Poruba 2011 – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Kobra – Vsetín 3:5 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:5 (1:1, 1:3, 1:1) Stav série: 1:1
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 10.03.2022, 16:15Play-down ligy juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    Utkání je u konce. Hned po šestnácti sekundách hry se ve třetí třetině dostala domácí Kobra na dostřel, když Albert Bareš využil zmatku v předbrankovém prostoru. Pražané měli následně více ze hry, ale z hosté z brejkové situace opět navýšili své vedení. Mezi Voleveckého betony se totiž prosadil Petr Przybyla. Hosté svůj dvoubrankový náskok v posledních minutách dějství zdárně hlídali, přečkali také oslabení a power-play soupeře. Po tomto výkonu srovnává Vsetín stav série.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (18:42:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:01
    Horský stál před prázdnou brankou, ale jeho pokus z mezikruží ztečoval jeden z bránících hráčů Kobry vedle levé tyče.
     
    58:47
    Domácí si po přerušení vybrali oddechový čas a Volevecký zůstává na střídačce. Kobra pokračuje s šesti hráči v poli.
     
    58:47
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:41
    Hosté v plném počtu.
     
    58:36
    Valaši přesilovkový tlak ze strany Kobry ustáli a vyhazují.
     
    58:20
    Přesilovka domácích působí poněkud neorganizovaně. Ribarovského střela z levého kruhu šla nad. K odražené střele se dostal Bareš, jenž od levé tyče zakončil z první.
     
    58:02
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a Kobra se v početní výhodě usazuje v útočném pásmu.
     
    57:39
    Vsetín drží puk daleko od Tkadlecovy branky. Kobra se zatím v početní výhodě dostala jen k jedné střele, která letěla mimo.
     
    56:41
    Hostující Ramert dostává menší trest za faul kolenem. Ještě předtím však měli Pražané šanci na snížení, když Ribarovského nahození z pravého kruhu tečoval Bareš.
     
    55:47
    Hosté protečovali kotouč k Voleveckého brance, domácí gólman zasahuje u levé tyče.
     
    54:55
    Domácí se stále drží v útočném pásmu. Pětice Kobry je na svých místech a kombinuje, postupně se také stahuje blíž ke vsetínské brance.
     
    54:17
    Bauer podržel kotouč za vsetínskou brankou a se střelou ani rozehrávkou nikam nespěchal. Nakonec předal puk Kalajevovi, jehož prudkou ránu od mantinelu zastavil u bližší tyče Tkadlec.
     
    53:47
    Vsetínští kotouč šikovně nahodili do útočného pásma a po souboji se k němu dostal hostující Ramert. Hostující forvard, který se ve včerejším duelu blýskl dvěma brankami, z levého kruhu okamžitě vystřelil, čímž trochu překvapil gólmana Voleveckého, ten však i přesto úspěšně zakročil.
     
    53:18
    Pražané se s pukem dostali přes střední pásmo a v útočné třetině začali s kombinací. Na jejím konci stál Bareš, který vystřelil přes hlouček hráčů stojící před brankou. Tkadlec neměl zrovna nejlepší výhled, ale kotouč se zastavil o jeho levý beton.
     
    52:48
    V útočném pásmu jsou častěji Valaši, ale Volevecký příliš mnoho práce nemá. Obrana domácí Kobry drží kotouč v bezpečné vzdálenosti od jeho branky.
     
    51:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Matěj Sviták poslal zpoza vlastní branky dlouhý pas do středního pásma, kde Matyáš Horský tečoval kotouč nad sebe. Letící puk zpracoval PETR PRZYBYLA, který byl už v tuto chvíli za domácí obranou a následovala tak individuální akce vsetínského střelce, z níž zakončil mezi Voleveckého betony. Asistence: Matyáš Horský, Matěj Sviták.
     
    49:13
    Valaši hrají v plném počtu a o jejich rychlý přesun do útočného pásma se postarali dva obránci. Machů se nejprve podél mantinelu prosmýkl kolem bránících hráčů a následně z rohu kluziště vybídl ke střele Sýkoru. Jeho rána směřovala do levého horního rohu Voleveckého branky a domácí brankář ji vytěsnil lapačkou.
     
