Ústí n/L – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Šumperk – Třebíč 0:1 (kon.) | Sokolov – Slavia 7:6 (po pr.)
Prostějov – Litoměřice 6:8 (kon.) | Havířov – Přerov 0:2 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 1:0 (kon.)
Benátky n/J – Vsetín 2:8 (kon.) | Kolín – Jihlava 2:5 (kon.) | Šumperk – Kadaň 5:0 (kont.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
7:6 (3:3, 1:2, 2:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Sobota 26.02.2022, 17:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Vítám všechny fanoušky Chance ligy, nebo jednoho z týmů. Dnes je na programu devětačtyřicáté kolo, v němž se proti sobě postaví HC Baník Sokolov a HC Slavia Praha.
     
    Oba týmy bojují o šestku, a tak nás čeká velmi zajímavé střetnutí. Lépe je na tom Sokolov, který v dosavadním průběhu zápasu posbíral šestasedmdesát bodů, což mu stačí zatím na patou pozici. Avšak Západočeši se nenacházejí v dobré formě, jelikož posledních pěti utkání hned čtyřikrát prohráli a jednou zvítězili, když si vyšlápli na Vrchlabí. Slavia je pak na osmé pozici a ztrácí na Baník pouhé čtyři body, ale musí se dívat také pod sebe, protože "barážový" Šumperk je také vzdálen od Pražanů pouze čtyři body. Jenomže sešívaní jsou v dobré formě, z posledních třech duelů vyválčili hned osm bodů.
     
    Velmi důležitý souboj mezi Sokolovem a Slavií startuje v sobotu od 17 hodin. Ze střetnutí je pro vás připravený podrobný textový přenos, jímž vás provede Michal Luxa. Pojďme se společně bavit hokejem!
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního zápasu, který bude velmi důležitým pro oba týmy. Již jsou známy sestavy, které si za pár okamžiků představíme.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: A. Beran (Pitoňák) – Radek Jeřábek, J. Pohl, Kadeřávek, J. Novák, Klejna, Vodička, Seemann, A. Rulík – D. Přibyl, Kverka (A), Vracovský – Tomi, Vrhel, Jurčík (A) – M. Sloboda, Hašek, T. Jandus – T. Rohan (C), V. Bílek.
    Trenér: Martin Štrba.

    HC Slavia Praha: M. Michajlov (M. Holík) – Daniel Krejčí, Hejda, Barák, Mikuláš Hovorka, Zelingr, R. Havel, T. Duda – P. Kafka, T. Knotek (A), R. Všetečka – J. Doležal (A), Poletín (C), M. Ondráček – P. Machač, Žejdl, Kružík – Vlček, Kern, Jaroslav Brož.
    Trenér: Jiří Veber.

    Rozhodčí: Kostourek, Sýkora – Coubal, Kokrment.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Sokolov se hnal do akce, ale v rohu útočného pásma byl zastaven Daniel Přibyl. Avšak kotouč zpátky vybojoval Jaromír Kverka, který ke střele vybídl Jana Pohla.
     
    01:21
    Ze druhé vlny přijel do útočného pásma Marek Sloboda, jehož pokus z osy útočného pásma mířil vedle pravé tyče.
     
    01:52
    Nejprve to od modré čáry vyzkoušel František Klejna, jehož pokus mimo prostor branky tečoval Marek Sloboda. Následně z osy znovu střílel Petr Hašek, jehož pokus vyrazil do ochranné sítě Martin Michajlov.
     
    02:33
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov vybojoval kotouč u hrazení a následně jej poslal níže k brance, odkud Vítězslav Bílek přihrál mezi kruhy a TOMÁŠ ROHAN mířil přesně. Asistence: Vítězslav Bílek a Adam Rulík.
    02:33 Tomáš ROHAN - 1:0
     
    02:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Velmi rychle vyrovnává JAROSLAV BROŽ, který se našel sražený Krejčího pokus a rychlou střelou překonal bezmocného Adama Berana. Asistence: Daniel Krejčí a Martin Ondráček.
    02:47 Jaroslav BROŽ - 1:1
     
    04:47
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jaromír Kverka – 2 min., držení).
     
