NY Rangers – St. Louis 5:3 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:5 (kon.) | Dallas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Seattle – Nashville 4:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (0:3, 1:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 03.03.2022, 16:15 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina A
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (18:18:29)
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky tří gólu, které všechny padly během posledních čtyř minut. O dva z nich se postarali v posledních minutách dominantní ševci, kteří tak ještě pořádně zdramatizovali utkání. Nakonec se jim ale risk bez brankáře nevyplatil, a tak prohrávají rozdílem dvou branek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Po obdrženém gólu již ševci nechtějí nic riskovat a hru bez brankáře již nezkoušejí. Na obou týmech jde navíc vidět, že již žádnou změnu skóre neočekávají.
     
    58:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tady je asi s největší pravděpodobností rozhodnuto. Po zaváhání domácích ve středním pásmu využil zmatku MICHAL RAMIK, který poslal kotouč do nikým nehlídané brány. Asistence: Pavel Matěj.
     
    58:00
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je něco neuvěřitelného dámy a pánové! Po pouhé minutě od posledního gólu se prosazuje JAKUB ČECHMÁNEK, a to dokonce ve vlastním oslabení. Využil tak skvělé nabídky od jeho spoluhráče, díky které se dostal do samostatného úniku. Asistence: Dominik Luža.
     
    57:11
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tadeáš Talafa – 2 min., hákování).
     
    56:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se nám přece jenom závěr utkání výrazně dramatizuje vážení čtenáři! Pouhé tři minuty před vypršením základní hrací doby se prosazuje MATYÁŠ DĚDEK, který by tak ještě mohl výrazně zvrátit výsledek utkání. Asistence: Tomáš Pilát a Patrik Nábělek.
     
    56:35
    Do zakončení se již hrnul Tadeáš Talafa. K jeho smůle si ale na něho počíhal jeden z obránců, který ho zastavil až hraničním, ale čistým, zákrokem.
     
    55:36
    V posledních minutách přebírají čím dál tím více otěže zápasu ševci, kteří svému sokovi příliš dýchatelného prostoru nenabízí. Dokazuje to i nespočet zakázaných uvolnění Ocelářů, kteří jsou očividně už opravdu hodně unavení.
     
    54:37
    O další obdobně nadějnou střelu se postaral Matyáš Dědek. Jeho pokus tentokrát od pravého kruhu ale skončil pouze pod lapačkou gólmana, který si tak připisuje další pohotový zákrok.
     
    53:38
    Po dalším zakázaném uvolnění soupeře se dostal ke střele od modré Tadeáš Talafa. Svým zakončením do pravého horního růžku natropil brankáři opravdu hodně velké trable, které ale nakonec vyřešil zalehnutím puku.
     
    52:39
    Po zakázaném uvolnění získali opět puk Oceláři. Ve středním pásmu ale o něj opět přichází. Nakonec je ale tato hrubka nemusela příliš mrzet, a to kvůli ofsajdu soupeře.
     
    51:40
    Na vhazování po pravici Klimka získal kotouč jeden z jeho spoluhráčů. Nakonec ale útočné tažení této formace skončilo, ještě dříve, než vůbec začalo, a to nepřesnou přihrávkou Michala Ramika.
     
    50:44
    O ambiciózní kličku se nyní pokusil Jakub Masař. K jeho smůle ale na rovnou dva obránce nevyzrál, kteří ho opravdu nevybíravě skřípli mezi svá těla.
     
    49:45
    Tak ani tentokrát se ševcům nepodařilo potrestat faul soupeře, který jim přinesl již několikátou přesilovku. Daleko ale k tomu opět neměli, a to hlavně díky metelici Talafy od pravého kruhu.
     
    48:46
    K zakončení se po opětovném zisku útočného pásma dostal Tomáš Pilát. Jeho pokus od pravého kruhu se ještě pokusil dorazit Dominik Luža, který ale pouze vysunul bránu z její správné pozice.
     
    47:47
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jonáš Jobánek – 2 min., nedovolené bránění).

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 36. Masař, 57. Dědek (Pilát, Nábělek), 58. Čechmánek (Luža) – 3. Pětník, 6. Moškoř, 17. Chovaniak (Geidl, Moškoř), 27. Kozlík (Moškoř, Klimek), 59. Ramik (Matěj)


    Berani Zlín: Šarman (Synek) – Kunst, Burian, Nábělek, Sýkora (A), Talafa, Velikovský, Kráčalík – Martinec, Marek, Dědek, Masař, Pilát, L. Heš, Hrazdira, Luža (C), Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Oceláři Třinec: Klimek (Švančara) – Hykl, Andrle, Chovaniak (C), Kareš, Ročák, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Šutý, Haas, Pětník, Geidl, Ullrych, Matěj (A), Ramik, Kozlík, Jobánek
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Kohoutek, Čuňočka – Mikšík, Štěrba
    thejrc.org