Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:3 (1:2, 2:1, 2:0) Stav série: 1:0
HC Slavia Praha
Středa 09.03.2022, 18:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off Extraligy dorostu • Osmifinále
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek definitivně vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit. Na počtenou! (20:09:57)
     
    Máme dobojováno! Sparťané zvítězili zásluhou gólu Bogdana Stepanchuka, který obstaral vítěznou branku. V závěru ještě pojistil první výhru Sparty v osmifinálové sérii útočník Martin Vašíček. Sparťané se tedy ujímají v sérii vedení a v pátek na ledě Slavie mohou pomýšlet na postup do čtvrtfinále.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se prosazují gólem do prázdné branky! MARTIN VAŠÍČEK svou střelou od mantinelu bez obtíží poslal kotouč do opuštěné branky a pojistil sparťanské vítězství. Asistence: Mikuláš Odehnal, Lukáš Novák.
     
    59:28
    Slavia riskuje bez brankáře! Mezitím Curranova formace se zabydlela v útočném pásmu, ale sparťanská pětice tlaku odolává.
     
    58:28
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Fábry byl chvíli osamocen v prostoru před brankou, nicméně sparťanský útočník nebyl ve svém zakončení úspěšný.
     
    57:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přibližně dvě minuty před koncem základní hrací doby sparťané střílí vedoucí gól a jdou poprvé v utkání do vedení! Odehnal se rozhlédl a našel BOGDANA STEPANCHUKA, který z mezikruží střelou po ledě překonal Vavřenu. Asistence: Mikuláš Odehnal, Jan Janský.
     
    57:21
    Velké šance na straně domácích! Andrej Fábry dorážel kotouč na brankovišti a Vavřena v leže dokázal udržet naději pro svůj tým.
     
    57:01
    Curran čekal na kotouč u mantinelu v útočném pásmu a z urputného souboje o puk vyšli úspěšně hosté. Hrabal střelu od modré čáry zneškodnil.
     
    56:08
    Skuratov obdržel přihrávku na pravou stranu kluziště, odkud se snažil rychle vypálit. Vavřena nemusel zasahovat, střele chyběla potřebná razance.
     
    55:43
    Albert Skalský se dral za kotoučem podél mantinelu, ale sparťanská obrana včas zapracovala a nedovolila soupeři dostat se do zakončení.
     
    55:14
    Obrovská šance domácích! Lukáš Novák se protlačil do zakončení v mezikruží, odkud však pálil nepřesně. Slavia tlaku zatím odolává.
     
    55:08
    Curran nepřesně hledal svého spoluhráče u mantinelu v obranném pásmu a sparťané získali kotouč zpět. Vavřena raději přikryl puk v lapačce, hra je přerušena.
     
    53:58
    Bogdan Stepanchuk se prodral s kotoučem po pravé straně a svou střelou prověřil Vavřenovu lapačku! Hostující gólman vyrazil puk do bezpečí.
     
    53:15
    Jakub Hašek se z pozice obránce tlačil před branku do zakončení, sparťanský obránce měl však zablokovanou hokejku. Hra pokračuje dál.
     
    52:42
    Sparťané jsou zabydleni v útočném pásmu a dělají problémy slávistické obraně. Vašíček hlídkoval před brankou, ale kotouč k němu nedoputoval.
     
    52:16
    K nájezdu se rozjel sparťanský útočník Jakub Žmola, který nechal Vavřenu povyjet z branky a následně zakončil pouze do betonu hostujícího brankáře.
     
    52:16
    Petr Křišťan ujel soupeřově obraně do samostatného úniku a jelikož byl faulován, sparťané pojedou trestné střílení.
     
    51:20
    Vojtěch Port vyvezl kotouč z obranného pásma do neutrální zóny a bez větších potíží nahodil kotouč za soupeřovu branku. Hosté posílají na led čerstvé síly.
     