    48:54
    Hosté v plném počtu.
     
    48:46
    Následná rychlá akce už úspěšná byla a po Ribarovského nahrávce vystřelil z levého kruhu Čermák. Puk končí u Tkadlecova levého betonu, kde jej vsetínský brankář přikryl lapačkou.
     
    48:35
    Celá akce nakonec končí zakázaným uvolnění Kobry. Vhazovat se bude před Voleveckým.
     
    48:22
    Kobra se nemůže dostat zpět do pásma. Domácí jsou nuceni držet kotouč za vlastní brankou, odkud teď také plánují rozehrávku.
     
    47:56
    Z přesilové hry Kobry uběhla minuta, která nebyla z pohledu domácích vůbec špatná. Pražané se drželi v těsné blízkosti Tkadlecova brankoviště a hostujícího gólmana ohrozili několika střelami na betony. Nyní se však Valaši osvobozují.
     
    46:54
    Na obou střídačkách nyní panoval nesouhlas s neodpískáním některých zákroků. Sudí však nakonec faul přece jen odpískal, menší trest za sekání dostává vsetínský útočník Jurek.
     
    46:05
    Kuliničova střela od modré letěla vysoko nad. Tkadlec se po ní lapačkou natáhl, ale nakonec nemusel vůbec zasahovat.
     
    45:29
    Hostující defenziva zastavila útočnou formaci domácích a okamžitě také přesměrovala hru na druhou stranu, kde se do zakončení z levého kruhu dostal Veselý. Vsetínský forvard namířil svou střelu na vzdálenější tyč, ale přestřelil.
     
    44:32
    Svitákova střela od modré byla spíše nahozením na Voleveckého bránu a nebyla vůbec přesná. Vsetínští ovšem v útočném pásmu pokračují.
     
    43:52
    Valaši vyhodili pouze na zakázané uvolnění. Kobra byla opět blízko vyrovnání, když právě po následném vhazování obsadila prostor před vsetínským brankovištěm. Zdá se ale, že Tkadlec je na tuto pražskou hru připraven.
     
    43:32
    Volevecký vychytal jednoho z hostujících střelců a na druhé straně tak mohl zahrozit Bareš, jehož střela z levého křídla byla mířena mezi betony. Tkadlec si s pokusem poradil, jeho spoluhráčům se však nelíbili hráči připraveni k dorážce v blízkosti brankoviště a šli si to s nimi ihned vyřídit.
     
    42:58
    Další vážnější šance jsme zatím ve třetí třetině neviděli. Hraje se nahoru dolů, oba celky se dostávají i do blízkosti brankoviště, ale gólmani s pokusy soupeře nemají problém.
     
    41:42
    Nechybělo mnoho a domácí by slavili vyrovnání. Po střele Kobry z vrcholu levého kruhu zvonila spojnice břevna a levé tyče.
     
    40:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po šestnácti sekundách hry ve třetí třetině se Kobra opět dostává na dostřel. ALBERT BAREŠ vybojoval puk na hranici brankoviště, odkud jej také dostal nad Tkadlecovu lapačku. Asistence: Bez asistence,
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po druhé třetině mluví skóre lépe pro Vsetín, který se v ní prosadil celkem třikrát. Nejprve dostal Valachy do vedení Ondřej Broža, jenž si poradil s nepřesnou rozehrávkou jednoho z domácích beků. Hráči v zeleno-žlutém své vedení rychle navýšili brankou Petra Przybyly. To se samozřejmě nelíbilo domácí Kobře, která se i přes několik nevydařených útoku nevzdala, a nakonec slavila přesnou trefu Viktora Štípka. Praha se po této brance stala lepším týmem, což vedlo také k trestnému střílení Ribarovského. To ale vychytal Janura, což zase nakoplo Vsetínské, kteří se zásluhou Ondřeje Fojtíka v přesilovce opět dostali do dvoubrankového vedení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ve včerejším utkání se Vsetínu přesilovky příliš nevedly, ale dnes hosté využívají už druhou početní výhody. Opět začali s kombinací hned po vhazování a z ostrého úhlu poslal kotouč na branku Jan Ramert. Tento pokus nebyl příliš důrazný, ale na hranici brankoviště stál ještě ODNŘEJ FOJTÍK, který puk nasměroval do odkryté části brány. Asistence: Jan Ramert, Petr Przybyla.
     