    05:06
    Baník právě vstřelil branku!
    Při přesilové hře nastřelil Daniel Krejčí bránícího hráče a Sokolov uháněl napadat rozehrávku až za branku. Kotouče se zmocnil Marek Sloboda, který přihrál před branku, odkud bekhendem zamířil ke vzdálenější tyči TOMÁŠ JANDUS. Asistence: Marek Sloboda.
    05:06 Tomáš JANDUS - 2:1
     
    06:06
    Pražanům se početní výhoda nedaří, nejen že inkasovali, ale nemohou se více usadit před brankou Baníku. Ten další útok zastavil před modrou čárou.
     
    06:44
    Okamžitě po vhazování vystřelil Michal Poletín, jehož pokus domácí brankář schoval do lapačky. Z trestu Kvery už zbývají pouhé tři vteřiny.
     
    07:02
    Od modré čáry nahazoval kotouč od modré čáry Jan Novák, jehož snažení tečoval Daniel Přibyl. Kotouč následně skončil na boční síťce a Martin Michajlov jej přikryl lapačkou.
     
    07:26
    Mikuláš Hovorka to také vyzkoušel od modré čáry, ale jeho nahození dobře viděl Adam Beran, který v pohodě zasáhl.
     
    07:40
    Na pravém kruhu se nacházel Ondřej Jurčík, do jehož pokusu vložil hůl Daniel Krejčí, který srazil černou gumu do rohu hrací plochy.
     
    08:16
    Na druhé straně měl trochu prostoru ke střele Petr Kafka, ale ještě přihrávkou hledal na zadní tyči najíždějícího Robina Všetečku, jenž černou gumu nezpracoval.
     
    08:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jiří Doležal posunul kotouč za branku, odkud Michal Poletín přihrával do pravého kruhu. Rychlou střelou zápěstím se prezentoval MARTIN ONDRÁČEK, který viděl prostor u první tyče, do něhož se domácí brankář nestihl vrátit – 2:2. Asistence: Michal Poletín a Jiří Doležal.
    08:46 Martin ONDRÁČEK - 2:2
     
    09:26
    Po levé straně uháněl směrem k brance Matyáš Zelingr, ale jeho zakončení z kruhu pro vhazování skončilo v moci Adama Berana.
     
    10:10
    Deset minut první periody je minulostí a rozhodně se nehraje žádný opatrný hokej. Slavia v tomto okamžiku zahrála na zakázané uvolnění.
     
    10:28
    Sešívaní se pokusili o další dlouhou přihrávku, která byla nepřesná, a tak je zda další icing.
     
    11:06
    Nahození domácího celku schoval do lapačky Martin Michajlov, který nemohl rozehrát, jelikož na něj rychle dotíral Vítězslav Bílek.
     
    11:14
    Jaromír Kverka posunul kotouč bekhendem na levou stranu, odkud pálil Tomáš Vracovský. Avšak hostující brankář byl znovu na správném místě a zasáhl lapačkou.
     
    12:07
    Sokolovští se schovali za vlastní branku, kde čekali na prostřídání útočníků. Následně se vydali do akce, ale soupeř s odrazem vyhodil černou gumu mezi diváky.
     
    13:14
    Ondřej Jurčík ve středním pásmu nezpracoval přihrávku, a tak se kotouče chopil Radek Havel, který jej nahodil za branku Sokolova.
     
    14:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou v utkání poprvé do vedení! Nepřesná přihrávka Sokolova byla zachycena ve středním pásmu, odkud kotouč putoval do přečíslení. Lukáš Žejdl prohodil obránce a DANIEL KRUŽÍK uklidil černou gumu do předepsaných míst. Asistence: Lukáš Žejdl a Jiří Doležal.
    14:02 Daniel KRUŽÍK - 2:3
     
    15:04
    Baník právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Jeden z obránců se před brankou položil na led, přesto Daniel Přibyl našel místečko k přihrávce na zadní tyč. A ačkoliv se Martin Michajlov přesouval, tak na střelu JAROMÍRA KVERKY do horní poloviny branky byl krátký – 3:3. Asistence: Daniel Přibyl a Patrik Kadeřávek.
    15:04 Jaromír KVERKA - 3:3
     
    15:59
    Skryté nahození proti brance poslal od modré čáry Vít Seemann, jehož pokus na poslední chvíli betonem vyrazil hostující maskovaný muž.
     