    50:43
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale svou zkrácenou početní převahu pět na tři nevyužili. Sparťané znovu posílají kotouč až na druhou stranu kluziště.
     
    49:58
    Sparťané půjdou na třicet vteřin do tří! Útočník Mikuláš Odehnal (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na trestné lavici.
     
    49:43
    Petr Křišťan zastavil útočníka Tomase, který se chtěl proháčkovat skrz útočnou modrou čáru. Rozhodčí vzápětí budou znovu vylučovat.
     
    49:15
    Radek Tomas napadal sparťanskou rozehrávku na obranné modré čáře, nicméně sparťané i přesto dokázali dostat s kotoučem do útočného pásma.
     
    48:28
    Přesilová hra Sparty končí po necelé minutě. Martin Vašíček (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    47:40
    Slávisté hráli v šesti hráčích v poli, čehož si rozhodčí všimli a posílají Slavii do oslabení. Trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše odpyká Jakub Havlíček (SLA).
     
    47:13
    Alexandr Skuratov zastavil soupeřův rozjezd z obranného pásma a vzápětí rozhodčí signalizují trest za hostující straně. Sparťané mají ponechanou výhodu.
     
    46:55
    Sparťané se při své rozehrávce nyní příliš unáhlili a rozhodčí píská zakázané uvolnění domácího celku. Hra se vrátí zpět před brankáře Hrabala.
     
    46:44
    Andrej Fábry byl velmi aktivní v prostoru před soupeřovou brankou a talentovaný útočník neprocedil kotouč pod betony brankáře Vavřeny.
     
    45:20
    Několik šancí Slavie v útočném pásmu! Švec střílel z dobré pozice od modré čáry, nicméně rána hostujícího beka byla zablokovaná.
     
    44:52
    Lukáš Novák chtěl prostrčit kotouč svému spoluhráči do hloubi útočného pásma, leč neúspěšně. Hosté otáčí hru na opačný konec kluziště.
     
    44:12
    Hraje se nahoru dolů ve svižném tempu. Mikuláš Odehnal dobře zapracoval ve středním pásmu a sparťané mohli jít dopředu. Vavřena však nemusel zasahovat.
     
    43:13
    Martin Švec rychle rozehrál kotouč na své spoluhráče do středního pásma, ale hosté se daleko nedostali. Sparťané posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    42:31
    Hlavička je zpátky na ledové ploše, Slavia hraje v plném počtu. Mezitím Vašíček odebral kotouč jednoho z hostí v dobré pozici a zároveň uklidnil hru.
     
    41:43
    Sparťané se naplno usadili v útočném pásmu a brankář Vavřena musel být v pozoru. Vašíčkovu nebezpečnou střelu z levé strany zastavila slávistická obrana.
     
    40:13
    Hosté ihned zkraje třetí třetiny dostali do velké šance, když útočník Maxmilian Curran střílel z dobré pozice. Hrabal zasáhl a podržel svůj tým.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Sparťané budou po návratu Žemličky zahrávat zkrácenou přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl hostující Denis Hlavička (SLA) za hru vysokou holí.
     
    Hráči obou týmů se již vrátili zpět ze svých kabin na ledovou plochu, třetí třetina může odstartovat!
     
    Další třetina začne přibližně v 19:38 hodin.
     
    Druhá třetina nám nabídla znovu tři branky, tentokrát dvě na straně domácích a jednu na straně Slavie. Hosty poslal zpět do dvoubrankového vedení Maxmilian Curran, ale sparťané dvěma góly zásluhou Jakuba Žmoly a Bogdana Stepanchuka vyrovnali skóre utkání. Prosadí se jeden z týmů ve třetí třetině či uvidíme prodloužení?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Daniel Kříženecký vystřelil zápěstím z pravého kruhu pro vhazování a jeho střelu vyrazil Hrabal do bezpečí. Sparťanský brankář znovu podržel svůj tým.
     
