Kobra – HK MD Šumperk 1:3 (kon.) | Chrudim – Technika Brno 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Přerov 2:5 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 6:2 (kon.) | Písek – Warriors Brno 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 13.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 37. kolo
Partner:
     
    54:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dál pokračují ve své dominanci a z útočné aktivity vytěžili už šestou branku! V útočném pásmu předvedli krásnou kombinaci, po nahrávce Michala Janka zpoza brány se dostal k puku MIROSLAV SEDLÁČEK a zblízka pohotově zametl kotouč za rozhozeného brankář Hořejšího! Asistence: Michal Janko, David Krejčí.
     
    47:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní akce Valachů, kteří snižují na 2:5! Adam Bachánek adresoval z rohu pásma hezký pas Janu Ramertovi, který ostrou ranou z mezikruží vyprášil betony brankáře Puldy a DAVID BEDNAŘÍK z pohotové dorážky dotáhl pěknou akci do gólového konce! Asistence: Jan Ramert, Adam Bachánek.
     
    32:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    S góly se nám v Kotlině roztrhl pytel, Bruslaři si rychle berou čtyřbrankový náskok zpět! Filip Dymák se prohnal po levém křídle jako uragán a naservíroval luxusní pas k protější tyčce na hůl PETRA HRDLIČKY, který v pohodě poslal kotouč do zcela odkryté brány! Asistence: Filip Dymák, Jan Vaněček.
     
    31:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši nakonec protrhli střelecké trápení a snížili! Adam Čapka poslal pěkným pasem do přečíslení Ondřeje Brožu a MATYÁŠE VESELÉHO, který po nahrávce prvně jmenovaného před bránu nedal rychlou střelou brankáři Puldovi žádnou šanci! Asistence: Ondřej Broža, Adam Čapka.
     
    30:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Ondřej Besmák přiťukl puk Matěji Kravcovi, který z levé strany vypálil do Tkadlecových betonů. Kotouč se odrazil DANU FIALOVI na brusle, ale havlíčkobrodský bombarďák si zkušeně přikopl kotouč na hůl a skóroval do odkryté brány! Asistence: Matěj Kravec, Ondřej Besmák.
     
    20:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Valachy, kteří už v Kotlině prohrávají o tři branky! Dan Fiala se protáhl po pravém křídle s pukem na holi jako vítr a i když byl tísněn protihráčem, dokázal vystřelit do Tkadlecových betonů. FILIP PÁRTL byl přesně tam, kde měl být, a už měl snadnou úlohu uklidit puk do sítě! Asistence: Dan Fiala.
     
    18:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v úvodní dvacetiminutovce aktivnější a zaslouženě se dostali do trháku! Miroslav Sedláček naservíroval krásný pas z levé strany na okraj kruhů DAVIDU KREJČÍMU, jenž okamžitě práskl do puku a jeho nádherná rána skončila přesně u pravé Tkadlecovy tyčky! Asistence: Miroslav Sedláček.
     
    09:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se radují ze zaslouženého vedení! Krásnou kombinací dokonale vyšachovali vsetínskou defenzivu, před bránou byli v přečíslení, Jaroslav Prášek nabil vedle sebe DANU FIALOVI a ten zblízka zametl kotouč do zcela odkryté brány, když byl gólman Tkadlec naprosto bezmocný! Asistence: Jaroslav Prášek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Fiala (Prášek), 19. Krejčí (Sedláček), 21. Pártl (Fiala), 31. Fiala (Kravec, Besmák), 33. Hrdlička (Dymák, Vaněček), 55. Sedláček (Janko, Krejčí) – 32. Veselý (Broža, Čapka), 48. Bednařík (Ramert, Bachánek)


    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – Besmák, Vaněček, Hrbek, Kravec, Mlejnek (A) – Pártl (C), Prášek, Fiala (A) – Bulík, Dymák, Hrdlička – Janko, Krejčí, Sedláček
    Trenér: Václav Adam

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (33. Hořejší) – Čapka, Fojtík, Prčík, Liss, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Bednařík (C), Maštalíř, Janíček, Koláček, Juráň, Veselý, Bachánek (A), Ramert, Broža
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Jan Grygera – Marek Tichý, Patrik Augusta
    bahis siteleri