    17:10
    Na pravé straně se nacházel osamocený Radek Havel, jehož pokus od mantinelu zamířil do připraveného domácího gólmana.
     
    17:15
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Filip Vlček – 2 min., podrážení).
     
    17:41
    Daniel Přibyl čekal na najetí Jana Pohla, který zamířil od modré čáry na vrchol levého kruhu. Ale zakončení domácího obránce do hostující svatyně nezamířilo.
     
    18:50
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Knotek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    18:50
    Třiadvacet vteřin bude hrát Sokolov ve dvojnásobné početní výhodě! Odskočí zpátky do vedení?
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka přinesla ofenzivně laděnou hru obou táborů. Diváci se dočkali šesti branek, avšak průběžné skóre zápasu je stále vyrovnané. Do druhé části nastoupí Sokolov v početní výhodě, která bude trvat ještě pětapadesát vteřin.

    Střely na branku: 8:10.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:37
    Baník právě vstřelil branku!
    Na začátku druhé třetiny posílá Baník zpátky do vedení DANIEL PŘIBYL, který přesnou ranou prostřelil Martina Michajlova. Asistence: Jaromír Kverka a Ondřej Jurčík.
    20:37 Daniel PŘIBYL - 4:3
     
    21:23
    Lukáš Žejdl přebral dlouhou přihrávku, po které zamířil do přečíslení. Jeho přihrávka mířila před branku, kde nastavil hůl Daniel Kružík, jehož pokus zlikvidoval Adam Beran.
     
    21:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je znovu velmi rychle vyrovnáno! Sokolov se hnal do rychlé protiakce, ale propadl, a tak po pravé straně vystartoval DANIEL KRUŽÍK, jehož pokus zamířil do vzdálenějšího horního rohu branky. Asistence: Lukáš Žejdl a Radek Havel.
    21:49 Daniel KRUŽÍK - 4:4
     
    21:54
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Radek Jeřábek – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:59
    Přihrávka Slavie zamířila na modrou čáru, ale puk hokejkou trefil Tomáš Jandus, který tak posunul hru do středního pásma.
     
    24:02
    Mikuláš Hovorka zachytil kotouč ve středním pásmu a chtěl s ním do nebezpečného prostoru, kam ho ale nepustil Radek Jeřábek.
     
    24:43
    Kotouče u modré čáry se chopil Tomáš Duda, jehož rána z otočky vypadla Adamu Beranovi. Ten vůbec nevěděl, kde se černá guma nachází, ale blízko byli jen obránci Sokolova.
     
    25:42
    Z levé strany přihrával na osu Ondřej Jurčík a rychlou střelou se prezentoval Vojtěch Tomi. Jeho zakončení mířilo těsně nad ledem do betonu hostujícího gólmana.
     
    26:43
    Pokus od modré čáry schoval do lapačky Adam Beran, který tentokrát černou gumu neustále viděl.
     
    26:56
    Jaromír Kverka proskočil mezi obránci a přihrával na zadní tyčku, kde se nacházel Tomáš Vracovský. Ten měl úplně volnou horní polovinu branky, ale poslal černou gumu jen do betonu Martina Michajlova.
     
    28:01
    Na útočné modré čáře zachytil puk ještě Radek Havel, který jej nahodil do rohu. Následně chyboval Radek Jeřábek, a tak s nepřesným pokusem mohl přijít Daniel Kružík.
     
    29:08
    V dobré pozici mezi kruhy se nacházel Jaroslav Brož, který ale poslal černou gumu jen do boční síťky branky. Slavia byla blízko vedení, ale především je ve druhé třetině mírně lepší!
     
