Písek – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Kobra – Chrudim 3:4 (kon.) | Poruba 2011 – HK MD Šumperk 3:2 (2:1 po s.n.)
Přerov – Vsetín 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kralupy n. Vltavou 5:4 (po pr.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:4 (0:2, 2:2, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 06.03.2022, 16:30 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 42. kolo
Partner:
     
    53:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci šest minut a jedenáct sekund před koncem třetí třetiny snižují na rozdíl jediného gólu. Nutno zmínit, že jim k tomu vydatně pomohl nešťastný zásah jednoho ze vsetínských hráčů. Ten střelu JAKUBA NĚMCE tečoval tak, že kotouč změnil směr a zapadl na opačnou stranu branky, než kam se přemisťoval Hořejší. Asistence: Tomáš Hanák a Miroslav Štíbr.
     
    39:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku pět na tři. Další tvrdou střelu od Holíka Hořejší pouze vyrazil před sebe a v předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval PETR ŠVEJDA. Útočník Zubrů dorazil puk do sítě a skóruje podruhé v utkání. Asistence: Adam Holík a Tadeáš Hlávka.
     
    34:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí celek se konečně prosazuje. Kleniar nabral rychlost a v útočném pásmu přebruslil vsetínského bránícího hráče. Před brankou pak oslovil úplně volného PETRA ŠVEJDU, který vmžiku zakončil za marně se natahujícího se Hořejšího. Asistence: Patrik Kleniar a Tadeáš Hlávka.
     
    33:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Žurek nyní vůbec nevěděl, kde se nachází kotouč. Vzápětí před něj zpoza branky vyjel ADAM BACHÁNEK a zblízka pohotově přidal čtvrtou trefu hostujícího celku. Pro Bachánka jde o druhý gól v zápase. Asistence: Matyáš Horský a Petr Przybyla.
     
    28:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přerov měl sice nyní více ze hry, prosazuje se ale opět hostující celek. Tkadlec vyslal nahrávkou dopředu MARTINA JANÍČKA, jehož střela propadla Žurkovi skrz výstroj až za brankovou čáru. Vracející se Zubři se sice vehementně natahovali po klouzajícím se kotouči, aby potřetí neinkasovali. Puk ale dostihli právě až za brankovou čárou. Asistence: David Tkadlec.
     
    19:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši jdou 7,6 sekundy před koncem první třetiny do vedení o dva góly. Od modré čáry vypálil Prčík a jeho střelu tečoval za Žurkova záda projíždějící MATYÁŠ HORSKÝ. To je ukázkový gól do šatny ze strany hostujícího týmu. Asistence: Petr Prčík a Jan Ramert.
     
    06:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku přece jen využívají. Ne sice z kombinace v útočném pásmu, ale z postupného útoku. Po pravém křídle projel neproduktivnější hráč Vsetína ADAM BACHÁNEK a jeho křížná střela na Žurkovu vyrážečku zapadla k zadní tyči. Asistence: Matěj Sviták.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 35. Švejda (Kleniar, Hlávka), 40. Švejda (Holík, Hlávka), 54. Němec (Hanák, Štíbr) – 7. Bachánek (Sviták), 20. Horský (Prčík, Ramert), 29. Janíček (Tkadlec), 34. Bachánek (Horský, Przybyla)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (34. Hendrych) – Nesvadba, Holík, Hanák (C), Gréč, Němec, Billa – Fencl, Halík, Kleniar, Šilhavý, Hyža, Štíbr (A), Kolařík (A), Brázda, Švejda, Hlávka, Kuchta
    Trenér: Pavel Neuman

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (32. Hořejší) – Sýkora, Liss, Machů, Prčík, Fojtík, Sviták (A), Mojžíš – Maštalíř, Janíček, Bednařík (C), Przybyla, Jurek, Koláček, Ramert, Bachánek (A), Horský, Broža
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Novotná – Bubela, Axman

    Diváci: 148
    thejrc.org