Florida – Nashville 4:6 (kon.) | Columbus – Toronto 4:3 (po pr.) | Ottawa – Minnesota 4:3 (kon.)
Philadelphia – St. Louis 1:4 (kon.) | Seattle – NY Islanders 2:5 (kon.) | Anaheim – San Jose 4:3 (2:0 po s.n.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Středa 23.02.2022, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:20 Patrik LAINE - 4:3
     
    60:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po dvaceti sekundách je rozhodnuto! Velký podíl na rozdílové brance má Jakub Voráček, který nabral rychlost a poté v mezikruží našel PATRIKA LAINEHO. Finský kanonýr zavěsil opravdu parádně. 4:3 po prodloužení. Asistence: Jakub Voráček a Zach Werenski.
    57:54 Jason SPEZZA - 3:3
     
    57:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto se nakonec zcela po zásluze dočkalo vyrovnání! Jeho tlak byl proměněn v gól JASONA SPEZZY, který uspěl z dorážky těsně před brankářem Bérubém. Pravděpodobně nás čeká prodloužení. 3:3. Asistence: Auston Matthews a John Tavares.
    47:13 Brendan GAUNCE - 3:2
     
    47:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté udělali chybu v útočném pásmu. Do samostatného úniku se tak dostal BRENDAN GAUNCE, který žádný blafák nevymýšlel, ale rovnou vystřelil mezi betony. Byl úspěšný, a proto se Columbus poprvé v utkání dostává do vedení! 3:2. Bez asistence.
    41:05 Adam BOQVIST - 2:2
     
    41:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Parádní akce obránce ADAMA BOQVISTA končí vyrovnávacím gólem. Zadák Blue Jackets nabral puk za bránou, získal rychlost a poté z mezikruží vymetl horní růžek. Tohle sice nebyl typický přesilovkový gól, ale počítá se stejně jako každý jiný. 2:2. Asistence: Jean-François Bérubé.
    35:23 Auston MATTHEWS - 1:2
     
    35:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se podruhé v zápase ujímají vedení! Svou 34. branku v sezoně střílí AUSTON MATTHEWS. Velký podíl na této trefě ale má David Kämpf, jenž svého spoluhráče vybídl před bránou. Matthews si stáhl touš do bekhendu a poté zakončil do prázdné brány. 1:2. Asistence: David Kämpf a Michael Bunting.
    26:13 Patrik LAINE - 1:1
     
    26:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Oba celky se během posledního střídání dostaly do přečíslení. Hosté nabídnutou možnost nevyužili, a proto se vpřed hnala dvojice Boone Jenner – PATRIK LAINE. Jenner připravil Lainemu střeleckou pozici a Fin s číslem 29 na zádech trefil naprosto přesně k zadní tyči. 1:1. Asistence: Boone Jenner a Zach Werenski.
    12:50 Michael BUNTING - 0:1
     
    12:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se ve 13. minutě ujímají vedení! Mitchell Marner v pádu dokázal okolo brusle Gavrikova posunout puk k zadní tyči, kde čekal připravený MICHAEL BUNTING, jenž už měl s doklepnutím puku do prázdné klece poměrně snadnou práci. 0:1. Asistence: Mitchell Marner a Auston Matthews.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 27. Laine (Jenner, Werenski), 42. A. Boqvist (Bérubé), 48. B. Gaunce, 61. Laine (J. Voráček, Werenski) – 13. Bunting (Marner, Matthews), 36. Matthews (Kämpf, Bunting), 58. Spezza (Matthews, Tavares)


    Columbus Blue Jackets: Bérubé (Greaves) – Peeke, Werenski (A), A. Boqvist, Gavrikov, Kukan, Bayreuther – J. Voráček, Jenner (C), Laine – O. Bjorkstrand (A), Sillinger, Nyquist – Činachov, Kuraly, Domi – Danforth, Roslovic, B. Gaunce.
    Trenér: Brad Larsen

    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (P. Mrázek) – Brodie, Rielly (A), Ljubuškin, R. Sandin, Liljegren, Dermott – Marner (A), Matthews, Bunting – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – O. Kaše, Kämpf, I. Michejev – Simmonds, Spezza, Engvall.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: MacDougall, Halkidis – Murray, Rody

    Diváci: 15 489
    bahis siteleri