Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 3:1 (kon.) | Columbus – Los Angeles 3:4 (po pr.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Buffalo – Minnesota 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:4 (po pr.)
Anaheim – Vegas 4:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:1 (kon.) | Philadelphia – Chicago 4:3 (kon.)
Arizona – Ottawa 8:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:4 (2:2, 3:1, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 05.03.2022, 15:30 • PSG aréna, Zlín • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (17:38:13)
     
    Během poslední třetiny jsme viděli překvapivě pouze dvě branky, které si oba mančafty rozdělily rovným dílem. Díky tomu si tak ševci po přestřelce s Duklou připisují na své konto tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:18
    Do velké šance se nyní dostal Jakub Heš, který obdržel křižnou přihrávku. K jeho smůle ale tuto prudkou nabídku špatně zpracoval, a tak puk skončil akorát na zadním mantinelu.
     
    58:31
    Na buly po pravici Černého získal puk jeho spoluhráč, nakonec se ale přece jenom udrželi v útoku ševci. Ani oni si ale nevedli o moc lépe, jelikož po pár přihrávkách přichází o kotouč i oni.
     
    57:32
    O zakončení od pravého kruhu se nyní postaral Martin Vaculík. Jeho pokus ale gólmana nijak nepřekvapil, který si tak připisuje další veledůležitý zákrok.
     
    56:33
    Z vlastního obranného pásma nyní zakládá útočnou akci Jakub Heš. Jeho přihrávka do útočného pásma mu ale nevyšla podle představ, jelikož skončila pouze u soupeře.
     
    55:35
    Po zcela zbytečném vyloučení přichází tlak ševců, který by mohl rozhodnout utkání. Po špatném zpracování na modré ale Matěj Kotala přichází o puk.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Denis Jeletz – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    54:28
    Na buly po pravici Černého získali puk jeho spoluhráči, nakonec ale o něj v útočném pásmu přišel Matěj Vojáček. Počínání soupeře ale nebylo o nic lepší, a tak je puk opět u svatyně domácích.
     
    54:11
    Po vlastním zakázaném uvolnění získali puk opět ševci. Následný přesun do útočného pásma ale končí opět pouze zakázaným uvolněním. I v tomto případě ale nakonec dokázali Berani vybojovat puk.
     
    53:12
    K zakončení od pravého kruhu se dostal Adam Veselský, a to dokonce ihned z buly. K jeho smůle ale zakončení z otočky nemělo potřebnou razanci.
     
    52:13
    Po zakázaném uvolnění soupeře získali puk Berani. Díky tomu se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal Filip Kaláč, který ale trefil skákavý kotouč opravdu špatně.
     
    51:14
    Na buly po pravici Uherka získal puk jeden z jeho spoluhráčů. Ten se podařilo vyvést Marku Šišákovi, který ale nakonec prohrál souboj v rohu kluziště.
     
    50:15
    Beranům se nyní vůbec nedaří založit útočnou akci, které často končí zakázaným uvolněním. Kvůli tomu tak hráči domácího celku vůbec nemůžou střídat, což jde poznat i na jejich výkonu.
     
    49:16
    Ve středním pásmu zastavil letící puk svou rukavicí Richard Babulík. Jeho následná přihrávka ale skončila pouze na hokejce jednoho z obránců, který okamžitě posílá puk k bráně ševců.
     
    48:17
    Do akce jeden na jednoho se dostal Jáchym Jungwirth. Jeho zakončení nakonec letělo od pravého kruhu, což měl Uherek moc dobře pokryté. Díky tomu tak schoval puk do své lapačky.
     
    47:18
    Od modré se dostal k zakončení Miroslav Špaňhel. Jeho pokus nebyl mířený vůbec špatně, brankář ale na něho moc dobře viděl, a tak si připsal pohotový zákrok vyrážečkou.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 15. Lukáš Heš (Jakub Heš, Vaculík), 19. Hamrla (Holba, Kaláč), 25. Klimek (Kotala, Hamrla), 28. Šišák, 30. Šišák (Lukáš Heš, Jakub Heš), 42. Lukáš Heš (Jakub Heš, Šišák) – 5. Klapica (Vandas, Habermann), 6. Vojáček (Modl, Coufal), 39. Veselský, 43. Peš (Matějíček)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kotala, Řezníček, Hamrla (A), Mikel, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Vaculík, Holba, L. Heš, Pilát, Marek, Pešák, Babulík (A), Kaláč, J. Heš, Klimek
    Trenér: Radek Pšurný

    HC Dukla Jihlava: Černý (Sigmund) – Ošmera, Löffler, Matějíček (A), Jeletz, Topol (A), Vandas (C) – Modl, Váňa, Klapica, Peš, Coufal, Habermann, Vojáček, Chlubna, Jungwirth, Kudrna, Veselský
    Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Rapák – Blažek, Přecechtěl
    ocianews.com