Technika Brno – Poruba 2011 2:1 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Kobra 4:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 3:10 (kon.)
Vsetín – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:5 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 18.02.2022, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    59:32
    Šumperk v šesti.
     
    57:19
    Tomiczek byl sám ve střelecké pozici, do které pronikl podél pravého mantinelu. Zakončení trefilo vnější tyč.
     
    50:22
    Hosté se radovali ze srovnávací branky, ta ale nebude uznána, jelikož hlavní rozhodčí odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    48:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jdou poprvé v zápase do vedení, o které se postaral ONDŘEJ FOJTÍK. Ryšavého vyzkoušel svou střelou už Liss, který zasáhl pouze helmu hostujícího gólmana. Fojtík se dostal k odraženému kotouči a v moment, kdy bylo kolem hostujícího strážce kleci mnoho hráčů, ať už domácích či hostujících, měl před sebou téměř prázdnou bránu, do níž zakončil Asistence: Richard Liss a Matěj Mojžíš.
     
    45:09
    Šumperk dostane šanci v podobě dvojité početní výhody.
     
    44:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Przybyla – 2 min., hrubost).
     
    44:19
    Šotkovský vystřelil na Tkadlece, kterého clonil Pánek, stejná dvojice si vypracovala šanci na branku i pár sekund poté.
     
    41:08
    Ramert by měl možná přehodnotit své dorážení před bránou, je to už podruhé, co byl puk vyloženě ve spárech hostujícího gólmana a vsetínský útočník do něj nevybíravě šel, za což byl potrestán nejen hostujícím bekem, ale i hlavním rozhodčím.
     
    39:47
    A mohlo to být po zásluze 3:2 pro domácí, ale Ryšavý , který jako jediný zůstal v zápase činný, když se jeho spoluhráči jakoby zastavili chytil svou rukavicí přesnou ránu domácích.
     
    39:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín byl ke konci druhé části hry aktivnější a po zásluze dorovnal stav zápasu. Sviták se vydal s pukem po levém mantinelu do třetiny, kde vyzkoušel střelou z levého kruhu Ryšavého, jenž puk vykopl do míst, kde stál hostující bek a domácí forvard, Vsacan ADAM BACHÁNEK se představil větší vervou s srovnal stav zápasu na 2:2. Asistence: Matěj Sviták.
     
    34:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Maštalíř – 2 min., hákování).
     
    33:47
    Na Ryšavého nyní po díře v obraně hostů unikal rychlými kroky Jan Ramert, kterého hostující gólman zlikvidoval, ale následně se před šumperským maskovaným mužem snažil dorážet Broža, jenž překročil pravidla. Pacifikovat se jej snažil hostující Haas, který si rovněž odsedí dvě minuty, pokračovat se bude 4 na 4.
     
    32:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují skóre kontaktní brankou, která se ji povedla vypracovat v oslabení. Po chybě hostujícího forvarda na útočné modré čáře uzmul puk Richard Liss, který se obrovskou rychlostí řítil kupředu a v koncovce donutil kapitulovat Ryšavého. Asistence: Bez asistence.
     
    30:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sýkora – 2 min., podrážení).
     
    25:16
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Blaháček se na modré čáře neukvapil se střelou, ačkoli k ní měl prostor s poslal kotouč mezi kruhy na najíždějícího si MARTINA PÁNKA, který byl v koncovce naprosto nekompromisní. Mladí Draci odskakují Vsetínu na rozdíl dvou branek. Asistence: Matěj Blaháček a Kristián Šucha.
     
    24:34
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min., hrubost).
     
    16:46
    Blaháček musel sáhnout po záchranné brzdě, když se na Ryšavého řítil Liss, kterého hostující gólman zlikvidoval pohotovým zákrokem, přesto nyní bude mít Vsetín šance na srovnání kroku v zápase.
     
    09:37
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté jdou nádhernou kombinací v předbrankovém prostoru do vedení, Na začátku situace, která zapříčinila branku Šumperka stál Holub, který poslal kotouč do mezikruží na Pánka, jenž mohl střílet, ale se zakončením ještě počkal a přihrál puk na u pravé tyče stojícího KRISTIÁNA ŠUCHU, který rozvlnil síť ve vsetínské bráně. Asistence: Ondřej Holub a Martin Pánek.
     
    06:28
    Polách dostal přesně mířený pas na brankoviště, odkud mohl překonat Tkadlece, ale ve výborné pozici minul domácí branku.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 33. Liss, 40. Bachánek (Sviták), 49. Fojtík (Liss, Mojžíš) – 10. Šucha (Holub, Pánek), 26. Pánek (Blaháček, Šucha)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Hořejší) – Liss, Prčík, Machů, Sýkora, Fojtík, Sviták (C), Mojžíš – Janíček, Maštalíř, Przybyla, Juráň, Veselý, Bachánek, Ramert, Broža.
    Trenér: Aleš Bachánek

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Bielecký) – Minařík, Blaháček, Cekr (A), Holub, Křivohlávek, Sedláček, Plhal (C) – Šembera, Šucha, Horký, Tomiczek, Šotkovský, Pánek, Haas, Polách (A), Kavan.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Rimmel – Konvička, Piskoř
    bahis siteleri