Zlín – Kladno 3:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 4:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 17.02.2022, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:08 Ondřej BERÁNEK - 4:3
     
    55:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A branka je po poradě s rozhodčím u videa uznána! ONDŘEJ BERÁNEK se zorientoval v prostoru před brankou domácích nejrychleji a doklepl puk do sítě. Hosté jsou znovu na dostřel jediného gólu. Asistence: Jan Hladonik.
    54:58 David KAŠE - 4:2
     
    54:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté už ve vlastním oslabení zaútočili a využili menších zmatků před karlovarským brankářem. DAVID KAŠE si našel vyražený puk a posléze ho uklidil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Zdeněk Doležal, Michal Moravčík.
    46:55 Jiří ČERNOCH - 3:2
     
    46:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A vzápětí se hosté dostávají znovu na dostřel jediného gólu! JIŘÍ ČERNOCH se dostal ke kotouči v prostoru před brankou a prostřelil bezmocného Hudáčka. Asistence: Martin Kohout, Tomáš Vondráček.
    37:59 Erik THORELL - 3:1
     
    37:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Konec druhé třetiny patří jednoznačně domácím hokejistům. ERIK THORELL obdržel svižnou přihrávku a vzápětí svou prudkou střelou nedal Lukešovi šanci zasáhnout. Sparta vede poprvé v utkání o dva góly. Asistence: Tomáš Pavelka, Filip Chlapík.
    36:22 Roman HORÁK - 2:1
     
    36:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dostávají znovu do vedení! ROMAN HORÁK dostal přesnou přihrávku od Kašeho a první jmenovaný osamocen před brankou soupeře prostřelil Lukeš podruhé v utkání. Asistence: David Kaše.
    12:17 Tomáš RACHŮNEK - 1:1
     
    12:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A krátce poté se hosté dočkali a vyrovnávají skóre! Kulich přihrál TOMÁŠI RACHŮNKOVI, který šťastnou střelou překvapil brankáře Hudáčka. Asistence: Jiří Kulich, Ondřej Dlapa.
    00:44 Zdeněk DOLEŽAL - 1:0
     
    00:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané v následném protiútoku střílí svou první branku v utkání! Po Pavelkově přihrávce skóroval ZDENĚK DOLEŽAL, který jako první překonává brankáře Lukeše. Asistence: Tomáš Pavelka.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Z. Doležal (T. Pavelka), 37. R. Horák (D. Kaše), 38. E. Thorell (T. Pavelka, Chlapík), 55. D. Kaše (Z. Doležal, Moravčík) – 13. T. Rachůnek (Kulich, Dlapa), 47. Černoch (Kohout, Vondráček), 56. O. Beránek (Hladonik)


    HC Sparta Praha: J. Hudáček (Machovský) – Matuškin, Tomáš Dvořák, A. Polášek (C), T. Pavelka, M. Jandus, Moravčík, Mikliš – E. Thorell, R. Horák, D. Kaše – M. Forman (A), Chlapík (A), Z. Doležal – Prymula, Vitouch, Šmerha – J. Strnad, Stoljarov, Dvořáček.
    Trenér: J. Jandač

    HC Energie Karlovy Vary: Š. Lukeš (Habal) – Martin Rohan (A), Plutnar, Dlapa, Parkkonen, D. Mikyska, T. Havlín, Weinhold – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Kulich – O. Beránek, Hladonik, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Průžek, Jiskra, Osmík.
    Trenér: M. Pešout

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Frodl, Komárek
    thejrc.org