    39:02
    Rozeběhla se poslední minuta druhé třetiny. Sparťanská čtveřice se ve svém oslabení zatím dobře brání a nepouští soupeře do výraznějších příležitostí.
     
    38:13
    Sotva se vrátil obránce Byakov na ledovou plochu, sparťané budou hrát znovu ve čtyřech! Richard Žemlička (SPA) vyfasoval "dvojku" za zdržování hry.
     
    37:33
    Slávisté se ovšem nevzdávají a nadále okupují útočné pásmo. Kříženeckého střelu od modré čáry Hrabal neviděl, sparťané ránu zablokovali.
     
    37:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pozor, sparťané se prosazují ve vlastním oslabení a máme vyrovnáno! Žmola v rychlém protiútoku poslal kotouč BOGDANU STEPANCHUKOVI, který dorazil kotouč do sítě. Asistence: Jakub Žmola.
     
    36:53
    Teď už mohl obránce Švec vypálit a jeho střelecký pokus z dobré pozice zastavil pohotovým zákrokem brankář Hrabal. Hra je na malou chvíli přerušena.
     
    36:22
    Švec nemohl pokračovat v útočné akci na modré čáře, jelikož rozhodčí přerušili hru pro přihrávku rukou. Za malou chvíli se bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    36:11
    Vojtěch Port musel spěchat za kotoučem do obranného pásma, nicméně sparťané se budou muset bránit. Arkadiy Byakov (SPA) se provinil napadením.
     
    35:23
    David Krčál uspěl na vhazování v útočném pásmu a hosté vzápětí vyslali svižný pokus od modré čáry. Hrabal měl zakrytý výhled, střela byla nepřesná.
     
    34:26
    Slávisté se budou muset v nadcházejících deseti minutách obejít bez svého útočníka Radka Tomase (SLA), který vyfasoval osobní trest za nesportovní chování.
     
    34:11
    Tomas čekal na kotouč po vhazování v útočném pásmu a slávistický útočník vzápětí poslal puk do brankoviště. Sparťanská obrana celou situaci zvládla.
     
    33:48
    Na opačné straně kluziště musel být pozorný Hrabal. Sparťanský brankář si našel střelu jednoho z hostí, když zastavil nebezpečný pokus z osy kluziště.
     
    33:32
    Vašíček uspěl na vhazování v útočném pásmu a sparťané na chvíli zahrozili. Vavřena však mohl zůstat v klidu, domácí hokejisté třetí branku v utkání nepřidali.
     
    33:02
    Maximilian Curran se radoval ze vstřelené branky, ale kotouč po střele slávistického útočníka zamířil do tyčky sparťanské klece!
     
    32:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme znovu sníženo! JAKUB ŽMOLA se zorientoval v útočném pásmu nejlépe ze všech hráčů a sparťanský útočník svou dorážkou poslal kotouč za bezmocného Vavřenu. Asistence: Bogdan Stepanchuk.
     
    31:51
    Hosté své oslabení přečkali bez úhony už hrají znovu v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím musel brankář Hrabal znovu zasahovat.
     
    31:13
    Richard Žemlička udržel kotouč na své hokejce, nicméně o pár okamžiků později se hosté přeci jen vymanili z obranného pásma a posílají puk do bezpečí.
     
    30:36
    Slávisté ujeli ve vlastním oslabení do přečíslení! Curran přihrával svému spoluhráči na druhou stranu, ale sparťanský hráč přihrávku zablokoval.
     
    29:55
    Křišťan hledal svou přihrávkou na útočné modré čáře spoluhráče v bílých dresech, sparťané se zatím nemohli na delší časový úsek usadit před Vavřenou.
     
    29:42
    Sparťané budou hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl Alex Kubánek (SLA), který vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení. Slavia hraje v oslabení.
     
    28:56
    Odehnal ujel slávistické obraně po levé straně kluziště a sparťanský útočník provětral svou střelou lapačku brankář Vavřeny. Hra je na chvíli přerušena.
     
