Kanada – USA 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (0:1, 2:0, 1:4)
Mountfield HK
Čtvrtek 17.02.2022, 15:00 • PSG aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina A
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (17:09:48)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky až neuvěřitelného obratu, který přinesl výhru Hradci Králové. Díky tomu se tento celek tak odlepuje ze dna tabulky své skupiny. Naopak ještě dlouho budou zpytovat své svědomí Berani, kteří nechali propadnout do své brány rovnou čtyři góly a to během pouhých šesti minut.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    A obrat je dokonán dámy a pánové! Svým přesným pokusem přes celé kluziště se prosazuje MATYÁŠ BUDINA, který trefuje prázdnou svatyni. Asistence: Jakub Naar.
     
    58:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné čeho jsme svědky vážení čtenáři. Ještě před pár minutami to vypadalo na pohodlnou výhru ševců, nyní ale, pouhou minutu a půl před koncem, dostává svůj mančaft opět do vedení JAROSLAV KAŠPAR. Asistence: Vito Idžan.
     
    58:01
    Tak toto byla obrovská šance na zvrácení výsledku. Do úniku dva na jednoho se dostal s jedním ze svých spoluhráčů Lukáš Chludil. Právě jmenovaný hráč se rozhodl pro zakončení, které na brankáře nestačilo ani zdaleka.
     
    57:02
    Po dvou slepených gólech hrají ševci jako opaření. Jejich hra již vůbec nepůsobí tak sebejistě, čehož si všímá soupeř, který postupně přebírá otěže zápasu.
     
    56:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak toto je fantastické vyrovnání, které přichází pouhých pár minut před koncem. Rychle po oddechovém čase se o něj postaral MATĚJ HAVLÍČEK, který tak dal ještě naději svému celku na body z tohoto utkání. Asistence: Matěj Beneš.
     
    55:23
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:59
    A máme tady ihned další střelu hostů. Nyní se o ní zasloužil Kryštof Lang, který zakončoval z prostoru mezi kruhy. Jeho pokus byl ale mířený přímo do středu těla brankáře, který si tak připsal další pohotový zákrok.
     
    54:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak toto je skvělá souhra bratří Benešů, která končí gólem! Po zisku kotouče se podél mantinelu dokázal protáhnout Matěj, který křižnou přihrávkou našel svého sourozence MICHALA BENEŠE, kterému tak umožnil poslat puk do zcela prázdné brány. Asistence: Matěj Beneš.
     
    53:25
    O zakončení od pravého kruhu se pokusil Jakub Masař. Jeho počínání ale zastavil jeden z dotírajících obránců, který ho svým tělem odstavil od kotouče.
     
    52:26
    Dárek v podobě zakázaného uvolnění dostali pod stromeček hráči z Čech. I přesto, že se jim podařilo vyhrát buly se k puku dostal Dominik Luža, který bezpečně vyhazuje až za červenou čárou.
     
    51:27
    Zpoza svatyně soupeře se pokusil o nabídku před brankoviště Michal Beneš. Jeho ambiciózní pokus ale skvěle přečetl gólman, který zablokoval putující puk.
     
    50:28
    Přesilovka se nenávratně blíží ke svému konci a vypadá to, že se ji hostům nepodaří využít, jelikož jsou nyní u kotouče ševci, kteří se dostali pomalu k více střelám, než jejich soupeř.
     
    49:29
    Oproti dřívějším početním výhodám se hráčům Hradce nyní příliš nedaří. Zatím se jim snad ani jednou nepodařilo se usadit v útočném pásmu, natož tak vytvořit nějakou nadějnou kombinaci.
     
    48:30
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Lukáš Chludil – 2 min., podrážení).
     
    47:31
    Po dalším vstřeleném gólu jsou Berani v jednom ohni. Již od vhazování drží svého soupeře ve vlastním obranném pásmu. Nyní ale přichází ztráta kotouče, díky které se Mountfield může osvobodit.
     
    46:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je veledůležitý gól, který by mohl rozhodnout o výsledku dnešního utkání! Podepsat se pod něj může již podruhé v dnešním zápase TADEÁŠ TALAFA, který stejně jako při jeho první brance prostřelil pokusem od modré vše, co bylo mezi ním a svatyní. Asistence: Dominik Luža.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 31. Pilát (Chludil), 37. Talafa (Chludil, Kunst), 47. Talafa (Luža) – 18. Šedivý (Naar, Pinkas), 54. Michal Beneš (Matěj Beneš), 57. Havlíček (Matěj Beneš), 59. Kašpar (Idžan), 60. Budina (Naar)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Ramert, Martinec, Dědek, Masař, Pilát, L. Heš, Luža (A), Chludil, Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    Mountfield HK: Sajdl (Mrázek) – Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Naar (A), Perička, Pelda – Matěj Beneš, Budina, Kašpar (C), Lang, Pajer, Šimek, Novotný, Idžan, Šedivý (A), Michal Beneš
    Trenér: Jiří Janoušek

    Rozhodčí: Hradil, Vaněk – Bubela, Peluha
    thejrc.org