NY Rangers – St. Louis 5:3 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:5 (kon.) | Dallas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Seattle – Nashville 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 03.03.2022, 13:00 • Winning Group Arena • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    Berani ze Zlína zvítězili na stadiónu Komety 2:1 a v tabulce poskočili na třetí příčku právě před dnešního soupeře a před Hradec. Důležitý krok k vítězství udělali hosté v prostředním dějství, v němž vstřelil důležitý vedoucí gól Matěj Kotala. Na spoluhráče v první polovině třetí třetiny navázal Martin Holba a s ševci to vypadalo velmi nadějně. Snížení Komety přišlo, ale příliš pozdě, v probíhající poslední minutě zápasu snížil při powerplay Kamil Škodík. Domácí pokračovali bez gólmana i ve zbytku střetnutí, ale kýženého vyrovnání se nedočkali. (15:02:22)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Od modré čáry nahodil puk na bránu Lukáš Eich. Samuel Kowalczyk si našel místo, odkud na puk viděl. Podržel jej ve výstroji a způsobil přerušení hry.
     
    59:11
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ještě není konec! Už při brněnské powerplay dostal od Zduby parádní pas mezi obránce KAMIL ŠKODÍK. V koncovce zachoval chladnou hlavu, Kowalczykovi zrušil čisté konto ránou na lapačku k pravé tyči. Asistence: Jakub Zduba.
     
    58:38
    Mezi kruhy si najel Michal Nekvapil. Dostal přihrávku od Škodíka, načež pálil z první, Samuel Kowalczyk včas vystrčil vyrážečku.
     
    58:06
    Obránce Martin Máša vyhodil až na zakázané uvolnění. Domácí tak znovu musí do obranného pásma a vidina bodového zisku se jim zase vzdálila.
     
    57:38
    Libor Kuswito osvobodil Kometu z pod tlaku vyhozením po pravém mantinelu. Ve střední třetině ovšem sebral puk jen protihráč Šišák, hosté hru kontrolují.
     
    57:02
    Do pravého kruhu dostal nabito Martin Holba. Forvard neváhal a pálil z první k bližší tyči, cílový prostor však o pár decimetrů minul.
     
    56:40
    Nahrávku pod modré čáře bruslemi zastavil Matěj Pavlík. Nedokázal ovšem dostatečně zrychlit, možnému protiútoku zamezil pozorný Michal Řezníček.
     
    56:18
    Filip Kaláč si vyměnil puk s Kotalou a vystřelil kousek za levým kruhem. Jan Kavan opět v pozoru, kus černé gumy uschoval ve výstroji.
     
    55:55
    Přes obránce zajímavě vypálil Richard Babulík. Jan Kavan dokázal včas zareagovat, puk podržel v lapačce do doby, dokud rozhodčí hru nepřerušili.
     
    55:14
    Domácí navíc míří do čtyř. Dvouminutový trest inkasoval Tomáš Šantora, v obranném pásmu podrazil po mantinelu rozjetého soupeře.
     
    54:48
    V útočném pásmu nyní operovali zlínští hokejisté. Dominik Kos přisunul kotouč na Marka Šišáka, který od levého mantinelu střílel na zadní tyč. Kavan zasáhl vyrážečkou.
     
    54:05
    Berani v plném počtu. Důležitý krok směrem k vítězství, od nějž hostující mužstvo dělí posledních pár minut. Trápení Komety v koncovce naopak pokračuje.
     
    53:55
    Velkou rychlost nabral po pravém mantinelu Michal Nekvapil. Dostal se až před Kowalczyka. Musel jednat rychle, střela mezi betony měla k úspěchu daleko.
     
    53:30
    Hru ve třech mají zlínští hokejisté úspěšně za sebou! Vaculík je ve hře, Urban navíc po nepovedené střele Červenky dokázal vyhodit.
     
    52:47
    Martin Máša vymyslel zajímavou nahrávku do pravého kruhu na Lukáše Eicha. Tomu ovšem zakončení vůbec nevyšlo, puk mu zůstal pod hokejkou.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 60. Škodík (Zduba) – 37. Kotala (Holba), 47. Holba (Babulík, Kaláč)


    HC Kometa Brno: Kavan (Matoušek) – Antony, Zubíček, Máša (A), Spanel, Eich (C), Mitro, Kuswito – Pavlík, Halačka, Zduba, Červenka, Röss, Škodík, Nekvapil, Šantora.
    Trenér: Radek Bělohlav

    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Kotala, Mořkovský, Řezníček, Mikel (A), Špaňhel, Šišák (C), Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Kos, Pešák, Babulík, Kaláš, J. Heš, Klimek.
    Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Pavel – Hrabal, Jurčík

    Diváci: 65
    bahis siteleri