    28:51
    Ciolek nahazoval kotouč od modré čáry a pokus hostujícího obránce ještě tečoval jeden z hráčů před Hrabalem. Letící dráha kotouče mířila mimo branku.
     
    27:56
    Curran útočil na hattrick! Talentovaný útočník dorážel kotouč na brankovišti a Hrabal musel vytasit své betony. Skóre zůstává neměnné.
     
    27:32
    Pozor také na druhé straně! Vašíček obdržel přihrávku před branku, ale sparťanský útočník v rychlé jízdě nedokázal usměrnit kotouč do sítě.
     
    27:13
    Tomas osamocen na pravé straně zkoušel prostřelit Hrabala, který si však ze svého pracovitě povyjel a ránu slávistického útočníka bez obtíží zastavil.
     
    26:53
    Hrabal vyklepal kotouč ze své rukavice pro obránce Haška, který však pod tlakem nerozehrál přesně a vzápětí musel sparťanský gólman řešit střelu z mezikruží.
     
    26:42
    Sparťané udrželi hru v útočném pásmu a chvíli točili slávistickou pětici v jejím obranném pásmu. Domácí snahu o snížení zneškodnil brankář Hrabal.
     
    25:51
    Mikuláš Odehnal spěchal za nahozeným kotoučem do útočného pásma, kde se však sparťané dlouho neohřáli a Slavia si bere kotouč zpět na své hokejky.
     
    24:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se o pár okamžiků později přeci jen prosazují a jdou znovu do dvoubrankového vedení! MAXMILIAN CURRAN svou přesnou střelou ze strany prostřelil Hrabala na vzdálenější tyčku. Asistence: Ondřej Hubinka.
     
    24:25
    Chyba ve sparťanské obraně! Nikolas Filip byl osamocen před brankou Sparty a svou střelou otestoval pozornost sparťanského brankáře Hrabala.
     
    24:06
    Tadeáš Mack byl u kotouče v obranném pásmu první a po druhém zakázaném uvolnění Slavie v krátkém sledu bude následovat buly u Vavřeny.
     
    23:55
    Slávisté uklidnili hru za svou brankou a vzápětí poslali kotouč pouze na zakázané uvolnění. Hra se znovu vrátí před slávistického brankáře Vavřenu.
     
    23:13
    Odehnal našlápl ve středním pásmu a sparťané zavítali do útočné zóny. Brankář Vavřena však tentokrát nemusel zasahovat, hra pokračuje dál.
     
    22:49
    Slávisté byli blízko třetímu vstřelenému gólu! Radek Tomas chtěl zvednout kotouč pod horní tyčku, ale ležící Hrabal na poslední chvíli zasáhl.
     
    21:42
    Na druhé straně kluziště se tlačil do zakončení útočník David Krčál, který se prodral mezi dvěma bránícími protihráči a následně vyzkoušel Hrabalovu pozornost.
     
    21:05
    Mikuláš Odehnal mohl vyrovnat skóre utkání! Sparťanský útočník se dostal ke kotouči na levé straně a úplně sám mířil pouze do připraveného Vavřeny.
     
    20:32
    Stepanchuk nedokázal dostat kotouč z obranného pásma do bezpečí, na druhý pokus byl však sparťanský útočník úspěšnější a domácí si mohou oddychnout.
     
    20:22
    Hosté přesunuli rychle do útočného pásma na útočné modré čáry včas zapracoval Fábry. Sparťané otočili hru a brankář Vavřena musel zasahovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči se již vrátili zpět ze svých kabin na ledovou plochu, druhá třetina třaskavého derby mezi Spartou a Slavií může pokračovat.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:47 hodin.
     
    První třetina úvodního osmifinálového derby mezi Spartou a Slavií přinesla tři branky a spokojenější jsou hosté. Ti nejprve odskočili do dvoubrankového vedení zásluhou Maxmiliana Currana a Daniela Kříženeckého, nicméně v průběhu osmnácté minuty snížil zpět na rozdíl jediné branky svou střelou tahem Mikuláš Odehnal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Ještě jeden pokus z domácí strany! Obránce Tadeáš Mack vypálil od modré čáry a brankář Vavřena musel být v pohotovosti. Úvodní třetina pomalu končí.
     