    30:06
    Ondřej Jurčík zavezl kotouč do útočného pásma a předal jej na Stanislava Vrhela. První jmenovaný mířil před branku, kde si puk znovu našel, ale zblízka Martina Michajlova nepřekonal.
     
    31:03
    Střelou přes Jana Nováka se prezentoval Lukáš Žejdl, jehož pokus se do prostoru branky nevešel. Na druhé straně se v dobré pozici nacházel Patrik Kadeřávek, který z druhé vlny mířil vedle pravé tyče.
     
    31:51
    Kotouč mířil k modré čáře, kam ze středního pásma přijel Matyáš Zelingr. Jeho bombu se štěstím zastavil Adam Beran.
     
    32:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se znovu posouvají do vedení! Od modré čáry nahazoval puk proti brance Mikuláš Hovorka, jenž trefil jen spoluhráče. FILIP VLČEK se rychle otočil a prostřelil bezmocného Adama Berana – 4:5. Asistence: Mikuláš Hovorka a Jan Kern.
    32:08 Filip VLČEK - 4:5
     
    33:05
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Knotek – 2 min., podrážení).
     
    33:18
    Mohlo být znovu vyrovnáno, když na ose hrací plochy se nacházel Jaromír Kverka. Zakončení šikovného útočníka zamířilo do brankové konstrukce.
     
    34:05
    Obě obrany dnes mají den otevřených dveří! Útočníci se dostávají k mnoha šancím, ale o jednu více proměnila pražská Slavia.
     
    34:45
    Jan Kern vyrazil při vlastním oslabení do přečíslení, ale jeho prostor byl rychle uzavřen, a tak zakončení nepřišlo. Slavia jen drží puk a šetří čas.
     
    35:45
    Daniel Přibyl přihrával před branku, odkud si kotouč do brankoviště srazil Tadeáš Hejda. Ovšem Martin Michajlov byl na správném místě a kotouč schoval do výstroje.
     
    36:33
    Hra se neustále přelévá ze strany na stranu, což fanoušky musí bavit. Zatímco trenéři budou spíše trochu na nervy.
     
    36:48
    Po pěkné přihrávce měl šestou branku sešívaných na hokejce Lukáš Žejdl. Jenomže Adam Beran se parádně přesunul a drží Sokolov na dostřel.
     
    38:06
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Daniel Krejčí – 2 min., hákování).
     
    38:46
    Od modré čáry vystřelil jen do prvního soupeře Jan Pohl, ale domácí obránce ještě kotouč udržel pásmo. Avšak Sokolov další střelecký pokus nevymyslel a hra se stěhuje do středního pásma.
     
    39:29
    Tomáš Vracovský si stáhl kotouč kolem soupeře, ale následně zakončení nasměřoval pouze nad branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zatím gólově bohaté střetnutí lépe zvládá Slavia, která znovu otočila průběžný stav na svou stranu. Sledujeme pěkné střetnutí, které se neustále přelévá ze strany na stranu a trochu to vypadá, že obě obrany pořádají den otevřených dveří.

    Střely na branku: 19:21.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Slavia přesilovou hru soupeře přežila a znovu je v plném počtu. Západočeši budou muset v dalším průběhu přidat, aby ztrátu smazali.
     
    41:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Mikuláš Hovorka, jehož pokus vyrazil vedle sebe Adam Beran. A tak s dorážkou do odkryté klece přispěchal JINDŘICH BARÁK. Asistence: Mikuláš Hovorka a Petr Kafka.
    41:02 Jindřich BARÁK - 4:6
     
    42:07
    Stanislav Vrhel nahodil kotouč před branku, ale hostující brankář černou gumu posunul širokou hokejkou k zadnímu mantinelu.
     
    42:59
    Nahození od modré čáry vyrazil domácí brankář znovu vedle sebe, kde se nacházel Michal Poletín. Sešívaný kapitán v dobré pozici skákající kotouč netrefil.
     
    43:40
    Pokud by dnes Slavia vyhrála, přiblížila by se právě Sokolovu na jediný bod. Zatím to nevypadá, že by Baník ztrátu smazal, ale času zbývá stále dost.
     
