Cheb – Kobra 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 1:4 (kon.)
SHK Hodonín – Kometa Brno B 2:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 3:7 (kon.)
Mostečtí Lvi – Bílina 14:3 (kon.) | Nová Paka – Hronov 5:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 6:4 (kon.)
Příbram – Tábor 8:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Řisuty – Klatovy 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:4 (1:2, 1:0, 4:2)
IHC Králové Písek
Středa 16.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Jih (ČR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vyhrávají důležité utkání! Přihrávku dostal PETR KUCHTA, který trefil prázdnou klec a kompletuje tím hattrick v dnešním utkání! Asistence: Luboš Voříšek a Tomáš Mlynář.
     
    59:43
    Střela z levého kruhu byla zablokovaná, Písek udržel pásmo!
     
    59:12
    tak už mohlo být vyrovnáno. Puk od modré se doklouzal k pravé tyči, kde stál Lukáš Volf, jenž nasměroval puk podél brankové čáry. Kotouč jen těsně vyplul za levou tyčí!
     
    59:01
    Je to tak, Písek zkouší hru bez brankáře! Co vymyslí Králové v poslední minutě...
     
    59:01
    František Januška střílel od modré čáry, před Chaloupkem byl chumel hráčů, ale kotouč byl ztečovaný do ochranné sítě!
     
    56:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zápas plný zvratů pokračuje nadále dál! PETR KUCHTA se dostal k odraženému puku, který s ledovým klidem uklidil za dezorientovaného Kříže, který neměl nárok jak zasáhnout! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    51:54
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové se dostávají do hry o body! Jihočeši potrestali chybnou rozehrávku domácí defenzivy, když si puk našel JAN SÝBEK. Ostřílený matador nedal rychlou střelou šanci Chaloupkovi na dobrý zákrok! Asistence: Martin Matějček.
     
    51:06
    Jan Bulín dostal dobrý kotouč na levý kruh, ovšem jeho pokus nebyl přesný, i když si Kříž na puk sáhl částí výstroje.
     
    48:45
    Jan Sýbek dostal dobrý kotouč mezi čárky. Jel sám na gólmana, kterého si roztáhl, ale puk se mu v poslední chvíli postavil na hranu. Sýbek z těžkého úhlu netrefil volné místo u pravé štangle!
     
    45:26
    Písek právě vstřelil branku!
    králové snižují při vlastním oslabení a jsou rázem na dostřel! Daniel Dudáček nahrál na JAKUBA ČÍŽKA, který propálil Ondřeje Chaloupka k levé tyči! Asistence: Daniel Dudáček.
     
    44:23
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Bednařík – 2 min., zásah do oblasti hlavy a krku).
     
    43:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku a ujímají se vedení o dvě branky! Marek Tecl nahrál na modrou čáru MICHALU KLIMENTOVI, který využil clony před Křížem a pověsil puk pod břevno. Brankář Králů byl bez šance! Asistence: Marek Tecl a Tomáš Ludvík.
     
    40:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté otáčejí na začátku třetí třetiny vývoj utkání na svoji stranu! Tomáš Mlynář krosem našel na levé straně rozjetého PETRA KUCHTU. Kapitán Bruslařů ukázal vůdcovskou roli, když pověsil puk pod horní tyč! Asistence: Tomáš Mlynář a Luboš Voříšek.
     
    38:51
    Havlíčkobrodští se nemohou výrazně usadit v pásmu, až nyní, kdy puk do sítě mohl dostat Jan Bulín. Kotouč vyplul za levou tyčí!
     
    38:19
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (L. Volf – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:34
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Chaloupek – 2 min., zdržování hry / brankář – hraní puku mimo lichoběžník). Trest odpyká Tecl.
     
    34:36
    Luboš Voříšek nabil na pravou tyč Miroslavu Třetinovi, který netrefil ideálně skákavý kotouč!
     
    33:03
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (L. Volf – 2 min., hákování).
     
    29:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., sekání).
     
    28:09
    Martin Nepokoj se opřel do střely z pravého kruhu, jenže Richard Kříž hbitě nastavil lapačku, která vychýlila puk z trasy tří tyčí.
     
    26:32
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Matějček – 2 min., hákování).
     
    24:10
    Do úniku se dostal po levé straně Lukáš Bednařík, který rozpohyboval Ondřeje Chaloupka, ale kotouč mezi betony nezasunul. K dorážce se jeho spoluhráč nedostal!
     