    38:30
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Svach – 2 min., hákování).
     
    38:07
    Valaši se drží v útočném pásmu, ale hra je přerušena, protože jeden z domácích hráčů tvrdě dohrál Maštalíře, a ten zůstává ležet na ledě. Míří k němu zdravotník, který v průběhu druhé třetiny dorazil na stadion.
     
    37:20
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Janura, přichází Tkadlec.
     
    37:20
    K trestnému střílení se postavil Ribarovski, který zamířil mezi betony. Janura, jenž se do brány pro toto trestné střílení postavil, ovšem vyrovnání nepovolil.
     
    37:20
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Tkadlec, přichází Janura.
     
    37:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – trestné střílení, hákování).
     
    37:05
    Také Vsetínští se objevili ve svém útočném pásmu, ale až k zakončení se nedostali. Naopak se ke kotouči dostal Cichoň, který vybídl Čermáka. Dvojice, která se postarala o první gól Kobry, tak teď vytvořila únik druhého jmenovaného. Tkadlec zasahuje pravým betonem.
     
    36:01
    Kobra stále operuje před Tkadlecem a kromě přesné souhry také gólmanovi dobře cloní, takže vsetínský brankář nemá příliš dobrý výhled. Platilo to také o střele Ribarovského z mezikruží, proti které Tkadlec zasáhl vyrážečkou.
     
    34:58
    Hostující obránce Machů se teď ukázal i na druhé straně, kde spolu s Janíčkem strážili tyče Tkadlecovy brána. Kobra už je totiž opět v útoku a předvádí svou precizní hru v předbrankovém prostoru.
     
    34:21
    Ihned po vhazování před Voleveckým vystřelil od modré čáry Machů. Jeho střela ovšem postrádala potřebnou razancí, a i když byla tečována, tak až k bráně Pražanů nedoletěla.
     
    34:00
    Do útoku se na chvíli přestěhovali také Vsetínští, ale domácí hráči vše řeší šikovným vyhozením za Tkadlecovu branku. O zakázané uvolnění se nejedná.
     
    33:25
    Centrum dění se stále drží u Tkadlecovy branky. Kobra svůj útok rozestavěla kolem vsetínské branky, kde kombinuje, ale zatím bez střely.
     
    32:45
    Rejna zakončil z levého křídla přes bránícího hráče, Tkadlec ukrývá puk v lapačce.
     
    32:11
    Po druhém gólu Kobry se hraje bez šancí, a to především ve středním pásmu. Oba celky si dávají pozor na soupeřův přechod přes modrou čáru.
     
    29:47
    Kobra právě vstřelila branku!
    Z protiútoku se prosazují domácí. Střelu VIKTORA ŠTÍPKA z pravého kruhu nejprve zastavil jeden z bránících hráčů Vsetína, ale dorážka stejného hráče mířená na vyrážečku už v bráně skončila. Kobra tak snížila náskok hostů na rozdíl jednoho gólu. Asistence: Mark Rejna, Michal Novák.
     
    29:35
    Na druhé straně proklouzl domácí defenzivě Janíček, jenž v přečíslení vybídl ke střele Bednaříka. Přihrávka ovšem nebyla přesná a hostující kapitán nezakončil.
     
    28:59
    První útočnou akci Kobry založil z hloubi vlastního pásma Cichoň, v tomto případě se ovšem domácí dostali pouze těsně za modrou čáru. Další ofenziva, kterou řídil Černý, už byla úspěšnější.
     
