Vancouver – Toronto 3:2 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:5 (kon.) | St. Louis – Chicago 5:1 (kon.)
Minnesota – Carolina 3:2 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Washington – Ottawa 1:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:5 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Dallas – Colorado 0:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 13.02.2022, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:38 Jordan KYROU - 5:1
     
    55:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!


    Domácí přidávají další gól! Schenn poslal zpoza brány puk na hůl JORDANA KYROUA, který z otočky překonal Fleuryho a poslal kotouč do odkryté brány. Asistence: Brayden Schenn a Ryan O´Reilly.
    47:11 Oskar SUNDQVIST - 4:1
     
    47:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!


    Další branka domácích! Mikkola vypálil na Fleuryho bránu. Fleury sice puk vyrazil, ale pouze na hůl před bránou stojícího OSKARA SUNDQVISTA, který dorazil kotouč do odkryté brány. Asistence: Niko Mikkola a Brandon Saad.
    39:19 Vladimir TARASENKO - 3:1
     
    39:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!


    Domácí znovu vedou o dva góly. Thomas předal kotouč VLADIMIRU TARASENKOVI, jenž prostřelil Fleuryho ranou mezi betony. Asistence: Robert Thomas a Pavel Bučněvič.
    22:37 Dylan STROME - 2:1
     
    22:37
    Chicago právě vstřelilo branku!


    Chicago využívá přesilovku 5 na 3 a snižuje! Kane našel přesně hokejku DYLANA STROMEA, který poslal puk mezi Hussovými betony do sítě. Asistence: Patrick Kane a Dominik Kubalík.
    11:31 Dakota JOSHUA - 2:0
     
    11:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!


    Další gól domácích! Krug pálil, ale jeho pokus vyrazil Fleury přímo před DAKOTU JOSHUU, který bez problémů uklidil puk do odkryté brány. Asistence: Torey Krug a Oskar Sundqvist.
    08:19 David PERRON - 1:0
     
    08:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!


    Domácí využívají přesilovku a vedou! DAVID PERRON dostal přesnou přihrávku od Faulka a z kruhu prostřelil Fleuryho mezi betony. Asistence: Justin Faulk a Brayden Schenn.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 9. Perron (Faulk, B. Schenn), 12. Joshua (Krug, Sundqvist), 40. Tarasenko (R. Thomas, Bučněvič), 48. Sundqvist (Mikkola, Saad), 56. Kyrou (B. Schenn, R. O'Reilly) – 23. D. Strome (P. Kane, D. Kubalík)


    St. Louis Blues: Husso – Parayko, Mikkola, Faulk, Krug, Bortuzzo, Walman – Kyrou, R. O'Reilly (C), B. Schenn (A) – Tarasenko (A), R. Thomas, Bučněvič – Perron, I. Barbašev, Saad – Sundqvist, Joshua, K. Kostin.
    Trenér: Berube

    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury – S. Jones, de Haan, J. Galvas, McCabe, C. Murphy (A), C. Jones – P. Kane (A), D. Strome, D. Kubalík – Hagel, Dach, DeBrincat (A) – Lafferty, Jo. Slavin, Borgström – Entwistle, R. Carpenter, Kurashev.
    Trenér: King

    Rozhodčí: Hebert, South
    bahis siteleri