Cheb – Kobra 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 1:4 (kon.)
SHK Hodonín – Kometa Brno B 2:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 3:7 (kon.)
Mostečtí Lvi – Bílina 14:3 (kon.) | Nová Paka – Hronov 5:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 6:4 (kon.)
Příbram – Tábor 8:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Řisuty – Klatovy 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:4 (1:2, 1:0, 4:2)
IHC Králové Písek
Středa 16.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Jih (ČR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vyhrávají důležité utkání! Přihrávku dostal PETR KUCHTA, který trefil prázdnou klec a kompletuje tím hattrick v dnešním utkání! Asistence: Luboš Voříšek a Tomáš Mlynář.
     
    56:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zápas plný zvratů pokračuje nadále dál! PETR KUCHTA se dostal k odraženému puku, který s ledovým klidem uklidil za dezorientovaného Kříže, který neměl nárok jak zasáhnout! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    51:54
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové se dostávají do hry o body! Jihočeši potrestali chybnou rozehrávku domácí defenzivy, když si puk našel JAN SÝBEK. Ostřílený matador nedal rychlou střelou šanci Chaloupkovi na dobrý zákrok! Asistence: Martin Matějček.
     
    45:26
    Písek právě vstřelil branku!
    králové snižují při vlastním oslabení a jsou rázem na dostřel! Daniel Dudáček nahrál na JAKUBA ČÍŽKA, který propálil Ondřeje Chaloupka k levé tyči! Asistence: Daniel Dudáček.
     
    43:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku a ujímají se vedení o dvě branky! Marek Tecl nahrál na modrou čáru MICHALU KLIMENTOVI, který využil clony před Křížem a pověsil puk pod břevno. Brankář Králů byl bez šance! Asistence: Marek Tecl a Tomáš Ludvík.
     
    40:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otáčejí na začátku třetí třetiny vývoj utkání na svoji stranu! Tomáš Mlynář krosem našel na levé straně rozjetého PETRA KUCHTU. Kapitán Bruslařů ukázal vůdcovskou roli, když pověsil puk pod horní tyč! Asistence: Tomáš Mlynář a Luboš Voříšek.
     
    23:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí odpovídají na tlak Králů vyrovnávající brankou! Vojtěch Holenda vyvezl kotouč do pásma, kde jej nechal na modré Romanu Čermákovi. jeho rána se odrazila od bruslí příhodně pro MIROSLAVA TŘETINU, který přehodil levý beton Kříže! Asistence: Roman Čermák a Jakub Čejka.
     
    12:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do kontaktu se soupeřem! K volnému puku se dostal mezi čárky ADAM DVOŘÁK, Který z otočky trefil přesně k levé tyči. Richard Kříž neměl nárok na správný zákrok! Bez asistence.
     
    10:46
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvougólového vedení! Jan Sýbek našel skvělou nahrávkou mezi kruhy najíždějícího JAKUBA ČÍŽKA! Ten si chtěl rozhýbat Chaloupka, což se mu částečně povedlo a střelou o pravou tyč dostal puk za záda brankáře! Asistence: Jan Sýbek a Jan Kurfürst.
     
    04:57
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté si vytvořili krátký tlak, který končí první brankou utkání! Ondřej Chaloupek několikrát skvěle zasáhl, ale nápor hostů nevydržel. Puk dostal mezi kruhy JAN SÝBEK, který se štěstím překonal domácího brankáře. Kotouč škrtl rameno Chaloupka a přes něj se dostal do sítě! Asistence: Lukáš Volf a Martin Matějček.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 13. Dvořák, 24. Třetina (Čermák, Čejka), 41. Kuchta (Mlynář, Voříšek), 44. Kliment (Tecl, Ludvík), 57. Kuchta (Voříšek), 60. Kuchta (Voříšek, Mlynář) – 5. Sýbek (L. Volf, Matějček), 11. Čížek (Sýbek, Kurfürst), 46. Čížek (Dudáček), 52. Sýbek (Matějček)


    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Kliment, Čermák, Nepokoj, Benák, Dvořák, Kabelka, Krejčí – Mlynář, Voříšek, Kuchta (C) – Čejka, Třetina, Bulín – Tecl, T. Ludvík (A), Holenda – Kalač.
    Trenér: Richard Cachnín

    IHC Králové Písek: Kříž (Buchta) – Dosek, Tampier, Dudáček, Kurfürst, Novák, Turek – Čížek, Hrakholski, L. Volf, Novotný, Brož, Matějček, Januška, J. Volf, Sýbek (C), Bednařík.
    Trenér: Milan Filipi

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Erik Berger, Jiří Roupec

    Diváci: 227
    bahis siteleri