    44:06
    Petr Kafka přihrál přes osu do pravého kruhu pro vhazování, kde se v pohybu nacházel Tomáš Knotek. Jemu střela moc nevyšla, a tak ji stihl schovat do lapačky Adam Beran.
     
    45:23
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník se dostává na dostřel jediného gólu! Z pravé strany přihrával na zadní tyčku Daniel Přibyl, který viděl dobře položenou hokejku JAROMÍRA KVERKY. Asistence: Daniel Přibyl a Petr Vodička.
    45:23 Jaromír KVERKA - 5:6
     
    46:26
    Sokolov po vstřelené brance znovu přidal, a tak hostující brankář znovu musel zasahovat. Ovšem Martin Michajlov bude hájit těsné vedení před domácími útočníky.
     
    47:25
    První formace Sokolova motala soupeře v jeho pásmu, ale bez střeleckého pokusu. Slavia pak posunula hru po mantinelu do bezpečných míst.
     
    48:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Kern – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:56
    Na vrcholu pravého kruhu se nacházel Jaromír Kverka, jehož pokus vyrazil hostující brankář. Kombinace pokračovala a další pokus od modré vyslal Jan Pohl. Jenže Martin Michajlov byl znovu připravený zasáhnout.
     
    49:29
    Nepřesným pokusem od modré čáry se prezentoval Jan Pohl, který dostal i šanci na reparát, ale znovu nemířil přesně.
     
    49:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Je znovu srovnáno, jelikož Vítězslav Bílek vyzval JANA NOVÁKA ke třetímu pokusu. Domácí obránce vyslal bombu od modré čáry, která se zastavila až v síti slávistické branky – 6:6. Asistence: Vítězslav Bílek a Petr Hašek.
    49:47 Jan NOVÁK - 6:6
     
    50:35
    Už to vypadalo, že Jaromír Kverka pojede sám na hostujícího brankáře. Ovšem marně se natahoval po přihrávce, a tak Slavia tentokrát obstála.
     
    50:57
    Tomáš Rohan přihrával zpoza branky do levého kruhu, kam si najížděl Ondřej Jurčík, jemuž střela ale vůbec nevyšla.
     
    52:47
    Na pravé straně si dlouhou dobu hledal pozici Tomáš Vracovský, který měl na zádech soupeře, jenž domácího útočníka vytlačil až do neutrální zóny.
     
    53:30
    Od pravého mantinelu se snažil vystřelit Mikuláš Hovorka, jenž trefil soupeře před brankou. Sešívaní se ještě chvíli nacházeli v kombinaci, z níž nic nevytěžili.
     
    54:36
    Přihrávka po mantinelu mířila na modrou čáru, odkud ji proti brance okamžitě vyslal Radek Havel. jeho nahození Adam Beran dobře viděl a zasáhl lapačkou.
     
    55:00
    Mezi kruhy si kousek od obránce odstoupil Jan Kern, který domácí branku přestřelil. Slavia se znovu vzchopila a vyrovnala obraz hry.
     
    57:14
    Robin Všetečka už mířil na trestnou lavici, avšak jeden z rozhodčích viděl odraz, a tak vyloučení Slavie zrušil.
     
    57:53
    Ondřej Jurčík měl u sebe soupeře, kterého se nemohl zbavit, a tak společně objeli celé pásmo. Následně mohl od modré čáry vystřelit Radek Jeřábek, jenž hostujícího gólmana nepokořil.
     
    58:50
    Slavia se nacházela před brankou Sokolova, ale nevystřelila na Beranovu branku. Následně vyhodil šikovně Tomáš Vracovský a oba týmy míří na střídačku.
     
    59:22
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Kern – 2 min., podrážení).
     
    59:26
    Jaromír Kverka sice vyhrál vhazování, ale Radek Havel se zmocnil kotouče, který ale vyhodil pouze mezi střídačky.
     
