Poruba 2011 – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Kobra – Vsetín 3:5 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:5 (1:1, 1:3, 1:1) Stav série: 1:1
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 10.03.2022, 16:15Play-down ligy juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    51:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Matěj Sviták poslal zpoza vlastní branky dlouhý pas do středního pásma, kde Matyáš Horský tečoval kotouč nad sebe. Letící puk zpracoval PETR PRZYBYLA, který byl už v tuto chvíli za domácí obranou a následovala tak individuální akce vsetínského střelce, z níž zakončil mezi Voleveckého betony. Asistence: Matyáš Horský, Matěj Sviták.
     
    40:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po šestnácti sekundách hry ve třetí třetině se Kobra opět dostává na dostřel. ALBERT BAREŠ vybojoval puk na hranici brankoviště, odkud jej také dostal nad Tkadlecovu lapačku. Asistence: Bez asistence,
     
    38:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ve včerejším utkání se Vsetínu přesilovky příliš nevedly, ale dnes hosté využívají už druhou početní výhody. Opět začali s kombinací hned po vhazování a z ostrého úhlu poslal kotouč na branku Jan Ramert. Tento pokus nebyl příliš důrazný, ale na hranici brankoviště stál ještě ODNŘEJ FOJTÍK, který puk nasměroval do odkryté části brány. Asistence: Jan Ramert, Petr Przybyla.
     
    29:47
    Kobra právě vstřelila branku!
    Z protiútoku se prosazují domácí. Střelu VIKTORA ŠTÍPKA z pravého kruhu nejprve zastavil jeden z bránících hráčů Vsetína, ale dorážka stejného hráče mířená na vyrážečku už v bráně skončila. Kobra tak snížila náskok hostů na rozdíl jednoho gólu. Asistence: Mark Rejna, Michal Novák.
     
    25:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Matyáš Horský našel v předbrankovém prostoru cestu mezi hráči Kobry a dostal se až k hranici brankoviště, jenže finální zakončení se mu nevyvedlo. To však Vsetínské mrzet nemusí, protože u levé tyče stál připravený PETR PRZYBYLA, který puk z dorážky poslal do bližšího horního rohu. Asistence: Matyáš Horský, Adam Bachánek.
     
    22:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácím se nepovedla rozehrávka ve vlastním pásmu a kotouč skončil na hokejce ONDŘEJE BROŽI, který stál na modré čáře. Svou pozici si vsetínský útočník ještě vylepšil a z vrcholu levého kruhu vystřelil do vzdálenějšího horního rohu. Vsetínští se poprvé ujímají vedení. Asistence: Jiří Maštalíř, Matyáš Veselý.
     
    16:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští předvedli přesnou přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci stál na vrcholu pravého kruhu ADAM BACHÁNEK, který prudkou střelou prostřelil val hráčů před Voleveckým. Tři minuty před koncem první třetiny je srovnáno a Valaši budou mít k dispozici ještě klasickou přesilovku pět na čtyři. Asistence: Matyáš Horský, Jan Ramert.
     
    02:36
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra, stejně jako v prvním utkání série, otevírá skóre utkání. Nahození Jakuba Cichoně od modré čáry tečoval v předbrankovém prostoru JÁCHYM ČERMÁK, jenž nasměroval kotouč k levé tyči a zároveň také ztížil vsetínskému gólmanovi výhled na střelu. Asistence: Jakub Cichoň.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Čermák (Cichoň), 30. Štípek (Rejna, Novák), 41. Bareš – 17. Bachánek (Horský, Ramert), 23. Broža (Maštalíř, Veselý), 26. Przybyla (Horský, Bachánek), 39. Fojtík (Ramert, Przybyla), 51. Przybyla (Horský, Sviták)


    HC Kobra Praha: Volevecký (Kadlec) – Kulinič, Šesták, Skorčík, Svach, Cichoň, Kalajev – Bauer, Čermák, Štípek, Rejna, Skoupý, Čečetka, Černý, Bareš, Novák, Ribarovski (C), Svoboda.
    Trenér: Milan Vrzal

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Prčík, Sýkora, Machů, Mojžíš, Fojtík, Čapka, Sviták (A) – Maštalíř, Janíček, Veselý, Przybyla, Jurek, Horský, Bednařík (C), Bachánek (A), Ramert, Broža.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Petružálek – Ganger, Axman
    Kobra 1 3 Vsetín
    #1 Středa 09.03.2022 • 16:15
    Kobra - Vsetín 4:3
    #2 Čtvrtek 10.03.2022 • 16:15
    Kobra - Vsetín 3:5
    #3 Neděle 13.03.2022 • 16:00
    Vsetín - Kobra 7:1
    #4 Pondělí 14.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Kobra 4:3 po prodl.
    #5 Středa 16.03.2022 • 15:00
    Kobra - Vsetín
    bahis siteleri