Třinec – Mountfield HK 0:2 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 3:4 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 1:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Kladno – K. Vary 5:0 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 11.02.2022, 18:00 • ROCKNET Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:14 Adam KUBÍK - 5:0
     
    57:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno naděluje Energii bůra! Hlava v pádu na pravé straně po zásahu Weinholda posunul kotouč před bránu na hůl ADAMA KUBÍKA, jenž z bezprostřední blízkosti propálil Štěpána Lukeše a zvyšuje na 5:0! Asistence: Nicolas Hlava, Tomáš Plekanec.
    54:55 Tomáš PLEKANEC - 4:0
     
    54:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V oslabení tří proti pěti dává Kladno čtvrtý gól! TOMÁŠ PLEKANEC vystihl Pulpánovu přihrávku a šel sám na klec Energie, bekhendovou kličku vyrazil Lukeš do břevna, jenže vracející se Pulpán si vzápětí srazil puk zády do vlastní klece a protrhává tak za Plekance jeho dnešní střeleckou mizérii. Kladno vede 4:0! Bez asistence.
    36:22 Matěj BERAN - 3:0
     
    36:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krátce po konci přesilovky se Kladno prosazuje potřetí a vede 3:0! MATĚJ BERAN si šikovně počíhal před bránou Varů na střelu Melky z pravé strany, kterou Lukeš vyrazil jen před sebe. Útočník Rytířů následně dvěma dorážkami procedil touš do sítě Energie a Středočeši tak mají už tříbrankový náskok! Asistence: Antonín Melka, Kyle Wood.
    07:15 Ladislav ZIKMUND - 2:0
     
    07:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno zdvojnásobuje své vedení! Energetici ztratili ve středním pásmu puk, Antonín Melka ho poslal na hůl LADISLAVA ZIKMUNDA, jenž na vrcholcích kruhů vypálil přes beka a Štěpán Lukeš nepředvedl nejlepší zákrok, když rukou sice puk trefil, ale nezastavil a ten mu propadl za záda do sítě! Rytíři tak vedou 2:0! Asistence: Antonín Melka.
    01:25 Jaromír PYTLÍK - 1:0
     
    01:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno jde po pětaosmdesáti vteřinách do vedení! JAROMÍR PYTLÍK si nejprve vyjel na vrchol levého kruhu krátce po vhazování. Odtud vyslal střelu, kterou sice Lukeš vyrazil, jenže následně se strhla neskutečná šťouchaná před klecí Energie, kotouč se k mladému útočníkovi Rytířů vrátil a ten ho z bezprostřední blízkosti uklidil do sítě – 1:0 pro Středočechy! Asistence: Ladislav Zikmund.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 2. Pytlík (Zikmund), 8. Zikmund (Melka), 37. M. Beran (Melka, K. Wood), 55. Plekanec, 58. A. Kubík (Hlava, Plekanec)


    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Arzamascev, Dotchin (A), K. Wood, Ticháček, Baránek, J. Suchánek (A), Donaghey – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – Melka, Zikmund, M. Beran – Filip, M. Indrák, Babka – Kuťák, Pytlík, Jágr.
    Trenér: David Čermák.

    HC Energie Karlovy Vary: Š. Lukeš (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, Parkkonen, Pulpán (A), T. Havlín, Weinhold – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, O. Beránek – Redlich, Hladonik, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Průžek, Jiskra, Osmík.
    Trenér: Martin Pešout.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hejduk – Komárek, Malý.

    Diváci: 1000 (omezená kapacita)
    thejrc.org