    28:27
    Až nyní se hosté dostali ke střele. Z větší vzdálenost střílel k levé tyči Bachánek, který trefil připraveného Voleveckého.
     
    27:26
    Kotouč v rohu za brankou Pražanů vybojoval Horský. Valaši tak získali možnost kombinovat v útočné třetině.
     
    26:38
    Hra se opět přestěhovala před Tkadlece, ale i v tomto případě si vsetínský gólman se střelou z pravého kruhu poradil.
     
    25:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Matyáš Horský našel v předbrankovém prostoru cestu mezi hráči Kobry a dostal se až k hranici brankoviště, jenže finální zakončení se mu nevyvedlo. To však Vsetínské mrzet nemusí, protože u levé tyče stál připravený PETR PRZYBYLA, který puk z dorážky poslal do bližšího horního rohu. Asistence: Matyáš Horský, Adam Bachánek.
     
    24:46
    Tkadlec ve své výstroji ukrývá Ribarovského střelu z pravého křídla. Hra je přerušena.
     
    24:21
    Kobra poprvé v této sérii pohrává, což jde vidět také na jejím stylu hry. Domácí se cpou do Tkadlecova brankoviště a můžeme tak z jejich strany vidět přesně to, co po inkasované brance předváděli hosté.
     
    22:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácím se nepovedla rozehrávka ve vlastním pásmu a kotouč skončil na hokejce ONDŘEJE BROŽI, který stál na modré čáře. Svou pozici si vsetínský útočník ještě vylepšil a z vrcholu levého kruhu vystřelil do vzdálenějšího horního rohu. Vsetínští se poprvé ujímají vedení. Asistence: Jiří Maštalíř, Matyáš Veselý.
     
    21:35
    Šesták se dostal k puku ve středním pásmu, ale v tu chvíli okolo něj stáli čtyři hráči Vsetína a neměl tak jinou možnost, než kotouč do pásma nahodit. Puk si následně dobruslil a vystřelil z vrcholu levého kruhu. Kotouč letěl nad levým horním rohem vsetínské branky.
     
    20:22
    Druhá třetina začala ve velmi rychlém tempu. Ribarovski hned po zahájení prokličkoval vsetínskou obranou a z levého křídla vystřelil na vzdálenější tyč. Tkadlec kotouč vykopl na najíždějícího Bareše, který měl před sebou odkrytou branku, ale hostující gólman se stačil včas přemístit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina končí v rohu za brankou Kobry, kde oba týmy bojovaly o puk. Do utkání vstoupila lépe Kobra, která byla od prvních minut aktivnější, ale Vsetínští odváděli dobrou práci v defenzivě a soupeře ke svému gólmanovi moc často nepouštěli. Neuhlídali pouze Jáchyma Čermáka ve třetí minutě duelu, na to konto se ovšem po inkasované brance stali lepším týmem Valaši. Hosté se v průběhu první třetiny dostali do více střeleckých příležitostí než Kobra, ale ani jejich pokusy nebyly příliš nebezpečné. Více zahrozil Vsetín až v přesilovce pět na tři, v níž se také prosadil Adam Bachánek. Po trefě nejproduktivnějšího vsetínského hráče je tak skóre nerozhodné 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Fojtík vystihl rozehrávku domácích v jejich obranném pásmu a od modré čáry odstartoval vsetínskou akci. Uvidíme, zda se Valaši ještě dostanou ke střele.
     
    18:58
    Kobra hraje v plném počtu a žene se do útoku. Pražanům se však opět nedaří přechod přes střední pásmo, a tak Svach kotouč pouze nahazuje.
     
    18:15
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    17:41
    Od modré čáry pálil Sviták, z vrcholu levého kruhu opět Bachánek, který se před minutou postaral o vyrovnání. Volevecký obě střely zastavil betonem.
     
    16:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští předvedli přesnou přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci stál na vrcholu pravého kruhu ADAM BACHÁNEK, který prudkou střelou prostřelil val hráčů před Voleveckým. Tři minuty před koncem první třetiny je srovnáno a Valaši budou mít k dispozici ještě klasickou přesilovku pět na čtyři. Asistence: Matyáš Horský, Jan Ramert.
     