    19:50
    Richard Žemlička čekal na přihrávku od svého spoluhráče na brankovišti, avšak sparťanský útočník se k razantnějšímu zakončení nedostal.
     
    19:28
    Poslední minuta první třetiny. Denis Ciolek ustál osobní souboj ve středním pásmu a vzápětí nahodil kotouč do útočného pásma, kde si ho berou domácí.
     
    18:53
    Hosté zvládli vyhrát vhazování a Švec zkusil nahodit kotouč na sparťanskou branku. Pokus hostujícího obránce byl však zablokován clonícím hráčem domácích.
     
    18:43
    Slávisté se snaží o rychlou odpověď. Brankář Hrabal byl znovu pozorný a raději ukryl kotouč ve své lapačce před dotírajícími útočníky Slavie.
     
    17:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Holešovicích máme sníženo! Fábry našel v útočném pásmu najetého MIKULÁŠE ODEHNALA, který svou střelou na vzdálenější tyčku překonal Vavřenu poprvé v utkání. Asistence: Andrej Fábry, Tomáš Bartoň.
     
    17:18
    Kříženecký na poslední chvíli před dojíždějícím protihráčem odpálil kotouč k mantinelu a posléze si berou kotouč na své hokejky slávističtí hokejisté.
     
    16:38
    Nebezpečná situace v útočném pásmu Sparty! Po Fábryho vyražené střele se ještě natahoval svou hokejkou Vašíček, který však na kotouč nedosáhl.
     
    15:52
    Ondřej Hubinka si vyměnil kotouč se svým spoluhráčem a hosté založili útočnou akci. Sparťané byli připravení a berou si kotouč na své hokejky.
     
    15:22
    Nikolas Filip málem vystihl sparťanskou rozehrávku v obranném pásmu domácích, ale i přesto se nakonec sparťané vymanili a vyvezli puk do bezpečí.
     
    14:15
    Denis Hlavička ujížděl sám na sparťanského brankáře a i přes dotírajícího protihráče dokázal zakončit! Hrabal zastavil další šanci Slavie.
     
    13:41
    Po zakázaném uvolnění na straně hostí se vhazovalo v útočném pásmu Sparty a Fábry střílel okamžitě po buly! Rána domácího útočníka nebyla přesná.
     
    13:31
    Slávisté rychle přesunuli hru na opačnou stranu kluziště a Hrabal musel řešit nebezpečnou střelu z křídla. Sparťanský brankář vytasil svou lapačku.
     
    12:58
    Hosté dostali hru do útočného pásma, kde se však dlouho nezdrželi. Ve středním pásmu si vzal kotouč Port, jenž nahodil puk k brance Slavie.
     
    12:00
    Alex Kubánek se prodral skrz střední pásmo na útočnou modrou čáru, kde ho přišpendlil na dvířka od sparťanské střídačky vracející se hráč domácích.
     
    11:20
    Málek si sklepal o přihrávku, ale přihrávka na hostujícího obránce byla nepřesná. Sparťané o pár vteřin později dostávají hru na opačný konec kluziště.
     
    10:50
    Tomáš Bartoň nemohl pokračovat v útočné akci podél mantinelu, když rozhodčí zastavili hru pro postavení mimo hru. Hra je na malou chvíli přerušena.
     
    10:31
    Síly na ledě se ovšem o pár vteřin později vyrovnávají. Na trestnou lavici tentokrát usedl Andrej Fábry (SPA), jenž dostal dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    10:10
    Jakub Žmola spolu se svými spoluhráči bojovali o kotouč v útočném pásmu a vzápětí se budu vylučovat. Daniel Kříženecký (SLA) vyfasoval "dvojku" za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    09:51
    Jeden ze sparťanů zablokoval ostrou ránu Kříženeckého od modré čáry a vzápětí domácí ujeli do přečíslení! Brankář Vavřena podržel svůj tým.
     