    23:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí odpovídají na tlak Králů vyrovnávající brankou! Vojtěch Holenda vyvezl kotouč do pásma, kde jej nechal na modré Romanu Čermákovi. jeho rána se odrazila od bruslí příhodně pro MIROSLAVA TŘETINU, který přehodil levý beton Kříže! Asistence: Roman Čermák a Jakub Čejka.
     
    21:50
    Marek Tecl se dostal do úniku, ale nedokázal ho procpat mezi Křížovy betony, z dorážky se nikdo neprosadil.
     
    16:46
    Oouuu... Havlíčkův Brod mohl vyrovnat zásluhou Vojtěcha Holendy! Mladý forvard se dostal do úniku, který chtěl vyřešit bekhendovým blafákem mezi betony, Kříž byl pohotový a zamezil přesnému zakončení!
     
    16:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Voříšek – 2 min., podrážení).
     
    16:37
    Přečíslení Jihočechů mohlo skončit brankou, jenže Stanislav Dosek byl už mimo ideální pozici a trefil boční síť!
     
    16:05
    Luboš Voříšek naservíroval kotouč na Vojtěcha Holendu. Mladý forvard si zpracoval puk a střílel na levou tyč, Richard Kříž se stihl natáhnout k tyči!
     
    14:00
    Lukáš Bednařík nadvakrát nedokázal dostat puk za Ondřeje Chaloupka. Gólman z Kotliny poprvé vytáhl puk levým betonem a poté lapačkou, výborná práce mladého prospektu z Jihlavy!
     
    12:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do kontaktu se soupeřem! K volnému puku se dostal mezi čárky ADAM DVOŘÁK, Který z otočky trefil přesně k levé tyči. Richard Kříž neměl nárok na správný zákrok! Bez asistence.
     
    11:03
    Oouu... domácí mohli být na dostřel, ovšem Králové přežili tlak na Kříže. Hostující gólman dokázal v nehokejové pozici vychytat Luboše Voříška i jeho spoluhráče!
     
    10:46
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvougólového vedení! Jan Sýbek našel skvělou nahrávkou mezi kruhy najíždějícího JAKUBA ČÍŽKA! Ten si chtěl rozhýbat Chaloupka, což se mu částečně povedlo a střelou o pravou tyč dostal puk za záda brankáře! Asistence: Jan Sýbek a Jan Kurfürst.
     
    10:28
    Matěj Novotný shrábl kotouč u branky a trefil z otočky tyč! Domácí přežili další smrtelnou šanci Písku.
     
    07:45
    Na druhé straně mohl udeřit Tomáš Mlynář, který nejprve nastřelil levý beton Kříže, aby poté netrefil přesně k levé tyči!
     
    07:40
    Horké chvíle pro domácí obranu i Ondřeje Chaloupka, který si vedl znamenitě. Fantom Havlíčkova Brodu teď vychytal písecké střelce, kteří se hnali za druhou brankou!
     
    04:57
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté si vytvořili krátký tlak, který končí první brankou utkání! Ondřej Chaloupek několikrát skvěle zasáhl, ale nápor hostů nevydržel. Puk dostal mezi kruhy JAN SÝBEK, který se štěstím překonal domácího brankáře. Kotouč škrtl rameno Chaloupka a přes něj se dostal do sítě! Asistence: Lukáš Volf a Martin Matějček.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 13. Dvořák, 24. Třetina (Čermák, Čejka), 41. Kuchta (Mlynář, Voříšek), 44. Kliment (Tecl, Ludvík), 57. Kuchta (Voříšek), 60. Kuchta (Voříšek, Mlynář) – 5. Sýbek (L. Volf, Matějček), 11. Čížek (Sýbek, Kurfürst), 46. Čížek (Dudáček), 52. Sýbek (Matějček)


    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Kliment, Čermák, Nepokoj, Benák, Dvořák, Kabelka, Krejčí – Mlynář, Voříšek, Kuchta (C) – Čejka, Třetina, Bulín – Tecl, T. Ludvík (A), Holenda – Kalač.
    Trenér: Richard Cachnín

    IHC Králové Písek: Kříž (Buchta) – Dosek, Tampier, Dudáček, Kurfürst, Novák, Turek – Čížek, Hrakholski, L. Volf, Novotný, Brož, Matějček, Januška, J. Volf, Sýbek (C), Bednařík.
    Trenér: Milan Filipi

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Erik Berger, Jiří Roupec

    Diváci: 227
    thejrc.org