    16:15
    Hra po dlouhé pauze i přes námitky pokračuje. Vsetín bude hrát přesilovku pět na tři.
     
    16:15
    Przybyla nejprve z přesilovkové kombinace vystřelil od modré, ale o pár sekund později byl faulován Bauerem, který jej loktem atakoval do brady. Hostující útočník zůstal ležet na ledě, jenže podle dostupných informací aktuálně není na stadionu přítomen zdravotník.
     
    15:55
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kalajev – 2 min., faul kolenem).
     
    15:50
    O podobný přechod do útoku se pokusil také Novák, kterému sekundoval obránce Kalajev. Tuto situaci zastavila hostující obrana.
     
    15:09
    Janíček obehrál v souboji ve středním pásmu Kuliniče a okamžitě se s kotoučem vydal do útoku. Svou ránu namířil z levého křídla k vzdálenější tyči, ale přestřelil.
     
    14:08
    Volevecký proti Veselého nahození od modré vytasil lapačku, ale kotouč nakonec vůbec nemířil na branku a proletěl kolem levé tyče.
     
    12:55
    Horský při své ofenzivní akci prokličkoval mezi dvěma hráči Kobry, ale ještě před zakončením mu kotouč vypíchl Rejna. Ke střele se tak dostal až Bachánek od modré čáry, jeho rána mířila vedle.
     
    11:52
    Hosté hrají v plném počtu. Tato přesilovka nebyla ze strany domácího celku vůbec povedená. V útočném pásmu strávila Kobra minimum času a dostala se pouze k jedné zblokované střele.
     
    11:40
    Šestákova střela se zastavila o prvního bránícího hráče a Vsetín opět vyhazuje.
     
    10:49
    Za pár sekund uplyne přesně minuta z Brožova trestu a Kobra se ještě nedostala do útočného pásma.
     
    10:24
    Kobra se v pásmu neusadila, hned po přechodu modré čáry se Valachům opět podařilo vyhodit přes všechny čáry.
     
    10:01
    Vsetínští se velmi rychle osvobozují. Svach musí pro puk až do vlastního pásma.
     
    09:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Broža – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:05
    Ofenzivní aktivitu nyní převzala Kobra, domácí se však nemohou dostat přes útočnou modrou čáru, kterou hosté dobře hlídají.
     
    08:19
    Domácí vyhráli buly ve středním pásmu a Bauer s pukem na hokejce zajel do vlastního pásma, aby měl větší klid na rozehrávku. Toho mu ovšem nebylo dopřáno a Vsetínští kotouč následně vybojovali v souboji u mantinelu.
     
    07:48
    Hosté kombinují u soupeřova gólmana, souhru řídí hráč za brankou Kobry. Z ostrého úhlu na levém křídle vystřelil kapitán Bednařík, jeho rána ale nebyla přesná.
     
    07:16
    Krátká pasáž v útočném pásmu Kobry je u konce, protože souboj v rohu kluziště vedle Tkadlecovy branky vyhráli Valaši.
     
    06:08
    Na druhé straně se k puku v blízkosti brankoviště dostal Rejna, který nic nevymýšlel a zasunul kotouč pod Tkadlecův levý beton. Hostující brankář zasáhl na poslední chvílí.
     
    04:53
    Opět do byl hostující obránce Sviták, kdo od modré čáry ohrozil branku Kobry. Tentokrát se jednalo o střelu schovanou za bránícím hráčem, ale i tentokrát si Volevecký s letícím kotoučem poradil.
     
    04:45
    Na prudkou Svitákovu ránu od modré měl Volevecký dobrý výhled a mohl tak bez problému zakročit. Nyní už má pražský brankář kotouč pod kontrolou a hra je přerušena.
     
    04:13
    Hosté jsou aktivnějším týmem, domácí brankář ale zatím nemá příliš moc práce, protože většina střel končí na blokujících hráčích.
     
