plutnara na obranné modré tvrdým zákrokem a fasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    53:18
    Kyle Wood tak za krosček na Víta Jiskru za vlastní klecí inkasuje dvě trestné minuty. Vary mají už opravdu poslední šanci na to, aby začaly s utkáním něco dělat.
     
    46:11
    Jaromír Pytlík putuje na trestnou lavici, když před vlastní klecí podrazil jednoho ze soupeřů. Energetici tak dostávají ještě jednu šanci v podobě přesilové hry.
     
    42:17
    Početní výhodu si nyní vyzkouší Karlovy Vary. Filip Kuťák zbytečně v útočném pásmu zahákoval soupeře a už sedí na trestné, aby si odpykal svůj dvouminutový trest.
     
    34:20
    Vzrušení na ledě, čárový si myslel, že kotouč skončí na střídačce, takže předčasně odpískal a když se jeho předtucha nenaplnila, tak se musí hokejistům omlouvat.

    A pozor, je tu přesilovka pro Kladno, Vít Jisrka už sedí na trestné lavici, fasuje dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Takže sudí nejspíš pískal toto.
     
    29:08
    Marek Baránek fasuje dvě trestné minuty za držení Osmíka v rohu kluziště. Karlovy Vary tak dostanou příležitost v podobě přesilové hry.
     
    20:23
    Přesilovka pro Kladno, Martin Rohan za vlastí klecí lehce zahákoval jednoho ze soupeřů a už sedí na trestné lavici.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 2. Pytlík (Zikmund), 8. Zikmund (Melka), 37. M. Beran (Melka, K. Wood), 55. Plekanec, 58. A. Kubík (Hlava, Plekanec)


    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Arzamascev, Dotchin (A), K. Wood, Ticháček, Baránek, J. Suchánek (A), Donaghey – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – Melka, Zikmund, M. Beran – Filip, M. Indrák, Babka – Kuťák, Pytlík, Jágr.
    Trenér: David Čermák.

    HC Energie Karlovy Vary: Š. Lukeš (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, Parkkonen, Pulpán (A), T. Havlín, Weinhold – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, O. Beránek – Redlich, Hladonik, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Průžek, Jiskra, Osmík.
    Trenér: Martin Pešout.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hejduk – Komárek, Malý.

    Diváci: 1000 (omezená kapacita)
    thejrc.org