    09:31
    Sparťané se snaží s výsledkem rychle něco udělat. Útočník Martin Vašíček napadal slávistickou rozehrávku v hloubi útočného pásma, leč úspěšně.
     
    08:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté z Vršovic vedou na sparťanském ledě v průběhu deváté minuty už o dvě branky! Slávisté se usadili v útočném pásmu a střela DANIELA KŘÍŽENECKÉHO se ukázala býti natolik přesná, že skončila až za zády sparťanského brankáře. Asistence: Martin Švec, Maxmilian Curran.
     
    08:11
    Curran ještě bojoval se svými spoluhráči o kotouč u mantinelu, ale sparťané vzápětí odvedli dobrou práci a zásluhou Poláčka vyváží kotouč do útočné zóny.
     
    07:02
    Velká šance v útočném pásmu Slavie! Nemes se dostal do dobré pozice, ale slávistický útočník svou střelou z kruhu trefil jen Hrabala.
     
    06:37
    Jakub Hašek z pozice obránce si udělal výlet do útočného pásma, aby zamezil zakázanému uvolnění Sparty, nicméně hostující hráči byli u puku dříve.
     
    06:21
    Radek Tomas se ještě vydal útočit po levé straně kluziště, ale poslední obránce domácích měl ke kotouči podstatně blíže. Hra pokračuje dál.
     
    05:08
    Sparťané mohli vzápětí odpovědět, jelikož byl před brankou aktivní Stepanchuk. Brankář Vavřena však předvedl pohotový zákrok a přerušil hru.
     
    04:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní se už hosté dočkali a jdou do vedení! Po přihrávce Kříženeckého se prosadil útočník MAXMILIAN CURRAN, který otevírá skóre utkání a posílá Slavii do vedení. Asistence: Daniel Kříženecký.
     
    04:22
    Hosté jsou usazeni v útočném pásmu a obránce Švec vyslal od modré čáry velmi prudkou střelu! Sparťané zatím hostujícímu tlaku odolávají.
     
    03:52
    Bude se poprvé v utkání vylučovat, konkrétně z domácích řad. Na trestnou lavici usedl útočník Petr Křišťan (SPA), který vyfasoval dvě trestné minuty za napadení.
     
    03:28
    Márton Némes mohl spolu se svým spoluhráčem rychle zahrozit v přečíslení a sparťané v dalších vteřinách pouze vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    02:45
    Jakub Málek dojel kotouč ve středním pásmu a nahodil puk do útočné zóny. Sparťané byli však připravení a odrazili případný atak z hostující strany.
     
    01:57
    Martin Vašíček spěchal za kotoučem do útočného pásma, ale poslední obránce hostí měl k puku o pár kroků blíže. Hraje se zatím ve velmi svižném tempu.
     
    01:06
    Tadeáš Mack musel počkat se zavezením kotouče do útočného pásma, nicméně sparťané se k dalšímu ohrožení slávistické branky již nedostali.
     
    00:32
    Domácí hokejisté se na chvíli udrželi v útočném pásmu a hosté se nemohli dlouho dostat ven z obranné zóny. Mezitím oba týmy poslaly na led čerstvé síly.
     
    00:14
    Sparťané uspěli na úvodním vhazování ve středovém kruhu a založili první útočnou akci! Střela obránce Porta našla pouze připravenou náruč brankáře Vavřeny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou již připraveni na ledové ploše k úvodnímu vhazování, osmifinálová série mezi Spartou a Slavií může odstartovat!
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům příjemný středeční podvečer u sledování dorostenecké extraligy! Třaskavé derby mezi Spartou a Slavií startuje již za necelých třicet minut, přeji všem příjemnou hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Hašek, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Mack, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Žemlička, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Poláček, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Slavia Praha: Vavřena (Hodic) – Kříženecký, Tichý, Málek (A), Hubinka, Švec, Kubánek, Ciolek – Curran, Nemes, Havlíček, Chludil, Krčál, Filip, Hlavička, Skalský, Tomas (A), Vosmík (C).
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Šmika – Štofa, Gregar.
     
