Děčín – Hronov 7:3 (kon.)
konec
HC Děčín
7:3 (2:0, 3:1, 2:2)
HC WIKOV Hronov
Neděle 20.02.2022, 16:15 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 35. kolo
Partner:
     
    59:57
    Hronov právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny před koncem utkání využil přesilovou hru FILIP MONÍK a uzavřel tak gólové hody v Děčíně – 7:3. Asistence: Jakub Kynčl a Dominik Matouš.
     
    58:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě prosazují, natlačili se před Pluháčka, kde svižně zakončil RADEK FOJT a jeho pokus zaplul za záda hostujícího brankáře – 7:2. Asistence: David Černý a Tadeáš Svoboda.
     
    51:09
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě prosazují, na levé straně sklepl před Sklíbou puk RADIM ŠLAICHER a ten končí v síti – 6:2. Asistence: Dominik Matouš.
     
    48:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita. Medvědi se roztáhli v útočném pásmu, sehráli kombinaci a na jejím konci byla přesná střela DAVIDA ČERNÉHO, která se nakonec došourala za záda Pluháčka – 6:1. Asistence: Jan Ekrt a Tadeáš Svoboda.
     
    31:29
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jsou v laufu. Po krásně sehrané kombinaci vybídl kapitán Děčína Daniel Volráb JANA EKRTA, který jen nastavil svoji hůl a kotouč trefil do odkryté Pluháčkovy klece – 5:1. Asistence: Daniel Volráb a Tomáš Šilar.
     
    30:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    A po chvilce se domácí dostali znovu před hostující klec, kde zakončoval zblízka TOMÁŠ FAIGL a Pluháčkovi propadl kotouč za jeho záda – 4:1. Bez asistence.
     
    28:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    O chvilku později ale udeřil opět Děčín. David Černý nabil TADEÁŠI SVOBODOVI, který pohotovou střelou prostřelil Mikuláše Pluháčka. Ten tak loví kotouč ze své sítě dnes už potřetí – 3:1. Asistence: David Černý.
     
    27:29
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky, z pravé strany se trefil MARTIN JANDA a Hronov je zpět ve hře. Asistence: Jakub Kynčl.
     
    11:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Při signalizované výhodě se do akce dostali znovu děčínští hokejisté. Jakub Loukota pak v tandemu dva na jednoho našel přihrávkou najetého DOMINIKA FERBASE, který poté svižnou ranou propálil Mikuláše Pluháčka – 2:0. Asistence: Jakub Loukota a David Černý.
     
    11:13
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to povedlo a dvojnásobná přesilová hra Děčína je využita. Tadeáš Svoboda poslal puk na TOMÁŠE ŠILARA, jenž povedenou střelou zaskočil hostujícího brankáře a překonal ho – 1:0. Asistence: Tadeáš Svoboda a Jan Ekrt.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Šilar (Svoboda, Ekrt), 12. Ferbas (Loukota, Černý), 29. Svoboda (Černý), 31. Faigl, 32. Ekrt (Volráb, Šilar), 49. Černý (Ekrt, Svoboda), 59. Fojt (Černý, Svoboda) – 28. Janda (Kynčl), 52. Šlaicher (Matouš), 60. Moník (Kynčl, Matouš)


    HC Děčín: Sklíba (Skokan) – Loukota, Kučera, Kaltenböck, Pöschl, V. Tůma, Ferbas, Molnár – Fojt, Svoboda, Volráb (C), Ekrt, Zika, Zajan, Černý, Faigl, Ineman, Šilar
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC WIKOV Hronov: Pluháček – Degtěrev, Mikulec, Kynčl, Suk (A), Romanov – Janda, Bucek, Matouš (A), Kozák (C), Jirků, Teuber, Hašlar, Šlaicher, Moník
    Trenér: Martin Kozák

    Rozhodčí: Domský – Toman, Janíček

    Diváci: 341
    thejrc.org