K. Vary – Zlín 5:1 (kon.) | Litvínov – Sparta 0:5 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 6:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Třinec – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 13.02.2022, 18:05 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:27 Martin RŮŽIČKA - 3:2
     
    48:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři kombinovali sedmdesát sekund v útočném pásmu a nebezpečné situace chodily především přes Růžičku na levém kruhu a Svačinu na pravé straně. Nakonec gól padl ze situace, kdy MARTIN RŮŽIČKA napálil z první přihrávku do své kanceláře na levém kruhu. Kolikrát jsme to již viděli? Asistence: Milan Doudera, Vladimír Svačina. Stav utkání 3:2.
    24:03 Mikuláš ZBOŘIL - 2:2
     
    24:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pardubice teď byly aktivní v útočné třetině, ale Ocelářům se podařilo rychle obrátit hru. Hrehorčák zavezl puk do útočného pásma a hledal zcela volného Růžičku. To se mu nepodařilo, ale po objetí brány puk putoval na vrchol levého kruhu, odkud se tvrdou a umístěnou střelou prosadil poprvé ve třineckých barvách MIKULÁŠ ZBOŘIL. Asistence: Patrik Hrehročák, Petr Vrána. Stav utkání 2:2.
    20:38 David CIENCIALA - 1:2
     
    20:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Oceláři ztratili v útočném pásmu puk a následoval rychlý kontr. DAVID CIENCIALA vyvezl puk přes střední pásmo, dal jej do strany na Poulíčka a jeho ideální přihrávku do předbrankového prostoru v situaci dva na jednoho pardubický křídelník bez obtíží proměnil v druhý gól. Asistence: Patrik Poulíček. Stav utkání 1:2.
    17:06 Petr VRÁNA - 1:1
     
    17:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se nakonec v přesilovce podařilo srovnat krok. Kapitán PETR VRÁNA byl zakončujícím hráčem. Stál v mezikruží, kam mu poslal puk na střelu z první Marcinko od pravé Frodlovy tyče. Asistence: Tomáš Marcinko, Martin Růžička. Stav utkání 1:1.
    11:07 Robert ŘÍČKA - 0:1
     
    11:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Otřepaná hokejová pravda o neproměnění šance na jedné straně a gólu na straně druhé opět v praxi! ROBERT ŘÍČKA dostal nabito na levý kruh, odkud střelou švihem prostřelil Kacetla mezi betony. Asistence: Patrik Poulíček, David Cienciala. Stav utkání 0:1.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 18. P. Vrána (Marcinko, Martin Růžička), 25. M. Zbořil (Hrehorčák, P. Vrána), 49. Martin Růžička (M. Doudera, Svačina) – 12. Říčka (Poulíček, Cienciala), 21. Cienciala (Poulíček)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Adámek, M. Doudera, Jaroměřský, M. Zbořil, Teper, D. Krenželok, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Hrehorčák – O. Kovařčík, A. Nestrašil, Kofroň – Svačina, Marcinko, Bakoš – Dravecký (A), M. Kovařčík, Chmielewski.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – J. Mikuš (A), J. Zdráhal, Sergijenko, Košťálek, O. Vála, Petgrave – Říčka, Poulíček (C), Cienciala – R. Kousal (A), A. Musil, Paulovič – Hecl, Švyrjov, Anděl – Herčík, O. Roman, Kaplan.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Jeřábek, O. Hejduk – Ganger, Rampír

    Diváci: 1000
    bahis siteleri