Kanada – USA 3:2 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:4 (0:0, 1:3, 2:0 - 0:1)
AZ Havířov
Čtvrtek 17.02.2022, 16:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • DHL extraliga juniorů - o umístění na 13.-19. místě • 2. kolo
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (18:36:51)
     
    Chomutovská obrana dnes předvedla až moc chyb, které Havířov potrestal a bere ze zápasu dva body. Pirátům nestačil ani hattrick Jana Ekrta k vítězství, a tak zapisuje jen jeden bod do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    62:47
    Havířov právě vstřelil branku!
    Chomutovští hráči se srazili před vlastní brankou, a tak kotouč projel k ONDŘEJI BECHEROVI, který mířil na Štěpána Suka, jemuž uklidil černou gumu mezi betony. Asistence: Kevin Horváth.
     
    61:45
    Na druhé straně z osy mířil k levé tyči Adam Špaček, jehož snažení vyrazil Štěpán Suk do rohu hrací plochy.
     
    61:27
    Před hostující branku se nacpal Tadeáš Svoboda, který už byl před Zlatnickým, ale zblízka jej nepřekonal.
     
    60:42
    David Petrásek se snažil projet do útočného pásma, ale kouč mu ujel k soupeři. Avšak ani Havířov směrem dopředu nic nepředvedl.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Chomutov se ve třetí části vzepřel osudu a dovedl střetnutí do prodloužení. Hlavní zásluhu na tom, že k nastavenému času došlo má dvojici Jan Ekrt – Tomáš Šilar. Uvidíme, kdo si připíše druhý bod!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:37
    Na ose hrací plochy se nacházel Filip Byčkov, který z otočky ihned vystřelil. Jeho pokus ale před brankou zablokoval Vojtěch Cestr.
     
    58:10
    Matyáš Krasanovský hledal najíždějícího Filipa Döringa před branku. Ten jen nastavil hokejku a poslal černou gumu vedle branky.
     
    57:37
    Na levé straně se nacházel Martin Pavlačka, který se snažil vystřelit přes obránce, jenž jeho pokus přizvedl do ochranné sítě.
     
    56:07
    Nahození Havířova zastavil za brankou Štěpán Suk a Chomutov v oslabení vyrazil do přečíslení. Jenomže Tadeáš Svoboda z levého kruhu zamířil těsně nad branku.
     
    55:21
    Na modré čáře se nacházel Kevin Horváth, jenž trefil do nohy Davida Černého. Od chomutovského útočníka zamířil kotouč do bezpečí.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Janda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:51
    Vojtěchu Cestrovi se položil obránce na led, a tak udělal výpad do strany. Až po něm nahodil kotouč na branku, avšak Štěpán Zlatnický měl lapačku připravenou.
     
    53:35
    Z levého kruhu se napřáhl David Černý, jehož pokus byl obráncem přizvednut do ochranné sítě.
     
    52:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chybu na vlastní modré čáře udělal Matěj Zavřel, který pustil JAN EKRT do samostatného úniku. Domácí útočník zamířil přesně nad brankářovu lapačku. Tomáš Šilar si zapisuje překvapivou asistenci, ale také dováží spoluhráči kotouč na střídačku. Asistence: Tomáš Šilar.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 27. Ekrt (T. Šilar, F. Döring), 42. Ektr (T. Šilar), 53. Ekrt (Šilar) – 25. Byčkov (Špaček, Kočí), 29. Plevka (Zavřel, Kyselý), 34. Byčkov, 63. Becher (Horváth)


    Piráti Chomutov: Suk (Pecháček) – Petrásek (C), Cestr, Janda, M. Pöschl, Rykl – Ekrt, Šugár, T. Šilar, Krasanovský, Cháb, T. Svoboda (A), Vostiňák, Černý, F. Döring (A), Jan Rindoš.
    Trenér: Petr Jíra.

    AZ Havířov: Zlatnický (Nowak) – Kremnický, Bílek, Kubíček (A), Zavřel, Kyselý, Fědor, Kočí (A) – Kotrba, Plevka, Horváth, Pastor, Makovec, Becher, Pavlačka, Byčkov (C), Špaček, Bárta.
    Trenér: Tomáš Urbán.

    Rozhodčí: Petružálek, Glanc – Belko, Coubal

    Diváci: 70
    bahis siteleri