    59:31
    Tentokrát vyhrál vhazování Michal Poletín, jenž kotouč poslal na vlastního brankáře. Martin Michajlov hru znovu přerušil, když kotouč schoval pod lapačku.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut vítěze nenašlo, i když padlo celkem dvanáct branek. Oba týmy si tak připisují po bodu a uvidíme prodloužení, v němž bude pokračovat přesilová hra Sokolova. Kdo si připíše velmi důležitý druhý bod?

    Střely na branku: 26:28.
     
    Lukáš Žejdl na střídačce Slavie kulhá na levou nohu. Zřejmě už do dnešního souboje nezasáhne!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:16
    Tvrdou ránu z pravé strany vyslal Jan Pohl, jehož pokus mířil mezi brankářovy betony. Ale mezera byla rychle utěsněna a následně se k dorážce nedostal Vojtěch Tomi.
     
    61:23
    Jan Pohl dalším pokusem trefil jen Jana Knotka, který odvrátil pohromu. Slavia už je ve čtyřech a může znovu myslet na vítězství v prodloužení.
     
    61:39
    Jan Kern natlačil Jana Pohla na domácího brankáře, který chvíli zůstal ležet na ledové ploše. Avšak Adam Beran už vstal a nasazuje si masku.
     
    61:57
    Před branku se snažil natlačit Mikuláš Hovorka, který to měl před brankou na dlouho hůl, a tak do puku jenom píchl. Situaci si gólman Sokolova s přehledem pohlídal.
     
    62:44
    Cink! Jan Pohl se nacházel na levém kruhu, ze kterého domácí obránce zamířil do horní tyčky!
     
    63:11
    Baník právě vstřelil branku!
    Hostující hráči nezvládli přechod do útočného pásma, a tak Sokolovští uháněli do přečíslení. VOJTĚCH TOMI přihrál Františku Klejnovi, jenž mu puk vrátil. První zmíněný hráč pak zamířil přesně mezi brankářovy betony a přisoudil druhý bod na stranu Baníku – 7:6. Asistence: František Klejna a Ondřej Jurčík.
    63:11 Vojtěch TOMI - 7:6
     
    Konec zápasu.
     
    Sokolov sice nevyužil v prodloužení přesilovou hru, jenomže necelé dva minuty před vypršením nastaveného rozhodl o vítězství Západočechů Vojtěch Tomi. A tak Sokolov Pražanům odsakuje o další bod.

    Střely na branku: 30:29.
     
    S konstatováním, že v gólově bohatém střetnutí se v prodloužení raduje z vítězství Sokolov, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (19:25:12)
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. T. Rohan (V. Bílek, A. Rulík), 6. T. Jandus (M. Sloboda), 16. Kverka (D. Přibyl, Kadeřávek), 21. D. Přibyl (Kverka, Jurčík), 46. Kverka (D. Přibyl, Vodička), 50. J. Novák (V. Bílek, Hašek), 64. Tomi (Klejna, Jurčík) – 3. Jaroslav Brož (Daniel Krejčí, M. Ondráček), 9. M. Ondráček (Poletín, J. Doležal), 15. Kružík (Žejdl, J. Doležal), 22. Kružík (Žejdl, R. Havel), 33. Vlček (Mikuláš Hovorka, Kern), 42. Barák (Mikuláš Hovorka, P. Kafka)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (Pitoňák) – Radek Jeřábek, J. Pohl, Kadeřávek, J. Novák, Klejna, Vodička, Seemann, A. Rulík – D. Přibyl, Kverka (A), Vracovský – Tomi, Vrhel, Jurčík (A) – M. Sloboda, Hašek, T. Jandus – T. Rohan (C), V. Bílek.
    Trenér: Martin Štrba.

    HC Slavia Praha: M. Michajlov (M. Holík) – Daniel Krejčí, Hejda, Barák, Mikuláš Hovorka, Zelingr, R. Havel, T. Duda – P. Kafka, T. Knotek (A), R. Všetečka – J. Doležal (A), Poletín (C), M. Ondráček – P. Machač, Žejdl, Kružík – Vlček, Kern, Jaroslav Brož.
    Trenér: Jiří Veber.

    Rozhodčí: Kostourek, Sýkora – Coubal, Kokrment

    Diváci: 713
    thejrc.org