Pittsburgh – Vegas 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Winnipeg 5:2 (kon.)
Vancouver – Washington 3:4 (po pr.) | Nashville – St. Louis 4:7 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.)
konec
New York Islanders
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Sobota 12.03.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mark Scheifele – 2 min., nesportovní chování).
    55:16 Cal CLUTTERBUCK - 5:2
     
    55:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté už hráli bez gólmana, když ze souboje za Varlamovovou brankou vyplaval puk ke CALU CLUTTERBUCKOVI. Ten se nerozpakoval a trefil z vlastního pásma přesně prázdnou branku Winnipegu, čímž rozhoduje dnešní utkání. Asistence: Casey Cizikas.
     
    53:42
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Josh Bailey – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brenden Dillon – 2 min., sekání).
     
    49:13
    Palmieriho střelu Hellebuyck vyrazil k Andymu Greenovi, který zareagoval pohotově otočkou kolem vzdálenější tyčky. Hostující gólman nestihl přesunout svůj beton, ale domácí hráč zase nedokázal zasunout puk za čáru.
    47:14 Josh BAILEY - 4:2
     
    47:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí znovu odskakují na rozdíl dvou branek, neboť Pelechovu střelu z osy hřiště srazil Hellebuyck přesně před JOSHE BAILEYHO. Tomu stačilo bekhendem přehodit gólmanův beton, což zvládl bez obtíží. Asistence: Adam Pelech a Jean-Gabriel Pageau.
     
    44:06
    Dillon v oslabení převezl puk až za Varlamovovu branku a dokázal zpoza ní najít najíždějícího Lowryho. Ten dorážel společně s Coppem bez dozoru domácí obrany, ovšem Semjon Varlamov udržel těsný náskok svého týmu.
     
    43:04
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., podrážení).
    40:20 Blake WHEELER - 3:2
     
    40:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Skvělý start třetí třetiny pro hostující tým – DeMelovu střelu zvládnul Varlamov pouze vyrazit a projíždějící BLAKE WHEELER s velkou dávkou štěstí dostal zřejmě bruslí puk za gólmanova záda. Asistence: Paul Stastny a Dylan DeMelo.
     
    36:58
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., držení hole).
     
    36:15
    Connor s Ehlersem opět ujeli do přečíslení, tentokrát proti sobě měli kromě gólmana i jednoho obránce. Kyle Connor předal svému spoluhráči přesnou žabičku, Nikolaj Ehlers však chtěl být až moc rychlý, takže svižnou střelu poslal nad branku.
    32:18 Šance – Nikolaj EHLERS
     
    32:18
    Po zvláštním odrazu od zadního mantinelu měli Jets obrovskou šanci, Nikolaj Ehlers však namísto prázdné brány trefil tyčku. Poté pro jistotu skočil do brankoviště Adam Pelech, aby suploval za Varlamova, jenž byl mimo pozici.
     
    24:20
    Anthony Beauvillier krásně vykroužil od pravého mantinelu, díky kličce na střed se uvolnil do palebné pozice. Rána ale byla před Hellebuyckem přizvednuta do ochranné sítě.
    21:49 Anders LEE - 3:1
     
    21:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je tam další gól! Beauvillier krásnou zadovkou vyzval ke střele z dobré pozice Baileyho, i tentokrát Hellebuyck neměl problém s prvním zákrokem. Ovšem i tentokrát byl u puku jako první domácí hráč, konkrétně ANDERS LEE, jenž měl dostatek času, aby si přehodil puk na forhend a zavěsil do prázdné sítě. Asistence: Brock Nelson a Anthony Beauvillier.
    21:09 Josh BAILEY - 2:1
     
    21:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí byli v útočném pásmu dost důrazní, Pageau zpoza branky hezky našel mezi kruhy JOSHE BAILEYHO. Jeho střelu sice Hellebuyck zastavil betonem, jenže Bailey se sám dostal k dorážce, na kterou už hostující gólman nedosáhl. Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Kyle Palmieri.
    16:58 Kyle CONNOR - 1:1
     
    16:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí měli sami dobrou šanci, jenže zapomněli za zády dva hostující hráče. Když se tedy puk odrazil k Nealu Pionkovi, bylo už pozdě. Pionk poslal dopředu Ehlerse, který v přečíslení dvou na nikoho jednoduše nabil doprava KYLU CONNOROVI, proti jehož střele neměl Varlamov šanci. Asistence: Nikolaj Ehlers a Neal Pionk.
    06:38 Brock NELSON - 1:0
     
    06:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se zvládli srovnat v útočném pásmu, Beauvillier krásným křižným pasem našel BROCKA NELSONA, který z první zamířil k bližší tyčce. Asistence: Anthony Beauvillier a Noah Dobson.
     
    05:48
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Kyle Connor – 2 min., hákování).

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 7. Nelson (Beauvillier, Dobson), 22. Bailey (Pageau, Palmieri), 22. A. Lee (Nelson, Beauvillier), 48. Bailey (Pelech, Pageau), 56. Clutterbuck (Cizikas) – 17. Connor (Ehlers, Pionk), 41. Wheeler (P. Stastny, DeMelo)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Dobson, Chára, Pulock, Pelech, Mayfield, Greene – Beauvillier, Nelson, A. Lee (C) – Bellows, Barzal, Parise – Palmieri, Pageau, Bailey (A) – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Barry Trotz.

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, N. Schmidt, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), P. Stastny – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Ehlers, Lowry, Copp – Harkins, Toninato, Vesalainen.
    Trenér: Dave Lowry.

    Rozhodčí: MacDougall, O'Rourke – Flemington, Nansen.

    Diváci: 17 255.
    bahis siteleri