UK Kings Prague – Akademici Plzeň 3:1 (kon.) | HC MUNI – HC UP Olomouc 6:2 (kon.)
konec
HC MUNI
6:2 (0:2, 3:0, 3:0)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Sobota 26.02.2022, 20:15 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tohle je ode mne vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek sobotního večera, na shledanou. (23:07:14)
     
    Je dobojováno! Možná trochu překvapivě Masarykova Univerzita poráží Univerzitu Palackého 6:2, připisuje si důležité tři body do dalších kol před play-off a dostává se na šestou pozici před dnešního soupeře. Ačkoli první třetina patřila jednoznačně hostům, tak ty poslední dvě už domácím, kteří nedali soupeři žádnou šanci s utkáním ještě něco udělat.
     
    Konec zápasu.
     
    58:48
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Šíp – 2 min.).
    58:32 STRAKOŠ - 6:2
     
    58:32
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Robert Mokrohajský posunul puk hezkou zadovkou na rozjetého Adama STRAKOŠE, který měl dostatek času se rozmyslet, kam zakončit, což nakonec vyřešil střelou pod betony Novotného. Asistence: Štěpán Kučera a Robert Mokrohajský.
     
    58:10
    Palička se prorval dvěma hráči v mezikruží, avšak upadl, a tak pouze vystřelil po zemi velice pomalou střelu do betonu Krále.
    55:48 STRAKOŠ - 5:2
     
    55:48
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Předtím, než Vojtěch Kadlic schytal hit, tak stihl prostrčit puk na Roberta Mokrohajského, jehož střela sice proklouzla pod betony Novotného, ale nejspíš by nedoputovala za brankovou čáru, a tak puk musel ještě dorážet Adam STRAKOŠ. Asistence: Vojtěch Kadlic a Robert Mokrohajský.
     
    54:50
    Tadeáš Jakubec si jeden na jednoho šikovně obhodil svého soupeře a následně střílel do vyrážečky Novotného.
     
    54:16
    Rozjetý Tomaník podél pravé strany čelil bránícímu hráči, a tak nic nevymýšlel, vystřelil a trefil pravý beton Novotného.
     
    53:32
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Věžník – 2 min.).
     
    52:20
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Krejčiřík – 2 min., podrážení).
    51:58 TOMANÍK - 4:2
     
    51:58
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Předchozí zablokovaná střela domácích skončila za bránou Novotného, kam si nejrychleji sjel Tadeáš Jakubec, který následně našel před bránou Pavla TOMANÍKA, kterému navýšit vedení svého týmu na 4:2 nedělalo už žádný problém. Asistence: Tadeáš Jakubec.
     
    51:32
    Vyloučení v týmu HC MUNI (2 min.).
     
    51:11
    Vojta Kadlic obdržel přihrávku a vyslal svůj projektil z pravého kruhu na brankáře Novotného, který musel ještě čelit dorážce soupeře.
     
    50:16
    Vyloučení v týmu HC Univerzita Palackého v Olomouci (Fojtášek – 2 min., nedovolené bránění).
    Marken.cz

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 25. Tomaník, 27. Jakubec, 35. Štrauch (Věžník, Ivičič), 52. Tomaník (Jakubec), 56. Strakoš (Mokrohajský, Kadlic), 59. Strakoš (Mokrohajský, Kučera) – 6. Krejčiřík (Cach, Skopal), 11. Krejčiřík


    HC MUNI: Král (Koval)- Aulehla, Bartkovsky (A), Bazala, Bláha, Gonos, Ivičič, Jakubec, Kadlic, Kučera, Matov, Mokrohajský, Račický, Strakoš, Suran, Svatuška, Štrauch (C), Tomaník, Uhříček, Věžník, Voříšek.
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný (Šoustal)- Cach (A), Dubovčí, Fojtasek, Formanek, Hajšman (A), Janků, Krejčiřík, Kropáč, Kuchař, Matuška, Palička, Pecha, Pírek, Rosecký, Skopal (C), Šíp, Zizlavsky.
    bahis siteleri