Winnipeg – Edmonton 2:4 (kon.) | Ottawa – Boston 2:3 (po pr.) | Toronto – St. Louis 3:6 (kon.)
Arizona – Los Angeles 3:5 (kon.) | Calgary – Seattle 2:1 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:7 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:4 (kon.) | NY Islanders – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Florida 2:5 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:5 (1:1, 2:1, 0:3)
Los Angeles Kings
Neděle 20.02.2022, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:03 Adrian KEMPE - 3:5
     
    50:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Crouse odchází z trestné lavice předčasně. Kings proměňují početní výhodu a už mají vítězství skoro v kapse. Další bod bere Doughty, jenž přihrál doprava ADRIANU KEMPEMU. Bez přípravy vypálený puk prošel do sítě malou mezírkou mezi bruslí Vejmelky a jeho levou tyčkou. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.
    47:12 Drew DOUGHTY - 3:4
     
    47:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z vrcholku pravého kruhu prostřelil Vejmelku DREW DOUGHTY a dal svůj druhý gól v utkání. Asistence: Anže Kopitar.
    46:24 Trevor MOORE - 3:3
     
    46:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Yotes ztrácí dvougólový náskok! Arvidssonovu střelu po nahrávce Danaulta zpoza brány Vejmelka ještě vyrazil, ale na přesnou dorážku TREVORA MOOREA už odpověď nenašel. Asistence: Viktor Arvidsson, Phillip Danault.
    38:33 Drew DOUGHTY - 3:2
     
    38:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kaliforňané využívají přesilovou hru a ještě před pauzu dávají důležitý kontaktní gól! Kempe si vzal puk od Browna a zároveň si s ním vyměnil pozice. Zprava perfektně nahrál do levého kruhu na DREWA DOUGHTYHO, jenž sice střílel jen na střed brány, ale Vejmelka tam pravou rukou stejně nedosáhl. Asistence: Adrian Kempe, Dustin Brown.
    32:40 Clayton KELLER - 3:1
     
    32:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes teprve z deváté střely zvyšují na 3:1! Doughty po přenesení Kopitara přestřelil a poté se nestihl vrátit s brejkem CLAYTONA KELLERA. Anderson do poslední chvíle blokoval přihrávku, nejproduktivnější hráč Arizony ale z levého kruhu vystřelil a trefil se nad Petersenovu lapačku. Asistence: Travis Boyd, Shayne Gostisbehere.
    27:41 Lawson CROUSE - 2:1
     
    27:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Povedená akce vrací domácím vedení! Začalo to u Kessela, jenž prokázal velký přehled u modré čáry. Uvolnil Galchenyuka, jenž potvrdil dobrou formu bekhendovou nahrávkou skrz Adenrsona pro LAWSONA CROUSE a ten precizně zvedl kotouč nad beton Petersena. Asistence: Alex Galchenyuk, Phil Kessel.
    09:04 Adrian KEMPE - 1:1
     
    09:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Za pouhých dvanáct sekund je vyrovnáno! Kopitar našel z levého mantinelu ADRIANA KEMPEHO a Vejmelka na povedený projektil z prvního doteku lapačkou o kousek nedosáhl. Asistence: Anže Kopitar, Tobias Björnfot.
    08:52 Anton STRÄLMAN - 1:0
     
    08:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    První zmatky u Petersena končí gólem Coyotes! Gólman Kings se nechal vylákat ANTONEM STRÄLMANEM. Nechal prázdnou branku a do té si přihrávku švédského veterána srazil jeho krajan Björnfot. Asistence: Janis Moser, Loui Eriksson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Strälman (J. Moser, L. Eriksson), 28. Crouse (Galchenyuk, Kessel), 33. Keller (T. Boyd, Gostisbehere) – 10. A. Kempe (Kopitar, Björnfot), 39. Doughty (A. Kempe, D. Brown), 47. T. Moore (Arvidsson, Danault), 48. Doughty (Kopitar), 51. A. Kempe (Doughty, Kopitar)


    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Gostisbehere, Strälman, J. Moser, Capobianco, Chychrun (A) – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Galchenyuk, Crouse – L. Eriksson, Hayton, Ladd (A) – L. O'Brien, Ch. Fischer, Roussel.
    Trenér: André Tourigny

    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, O. Määttä, Durzi, Björnfot – A. Kempe, Kopitar (C), Iafallo – Arvidsson, Danault, T. Moore – D. Brown (A), Byfield, Athanasiou – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: MacDougall, Brenk – Flemington, Deschamps

    Diváci: 13 831
    thejrc.org