Technika Brno – Poruba 2011 2:1 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Kobra 4:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 3:10 (kon.)
Vsetín – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:5 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 18.02.2022, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    48:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jdou poprvé v zápase do vedení, o které se postaral ONDŘEJ FOJTÍK. Ryšavého vyzkoušel svou střelou už Liss, který zasáhl pouze helmu hostujícího gólmana. Fojtík se dostal k odraženému kotouči a v moment, kdy bylo kolem hostujícího strážce kleci mnoho hráčů, ať už domácích či hostujících, měl před sebou téměř prázdnou bránu, do níž zakončil Asistence: Richard Liss a Matěj Mojžíš.
     
    39:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín byl ke konci druhé části hry aktivnější a po zásluze dorovnal stav zápasu. Sviták se vydal s pukem po levém mantinelu do třetiny, kde vyzkoušel střelou z levého kruhu Ryšavého, jenž puk vykopl do míst, kde stál hostující bek a domácí forvard, Vsacan ADAM BACHÁNEK se představil větší vervou s srovnal stav zápasu na 2:2. Asistence: Matěj Sviták.
     
    32:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují skóre kontaktní brankou, která se ji povedla vypracovat v oslabení. Po chybě hostujícího forvarda na útočné modré čáře uzmul puk Richard Liss, který se obrovskou rychlostí řítil kupředu a v koncovce donutil kapitulovat Ryšavého. Asistence: Bez asistence.
     
    25:16
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Blaháček se na modré čáře neukvapil se střelou, ačkoli k ní měl prostor s poslal kotouč mezi kruhy na najíždějícího si MARTINA PÁNKA, který byl v koncovce naprosto nekompromisní. Mladí Draci odskakují Vsetínu na rozdíl dvou branek. Asistence: Matěj Blaháček a Kristián Šucha.
     
    09:37
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté jdou nádhernou kombinací v předbrankovém prostoru do vedení, Na začátku situace, která zapříčinila branku Šumperka stál Holub, který poslal kotouč do mezikruží na Pánka, jenž mohl střílet, ale se zakončením ještě počkal a přihrál puk na u pravé tyče stojícího KRISTIÁNA ŠUCHU, který rozvlnil síť ve vsetínské bráně. Asistence: Ondřej Holub a Martin Pánek.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 33. Liss, 40. Bachánek (Sviták), 49. Fojtík (Liss, Mojžíš) – 10. Šucha (Holub, Pánek), 26. Pánek (Blaháček, Šucha)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Hořejší) – Liss, Prčík, Machů, Sýkora, Fojtík, Sviták (C), Mojžíš – Janíček, Maštalíř, Przybyla, Juráň, Veselý, Bachánek, Ramert, Broža.
    Trenér: Aleš Bachánek

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Bielecký) – Minařík, Blaháček, Cekr (A), Holub, Křivohlávek, Sedláček, Plhal (C) – Šembera, Šucha, Horký, Tomiczek, Šotkovský, Pánek, Haas, Polách (A), Kavan.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Rimmel – Konvička, Piskoř
    thejrc.org