    03:38
    Vsetínští se po inkasované brance derou do brankoviště. Zmatek před svým pracovištěm vyřešil až gólman Volevecký.
     
    02:36
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra, stejně jako v prvním utkání série, otevírá skóre utkání. Nahození Jakuba Cichoně od modré čáry tečoval v předbrankovém prostoru JÁCHYM ČERMÁK, jenž nasměroval kotouč k levé tyči a zároveň také ztížil vsetínskému gólmanovi výhled na střelu. Asistence: Jakub Cichoň.
     
    02:04
    Vsetínští vyhráli buly v útočném pásmu, ale Horskému se nepodařilo mezi hráči soupeře prokličkovat až do zakončení. Získat puk chtěl ještě Ramert, ale u vypíchnutého kotouče byl jako první domácí kapitán Ribarovski, jenž zakládá protiútok.
     
    01:21
    Skorčíkova střela od modré končí na Tkadlecových betonech. Další střelu už hráči Kobry při tomto pobytu v pásmu nepřidali, protože bránící Vsetín vystihl jednu z přihrávek na levém křídle.
     
    00:59
    Domácí se snaží dostat ze svého pásma, ale ani jeden z jejich tří pokusů o přechod střední třetiny nebyl úspěšný. Ze strany Vsetína jde zatím o defenzivní hokej.
     
    00:21
    Rozehrávka z vlastní třetiny se Vsetínu nepovedlo a je odpískáno zakázané uvolnění. Hra se stěhuje zpět do útočného pásma Pražanů.
     
    00:16
    Kobra získává písmo jako první. Svach ze středního pásma nahazuje přesně na Tkadlece, který má kotouč ve své výstroji.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kobra Praha: Volevecký (Kadlec) – Kulinič, Šesták, Skorčík, Svach, Cichoň, Kalajev – Bauer, Čermák, Štípek, Rejna, Skoupý, Čečetka, Černý, Bareš, Novák, Ribarovski (C), Svoboda.
    Trenér: Milan Vrzal

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Prčík, Sýkora, Machů, Mojžíš, Fojtík, Čapka, Sviták (A) – Maštalíř, Janíček, Veselý, Przybyla, Jurek, Horský, Bednařík (C), Bachánek (A), Ramert, Broža.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Petružálek – Ganger, Axman.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy HC Kobra Praha a VHK ROBE Vsetín, a to v rámci druhého zápasu prvního kola play-down Ligy juniorů.

    První duel vyhráli Pražané poměrem 4:3 a v sérii tak vedou 1:0.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Čermák (Cichoň), 30. Štípek (Rejna, Novák), 41. Bareš – 17. Bachánek (Horský, Ramert), 23. Broža (Maštalíř, Veselý), 26. Przybyla (Horský, Bachánek), 39. Fojtík (Ramert, Przybyla), 51. Przybyla (Horský, Sviták)


    HC Kobra Praha: Volevecký (Kadlec) – Kulinič, Šesták, Skorčík, Svach, Cichoň, Kalajev – Bauer, Čermák, Štípek, Rejna, Skoupý, Čečetka, Černý, Bareš, Novák, Ribarovski (C), Svoboda.
    Trenér: Milan Vrzal

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Prčík, Sýkora, Machů, Mojžíš, Fojtík, Čapka, Sviták (A) – Maštalíř, Janíček, Veselý, Przybyla, Jurek, Horský, Bednařík (C), Bachánek (A), Ramert, Broža.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Petružálek – Ganger, Axman
    Kobra 1 3 Vsetín
    #1 Středa 09.03.2022 • 16:15
    Kobra - Vsetín 4:3
    #2 Čtvrtek 10.03.2022 • 16:15
    Kobra - Vsetín 3:5
    #3 Neděle 13.03.2022 • 16:00
    Vsetín - Kobra 7:1
    #4 Pondělí 14.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Kobra 4:3 po prodl.
    #5 Středa 16.03.2022 • 15:00
    Kobra - Vsetín
    thejrc.org