Kobra – Vsetín 4:3 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 2:0 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:3 (3:1, 0:2, 1:0) Stav série: 1:0
VHK ROBE Vsetín
Středa 09.03.2022, 16:15Play-down ligy juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Bareš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Liss – osobní trest do konce utkání, napadání rozhodčích).
     
    59:32
    Tkadlec je na střídačce. Vsetín hraje v šesti.
     
    51:17
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Skoupý.
     
    46:36
    Pod množstvím střeleckých pokusů si ocitl také Tkadlec na druhé straně. Vše začalo Kalajevovou střelou z vrcholu levého kruhu, kterou tečoval Štípek. Domácí se následně dostali i k dalším zakončením z předbrankového prostoru a vše vyústilo hákováním Svitáka. Vsetínský obránce tak dostává dvouminutový trest.
     
    45:37
    Fojtík zastavil přečíslení Kobry dva na jednoho. Valaši míří dopředu.
     
    42:17
    Skorčík putuje na trestnou lavici za podrážení. Valaši budou mít šanci na srovnání v podobě přesilové hry.
     
    41:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra se opět dostává do vedení. Pražané rozehráli z vlastního pásma a zprvu se zdálo, že jejich akce skončí už ve středním pásmu. Tak si ovšem kotouč vybojoval MIKULÁŠ SKOUPÝ, obešel vsetínského obránce a v situaci, kdy byl sám před gólmanem, si poradil střelou po ledě k levé tyče. Asistence: Bez asistence.
     
    38:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Machů – 2 min., držení).
     
    37:11
    Nechybělo mnoho a Valaši mohli být poprvé v zápase ve vedení. Horský měl před brankou Kobry dostatek prostoru, ale trefil jen pravý beton. S dorážkou k pravé tyči nebyl úspěšný ani Maštalíř.
     
    36:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pátou přesilovku už hosté využívají. Střelu Adama Čapky od modré vyrazil domácí brankář pouze před sebe do chumlu hráčů, kde se nejlépe zorientoval MARTIN JANÍČEK, který natáhl svou hokejku a posunul kotouč k odkryté levé tyči. Asistence: Štěpán Jurek, Adam Čapka.
     
    35:24
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Štípek – 2 min., podrážení).
     
    29:42
    Do útoku si po levém křídle najížděl Horský. Se střelou nespěchal, protože čekal na najíždějící spoluhráče, ale nakonec přece jen zakončil sám. Po akci jej ovšem za brankou tvrdě atakoval Kalajev, který dostává dvouminutový trest za faul kolenem.
     
    27:49
    Horský v brejku ve vlastním oslabení nevyzrál na pražského gólmana. Vsetín nebyl daleko od vyrovnání.
     
    25:51
    Vsetín bude hrát ve čtyřech. Na trestnou lavici odchází za hákování Čapka.
     
    24:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ondřej Broža vybídl k brejku JANA RAMERTA a ten situaci bezchybně využil ke svému druhému gólu v utkání, když od pravé tyče zakončil do protějšího horního rohu. Asistence: Ondřej Broža, Josef Machů.
     
    21:32
    Domácí měli velkou šanci na navýšení svého vedení, když si hosté v předbrankovém prostoru nepohlídali Rejnu. Jeho zakončení se od Tkadlecových betonů odrazilo ještě ke Štípkovi, který se také dostal ke střele. Vše končí úspěšným zákrokem vsetínského brankáře u levé tyče.
     
    19:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    Do konce první třetiny zbývá pět sekund a Kobra navyšuje své vedení. Střela Marka Rejny z vrcholu levého kruhu se od Tkadlecových betonů odrazila přesně na hokejku dojíždějícího VIKTORA ŠTÍPKA, kterému stačilo vystřelit do zcela odkryté brány. Asistence: Mark Rejna, Michal Novák.
     
    19:03
    Brejkovou situaci si na pravém křídle vypracoval domácí kapitán Ribarovski. Na druhé straně kluziště se mu do přečíslení nabízel ještě jeden ze spoluhráčů, ale Ribarovski to vzal na sebe a z kruhu vystřelil. Tkadlec si s touto šancí bez problémů poradil.
     
    17:30
    Kobra se v první třetině prezentuje jako nedisciplinovaný celek, čehož však Valaši zatím nedokázali využít. Další šanci budou mít ovšem hned v následujících minutách, kdy bude na trestné lavici sedět Černý.
     
    15:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    A tato útočná aktivita se domácím vyplatila. Do opětovného vedení posílá Kobru MARK REJNA, který v mezikruží získal kotouč od Michala Nováka a vydal se, z už tak výhodné pozice, dopředu. Rozpohyboval vsetínského gólmana a kolem pravé brusle poslal puk k volné tyči. Asistence: Michal Novák, Viktor Štípek.
     
    13:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Machů – 2 min., podrážení).
     
    09:38
    Další menší trest v řadách domácí Kobry. Za držení putuje na trestnou lavici Bauer.
     
    08:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru Valaši nevyužili, ale po jejím skončení přece jen vyrovnávají stav utkání. JAN RAMERT získal puk v nepřehledné situaci v rohu kluziště, nabruslil si s ním za Voleveckého branku a soupeřova brankáře překvapil následným zakončením z nulového úhlu. Asistence: Ondřej Broža, Jiří Maštalíř.
     
    07:00
    Domácí se osvobodili a z rychlého protiútoku se ve velké šanci ocitl Przybyla. Z bezprostřední blízkosti však nenašel skulinku mezi betony Voleveckého.
     
    05:10
    Vsetínští budou mít možnost vyrovnat v přesilové hře. Menší trest za podrážení dostává Kulinič.
     
    04:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Valaši sice vyhráli vhazování v obranném pásmu, ale jako první byl u kotouče MIKULÁŠ ČERNÝ, který nahrál na modrou čáru Jáchymu Čermákovi, ten vystřelil a Černý jeho pokus na hranici brankoviště sklepl ze vzduchu do levého horního rohu. Asistence: Jakub Cichoň, Mikuláš Černý.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Černý (Čermák), 16. Rejna (Novák, Štípek), 20. Štípek (Rejna, Novák), 42. Skoupý – 9. Ramert (Broža, Maštalíř), 25. Ramert (Broža, Machů), 37. Janíček (Jurek, Čapka)


    HC Kobra Praha: Volevecký (Kadlec) – Kulinič, Šesták, Skorčík, Svach, Cichoň, Kalajev – Bauer, Čermák, Štípek, Rejna, Skoupý, Čečetka, Černý, Bareš, Novák, Ribarovski, Svoboda.
    Trenér: Milan Vrzal

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Sýkora, Liss, Machů, Mojžíš, Fojtík, Čapka, Sviták (A) – Maštalíř, Jurek, Przybyla, Jurek, Horský, Bednařík (C), Koláček, Bachánek (A), Ramert, Broža.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Kraval – Kučera, Schopf
    Kobra 1 3 Vsetín
    #1 Středa 09.03.2022 • 16:15
    Kobra - Vsetín 4:3
    #2 Čtvrtek 10.03.2022 • 16:15
    Kobra - Vsetín 3:5
    #3 Neděle 13.03.2022 • 16:00
    Vsetín - Kobra 7:1
    #4 Pondělí 14.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Kobra 4:3 po prodl.
    #5 Středa 16.03.2022 • 15:00
    Kobra - Vsetín
    thejrc.org