K. Vary – Zlín 5:1 (kon.) | Litvínov – Sparta 0:5 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 6:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Třinec – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 13.02.2022, 18:05 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Situace bude pro Třinec ještě složitější. Petr Vrána (TRI) je vyloučen za hákování a hosté budou hrát v šesti proti čtyřem.
     
    52:01
    Do útočného pásma postupoval Chmielewski s Michalem Kovařčíkem (TRI) ale hra byla přerušena. Důvodem byl faul vysokou holí druhého jmenovaného třineckého hráče. Dynamo bude mít po komerční přestávce cca osm minut před třetí sirénou velkou šanci vyrovnat průběh utkání.
     
    47:18
    Nenápadná situace v rohu třineckého útočného pásma. Matt Petgrave (PCE) zasáhl vysokou holí v tváři třineckého Bakoše a je z toho přesilovka pro Oceláře.
     
    31:34
    Hosté špatně vystřídali a přesilovku budou mít domácí. Za příliš mnoho hráčů na ledě dostává hráčská lavice Dynama menší trest, který odpyká Robert Říčka (PCE).
     
    29:25
    Dalším vyloučeným hráčem je Jan Jaroměřský (TRI), který si při faulu sám ublížil. Je však vykázán za podrážení.
     
    15:43
    Už jsem chtěl napsat, že se Oceláři nemohou dostat k protihře, ale nakonec si vybojovali přesilovku. Puk se dostal na útočnou modrou na Vránu, který si obhodil Matta Petgravea (PCE) a ten jej následně podrazil.
     
    12:48
    Po komerční přestávce bude hra pokračovat opět početní výhodou Dynama Pardubice. Za držení protihráče jde na dvě minuty Vladimír Dravecký (TRI).
     
    06:42
    Prvním vyloučeným třineckým hráčem je Jakub Teper (TRI) za podrážení.
     
    01:33
    Již po devadesáti sekundách vidíme prvního vyloučeného hráče. Za nedovolené bránění je vykázán Jan Košťálek (PCE). První početní výhodu budou mít Oceláři.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 18. P. Vrána (Marcinko, Martin Růžička), 25. M. Zbořil (Hrehorčák, P. Vrána), 49. Martin Růžička (M. Doudera, Svačina) – 12. Říčka (Poulíček, Cienciala), 21. Cienciala (Poulíček)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Adámek, M. Doudera, Jaroměřský, M. Zbořil, Teper, D. Krenželok, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Hrehorčák – O. Kovařčík, A. Nestrašil, Kofroň – Svačina, Marcinko, Bakoš – Dravecký (A), M. Kovařčík, Chmielewski.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Mikuš (A), J. Zdráhal, Sergijenko, Košťálek, O. Vála, Petgrave – Říčka, Poulíček (C), Cienciala – R. Kousal (A), A. Musil, Paulovič – Hecl, Švyrjov, Anděl – Herčík, O. Roman, Kaplan.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Jeřábek, O. Hejduk – Ganger, Rampír

    Diváci: 1000
    ocianews.com