Frýdek-M. – Sokolov 5:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
HC Baník Sokolov
Čtvrtek 17.02.2022, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:55 Daniel KRENŽELOK - 5:1
     
    50:55
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využili třetí přesilovku v zápase! Šlahař přihrál na levou stranu DANIELU KRENŽELOKOVI, který z pravého kruhu propálil brankáře Cichoně! Asistence: Jakub Šlahař, Ondrej Šedivý – 5:1.
    48:47 Marek SLOBODA - 4:1
     
    48:47
    Baník právě vstřelil branku!
    MAREK SLOBODA se protáhl po pravém mantinelu, najel si do kruhu a střelou zápěstím k tyči vstřelil první gól Sokolova! Asistence: Patrik Kadeřávek – 4:1.
    37:57 Jakub ŠLAHAŘ - 4:0
     
    37:57
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je to 4:0! Krenželokovu střelu od modré čáry vyrazil brankář Cichoň pouze před sebe, kde si pro puk dojel JAKUB ŠLAHAŘ a z dorážky prostřelil sokolovského brankáře! Asustence: Daniel Krenželok, Daniel Kurovský.
    24:27 David BARTOŠ - 3:0
     
    24:27
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí Rysi odskakují! Nahození od modré čáry v podání obránce Koríma. Puk se odrazil od zadního mantinelu na pravou stranu, kde byl Šedivý, který rychlou přihrávkou vybídl do šance DAVIDA BARTOŠE. Domácí útočník bleskovou střelou pod horní tyč překvapil brankáře Berana! Asistence: Ondrej Šedivý, Karol Korím – 3:0!
    21:19 Filip KOMORSKI - 2:0
     
    21:19
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využili výhodu jednoho muže na ledě, Kurovský nahodil puk od pravého mantinelu na branku, brankář Beran chtěl puk chytit do lapačky, ale clonící FILIP KOMORSKI dokázal změnit směr kotouče a usměrnil puk do branky! Asistence: Daniel Kurovský – 2:0.
    01:35 Daniel KUROVSKÝ - 1:0
     
    01:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl psát, že se začalo opatrně a nahození Pohla do branky neprošlo, ale vzápětí přišel průnik DANIELA KUROVSKÉHO levou stranou, domácí hráč se dostal za obránce Vodičku, najel si před branku a střelou pod břevno poslal domácí do vedení 1:0! Asistence: Dmitrij Ogurcov, Alan Lyszczarczyk.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 2. Kurovský (Ogurcov, Lyszczarczyk), 22. Komorski (Kurovský), 25. David Bartoš (O. Šedivý, Korím), 38. Šlahař (D. Krenželok, Kurovský), 51. D. Krenželok (Šlahař, O. Šedivý) – 49. M. Sloboda (Kadeřávek)


    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – D. Krenželok, Teper, M. Zbořil, Ogurcov, Ciura, Matyáš, Korím – O. Šedivý (A), David Bartoš, Šlahař – Lyszczarczyk, Komorski, Kurovský – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – M. Hrubec, Klimša, Ján Blaško.
    Trenér: Trličík.

    HC Baník Sokolov: A. Beran (25. Cichoň) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Kadeřávek, Vodička, A. Rulík, Seemann – Jurčík (A), Kverka (A), Tomi – Vracovský, T. Rohan (C), Prošek – T. Jandus, Vrhel, M. Sloboda – V. Bílek, Hašek.
    Trenér: Štrba.

    Rozhodčí: Kubičík, Šudoma – Gančarčík, Hranoš.

    Diváci: 698
    bahis siteleri