Buffalo – Columbus 3:4 (po pr.) | Boston – Carolina 0:6 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 0:2 (kon.)
Montreal – Washington 2:5 (kon.) | St. Louis – New Jersey 4:7 (kon.) | Calgary – Toronto 5:2 (kon.)
Colorado – Tampa 3:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
0:6 (0:1, 0:3, 0:2)
Carolina Hurricanes
Pátek 11.02.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:24 Jordan STAAL - 0:6
     
    55:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Po vhazování se do kotouče od modré čáry opřel Skjei a po teči JORDANA STAALA puk zaletěl až do branky. Boston bude chtít na tento duel rychle zapomenout. Asistence: Brady Skjei.
    41:58 Sebastian AHO - 0:5
     
    41:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes využívají přesilovou hru a dostávají se do pětigólového vedení. Po krásné kombinaci se prosadil podruhé v zápase SEBASTIAN AHO. Asistence: Teuvo Teräväinen a Andrej Svečnikov.
    34:02 Brett PESCE - 0:4
     
    34:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Závar u branky Ullmarka končí čtvrtým gólem. Po několika střelách se dostal do zakončení i BRETT PESCE a překonal švédského brankáře. Asistence: Jesper Fast a Jordan Staal.
    28:01 Sebastian AHO - 0:3
     
    28:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tříbrankové vedení pro Carolinu je na světě. Nečas z pravého kruhu nahodil puk na branku, Ullmark ho vyrazil smolně na SEBASTIANA AHA a ten neměl problém trefit odkrytou branku. Asistence: Teuvo Teräväinen a Martin Nečas.
    22:35 Andrej SVEČNIKOV - 0:2
     
    22:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nenápadná situace a hosté vedou o dvě branky. Jeden z obránců Bruins nedokázal vyhodit puk do bezpečí, místo toho našel ANDREJE SVEČNIKOVA, který mířil z mezikruží naprosto přesně. Bez asistence.
    08:26 Vincent TROCHECK - 0:1
     
    08:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes se dostávají do vedení. Střelu Teräväinena vyrazil Ullmark pouze před sebe na VINCENTA TROCHECKA, který se z dorážky nemýlil. Asistence: Teuvo Teräväinen a Andrej Svečnikov.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 9. Trocheck (T. Teräväinen, A. Svečnikov), 23. A. Svečnikov, 29. Aho (T. Teräväinen, M. Nečas), 35. Pesce (Fast, J. Staal), 42. Aho (T. Teräväinen, A. Svečnikov), 56. J. Staal (Skjei)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo, M. Reilly, Clifton, Forbort – Pastrňák, Haula, T. Hall – Craig Smith, Coyle, DeBrusk – N. Foligno, Studnicka, Frederic – Lazar, T. Nosek, Blidh.
    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bear, Cole – M. Nečas, Aho, T. Teräväinen – Jarvis, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Martinook (A), Stepan, Lorentz.

    Rozhodčí: Chmielewski, Dwyer – Mills, Smith
    thejrc.org