Havlíčkův Brod – Tábor 2:10 (kon.) | Kobra – Příbram 2:4 (kon.) | Hronov – Letňany 2:3 (kon.)
Mostečtí Lvi – Dvůr Králové n. L. 0:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Kopřivnice – Nový Jičín 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:10 (2:2, 0:3, 0:5) Stav série: 0:4
HC Tábor
Pondělí 07.03.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Play-off 2. liga, skupina Jih • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Tábor právě vstřelil branku!
    Kohouti nemají dost a svému sokovi dávají desítku! PETR ZÍB se dostal k volnému kotouči na ose. Kus gumy pověsil výstavně do pravé šibenice, Chaloupek byl bez šance! Asistence: Lukáš Prášek.
     
    58:30
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši přidávají další pojistku na postup do finále skupiny Jih! Lukáš Endál nahrávkou zpoza klece našel před modrým půlměsícem JANA BÁRTU, který pokusme mezi betony mířil přesně! Asistence: Lukáš Endál.
     
    50:13
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši pokračují v demolici Havlíčkova Brodu! Lukáš Endál vystřelil, ale jako střelec je označený JOSEF HASMAN, který jej tečoval za Chaloupka. Asistence: Lukáš Endál.
     
    45:37
    Tábor právě vstřelil branku!
    rozjetí kohouti dávají sedmou trefu utkání po krásné kombinaci. V levém rohu přenechal Zíb puk Práškovi, který pohotově přenechal u levé tyče JANU MATIÁŠKOVI! Ten z první propálil Nedvěda k levé tyči. Mladíček v masce odjíždí střídat! Asistence: Lukáš Prášek a Petr Zíb.
     
    43:18
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši navyšují vedení zkraje třetí části. Pokus Jakuba Matušíka nevydržel ve výstroji Martina Nedvěda. Pohotovou reakci předvedl LUKÁŠ ENDÁL, který ho doklepl do sítě! Asistence: Jakub Matušík a Josef Hasman.
     
    32:26
    Tábor právě vstřelil branku!
    Aktivní Tábor rázně vykročil za finálovou účastí ve skupině Jih! JAKUB MATUŠÍK nabral rychlost na pravé straně, prohnal se do pásma a střelou zápěstím vymetl všechny pavouky v bližší šibenici! Asistence: Tomáš Rousek a Tomáš Hubata.
     
    28:30
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté nevyužili početní výhodu, ale krátce po skončení přidávají další gól! Křížovo nahození skončilo na blocích, ale chybu domácí defenzivy potrestal JAN BÁRTA, který se s ničím nerozpakoval a propálil Martina Nedvěda! Asistence: Lukáš Kříž, Tomáš Hubata.
     
    24:07
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši i potřetí v utkání jdou do vedení! Přečíslení dva ne jedno táhlo duo Tomáš Rousek a LUKÁŠ KŘÍŽ, které využilo menší zaváhání obránce. Druhý jmenovaný prostřelil přesouvajícího se Nedvěda k pravé tyči! Asistence: Tomáš Rousek.
     
    17:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým i podruhé v zápase srovnává krok se soupeřem! Roman Čermák vyslal nekompromisní dělovku od modré, kterou před táborským Kolářem tečoval matador MIROSLAV TŘETINA! Asistence: Roman Čermák a Petr Kuchta.
     
    14:18
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši si berou ztracené vedení zpět! Martin Nedvěd teď hájil své brankoviště, špičkou betonu vykopl pokus Lukáše Endála, ale na dorážku JOSEFA HASMANA byl krátký! Asistence: Lukáš Endál a Milan Dančišin.
     
    04:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vedení kohoutů nemělo dlouhého trvání! Daniel Kabelka nahodil puk na Kolářovu branku a kus černé gumy tečoval mimo dosah gólmana MIROSLAV TŘETINA! Asistence: Daniel Kabelka.
     
    03:30
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši otevírají gólový účet i počtvrté v semifinálové sérii! střelu od modré tečoval u pravé tyče Petr Zíb, který na druhé straně našel volného LUKÁŠE PRÁŠKA! Ten nastavil hůl a rozvlnil síť! Asistence: Kamil Černý a Petr Zíb.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 5. Třetina (Kabelka), 18. Třetina (Čermák, Kuchta) – 4. Prášek (Zíb, Černý), 15. Hasman (Endál, Dančišin), 25. Kříž (Rousek), 29. Bárta (Kříž, Hubata), 33. Matušík (Rousek, Hubata), 44. Endál (Matušík, Hasman), 46. Matiášek (Prášek, Zíb), 51. Hasman (Endál), 59. Bárta (Endál), 60. Zíb (Prášek)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (46. Chaloupek) – Kliment (A), Čermák, Nepokoj, Dvořák, Benák, Kabelka, Krejčí – Mlynář, Voříšek, Kuchta (C) – Tecl, Třetina, Čejka – Holenda, T. Ludvík (A), Bulín – J. Ludvík, Vacík, Kalač.
    Trenér: Richard Cachnín

    HC Tábor: Kolář (Dvořák) – Hajič, Kříž, Havelka, Černý (A), Hubata, Pařízek, Radoš – Endál (A), Dančišin, Hasman – Šulek, Matušík, Seidl (C) – Rousek, Zayml, Bárta – Prášek, Zíb, Matiášek – Chocholoušek.
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Nikola Marek – Tomáš Jiruška, Jiří Roupec

    Diváci: 392
    Havlíčkův Brod 0 4 Tábor
    #1 Úterý 01.03.2022 • 18:06
    Tábor - Havlíčkův Brod 9:5
    #2 Čtvrtek 03.03.2022 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Tábor 2:4
    #3 Sobota 05.03.2022 • 18:01
    Tábor - Havlíčkův Brod 6:1
    #4 Pondělí 07.03.2022 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Tábor 2:10
    thejrc.org