    Hezký středeční den u sledování mládežnického hokeje! Dorostenecká extraliga dnes odstartuje zápasy play off a my se konkrétně zaměříme na třaskavou bitvu mezi Spartou a Slavií. Přeji všem příjemnou hokejovou zábavu, utkání startuje v 18.00 hodin!
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY 2021/22

    2. kolo: Slavia – Sparta 6:7
    7. kolo: Sparta – Slavia 3:4
    12. kolo: Slavia – Sparta 4:5pp
    17. kolo: Sparta – Slavia 7:6sn

    Sparťané sehráli se Slavií v rámci nadstavbové části celkem čtyři zápasy a ve třech z nich byli úspěšnější. Holešovičtí hokejisté v prvním případě uspěli na ledě soupeře v divoké bitvě 7:6, nicméně v následné odvetě zvítězili Slávisté 4:3. Ve zbývajících dvou vzájemných duelech se už znovu radovala Sparta, tentokrát 5:4 v prodloužení a naposledy 7:6 v samostatných nájezdech. Dle výsledků je patrné, že bitvy dvou odvěkých rivalů nabízí v poslední době velký počet gólů. Dočkáme se gólových hodů i tentokrát?
     
    Slavia v nadstavbové části získala celkem 21 bodů a v tabulce skupiny A skončila pátá za čtvrtou Spartou. Slavističtí hokejisté v posledním hracím kole nadstavbové části odehráli velmi urputné utkání proti Liberci, kterým nakonec podlehli divokým poměrem 4:7. Sešívaní tak půjdou do osmifinále proti Spartě z horší pozice, nicméně druhý zápas, který je na programu v pátek, odehrají v domácím prostředí.
     
    Sparťané mají za sebou vcelku povedenou nadstavbovou část. Svěřenci trenéra Františka Ptáčka skončili na čtvrtém místě se ziskem 35 bodů. Pražané v posledním kole nadstavbové části zajížděli na led Plzně, kde dlouho bojovali o naději na zisk bodů. Plzeňští hráči však rozhodli o svém vítězství definitivně ve třetí třetině a uštědřili Spartě porážku 2:5. I přesto sparťané nemusí být zklamaní, jelikož do osmifinále play off proti Slavii jdou jako výše nasazený celek, tudíž případný třetí rozhodující zápas budou hrát na domácí půdě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 18. Odehnal (Fábry, Bartoň), 33. Žmola (Stepanchuk), 38. Stepanchuk (Žmola), 58. Stepanchuk (Odehnal, Janský), 60. Vašíček (Odehnal, Novák) – 5. Curran (Kříženecký), 9. Kříženecký (Švec, Curran), 25. Curran (Hubinka)


    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Hašek, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Mack, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Žemlička, Novák (A), Fábry (A), Skuratov, Poláček, Žmola, Křišťan.
    Trenér: František Ptáček

    HC Slavia Praha: Vavřena (Hodic) – Kříženecký, Tichý, Málek (A), Hubinka, Švec, Kubánek, Ciolek – Curran, Nemes, Havlíček, Chludil, Krčál, Filip, Hlavička, Skalský, Tomas (A), Vosmík (C).
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Šmika – Štofa, Gregar
    Sparta 2 1 Slavia
    #1 Středa 09.03.2022 • 18:00
    Sparta - Slavia 5:3
    #2 Pátek 11.03.2022 • 17:45
    Slavia - Sparta 3:1
    #3 Neděle 13.03.2022 • 13:00
    Sparta - Slavia 4:1
    bahis siteleri