Salzburg – Pardubice 4:2 (kon.) | Chomutov – Jihlava 6:3 (kon.) | Třinec – Kladno 6:1 (kon.)
Havířov – Sparta 1:4 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 0:3 (kon.) | Liberec – Zlín 3:5 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 4:0 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
Berani Zlín
Sobota 12.02.2022, 13:00DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    58:47
    Vypadá to, že je rozhodnuto, Tygři jdou totiž opět do oslabení. Za nesportovní chování byl vyloučen Filip Kříž (LIB).
     
    58:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Velká radost na zlínské střídačce, Berani odskakují na rozdíl dvou branek! DOMINIK LUŽA se zmocnil kotouče v obranném pásmu a přes celé hřiště trefil prázdnou libereckou branku. Bez asistence.
     
    58:30
    Vopravil je na střídačce, Tygři to zkouší v šesti!
     
    57:45
    Adam Starý hezkou křižnou přihrávkou našel Lukáše Nezbeda, ten ale střelou z první minul zlínskou branku!
     
    55:36
    Petr Gajda dvakrát hodně nebezpečně střílel z levého kruhu, v obou případech ale Tobiáš Synek skvěle zasáhl svou vyyrážečkou!
     
    55:03
    Velká šance pro Tygry, i oni si zahrají přesilovku. Za podrážení usedl na trestnou lavici Jakub Čechmánek (ZLN).
     
    52:27
    Tohle je ale pro Liberec další nepříjemnost. Zlínští si zahrají další přesilovku, Vojtěch Hois (LIB) byl totiž vyloučen za hákování.
     
    47:26
    Málem bylo opět vyrovnáno! Jakub Zajíček našel zpoza branky Jakuba Nezbedu, jeho střelu z ideální pozice ovšem Synek vyrazil!
     
    43:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani konečně využívají přesilovku a poprvé v zápase jdou do vedení! Martinec se vřítil do útočného pásma a dostal se až před branku, odkud přiťukl kotouč TOMÁŠI PILÁTOVI, před nímž už byla jen poloodkrytá síť. Asistence: Tomáš Martinec a Vojtěch Riedl.
     
    42:18
    Zlínští vstoupili do třetí periody aktivně a vysloužili si další přesilovku. Provinil se Filip Patzelt (LIB), který byl vyloučen za nedovolené bránění.
     
    39:17
    Před koncem druhé třetiny ještě uvidíme další zlínskou přesilovku. Za podrážení míří na trestnou lavici Lukáš Plos (LIB).
     
    34:57
    Domácí z tlaku žádnou větší šanci nevytěžili, zahrají si ale přesilovku. Za podrážení byl vyloučen Tadeáš Talafa (ZLN).
     
    32:30
    Hosté se málem poprvé v zápase dostali do vedení! Matyáš Dědek dostal hezkou přihrávku do prostoru mezi kruhy, z ideální pozice ovšem minul branku!
     
    29:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Máme opět vyrovnáno! Zlínští teď měli velké štěstí. Střelu LUKÁŠE CHLUDILA z levé strany totiž do vlastní sítě za bezmocného Vopravila ztečoval jeden z libereckých obránců. Bez asistence.
     
    26:17
    Síly na ledě se vyrovnají, za nedovolené bránění bude pykat Dominik Luža (ZLN). Uvidíme tak hru ve čtyřech.
     
    25:40
    Berani mohou vyrovnat v přesilovce. Za podrážení na trestnou lavici usedl Lukáš Plos (LIB).
     
    25:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou opět do vedení! Leden hezkou křižnou přihrávkou přes celé pásmo našel Kříže, který v dobré pozici zachoval klidnou hlavu a ještě nahrál VOJTĚCHU HOISOVI, od jehož brusle se kotouč se štěstím odrazil až za brankovou čáru. Asistence: Filip Kříž, Matěj Leden.
     
    20:38
    Hned v úvodu druhé třetiny si hosté zahrají přesilovku. Za hákování byl vyloučen liberecký kapitán Lukáš Nezbeda.
     
    17:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští opět vyrovnávají! Po trochu nepřehledné situaci ve středním pásmu se kotouč dostal k Frömelovi, který ho ještě přiťukl JAKUBU ČECHMÁNKOVI. Před ním se najednou objevilo hodně prostoru, čehož urostlý útočník využil a poslal kotouč nekompromisně pod břevno liberecké branky. Asistence: Štěpán Frömel.
     
    16:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a jdou opět do vedení! Tato akce se trochu podobala prvnímu gólu Beranů, po buly se kotouč dostal na levý kruh k MATĚJI LEDNOVI, který rychlou střelou překonal Synka. Asistence: Filip Kovář a Jan Cikhart.
     
    15:35
    První přesilovková formace Liberce si vytvořila velmi dobrý tlak, z kterého pramenilo hned několik šancí. Dvakrát zakončoval Jakub Zajíček, zejména v druhém případě po přihrávce Adama Měchury nebylo ke gólu daleko, Tobiáš Synek ale dobrými zákroky podržel svůj tým.
     
    14:36
    Přesilovku si zahrají také Tygři. Za hákování na trestnou lavici usedl Jakub Čechmánek (ZLN).
     
    08:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hned po buly se kotouč přes Lužu dostal k TADEÁŠI TALAFOVI, který z modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Luža, Jakub Čechmánek.
     
    05:36
    Málem bylo vyrovnáno! Před Štěpánem Vopravilem se vytvořila nepřehledná skrumáž, v níž byl nejvíce aktivní Jan Ramert. Ten se nakonec dostal i ke střele, liberecký gólman ale proti němu skvěle zasáhl betonem!
     
    03:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se prosazují ve vlastním oslabení! Zlínským bekům upláchl ADAM MĚCHURA, jenž se tváří v tvář Synkovi nemýlil a poslal tak svůj tým do vedení. Asistence: Lukáš Nezbeda a Filip Kovář.
     
    02:55
    Zlínští teď zamkli Tygry v jejich obranném pásmu. Z tlaku sice žádnou větší šanci nevytěžili, zahrají si ovšem přesilovku. Za podrážení byl vyloučen Vojtěch Hois (LIB).
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 4. Měchura (Nezbeda, Kovář), 17. Leden (Kovář, Cikhart), 26. Hois (Kříž, Leden) – 9. Talafa (Luža, Čechmánek), 18. Čechmánek (Frömel), 30. Chludil, 44. Pilát (Martinec, Riedl), 59. Luža


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Krátký) – Kollert, Starý, Hladík, Patzelt, Culek – Leden, Nezbeda (C), Cikhart, Hois, Pavlík, Kříž, Měchura (A), Plos, Jenčovský, Zajíček, Gajda
    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Reidl (C), Kráčalík – Ramert, Martinec, Horský, Dědek, Masař, Pilát, Frömel, Luža (A), Chludil, Čechmánek

    Rozhodčí: Veselý, Veinfurter – Kajínek, Všetečka
    thejrc.org