Pittsburgh – Vegas 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Winnipeg 5:2 (kon.)
Vancouver – Washington 3:4 (po pr.) | Nashville – St. Louis 4:7 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:1 (0:1, 1:0, 5:0)
HC Hvězda Praha
Sobota 12.03.2022, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o umístění • 2. kolo
Partner:
     
    Dnes je to ode mně všechno, děkuji za pozornost a příště se těším na počtenou. (21:22:07)
     
    Havlíčkův Brod pohádkovou třetí třetinou dokráčel pro první body ve skupině O konečné umístění na 21. – 24. místě. Hvězdu složil pěti trefami v rozhodující části a zaslouženě bere všechny body. Pražané nemohli najít protihru na Bruslaře, kterým výrazně pomohly přesilové hry.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Domácí zakončují partii v pásmu soupeře, ale další branka už nepadne.
     
    59:19
    Hráči Hvězdy se usadili v blízkosti havlíčkobrodské klece, ale obrana v čele s brankářem vědí, jak se danému problému postavit čelem.
     
    58:46
    Marek Beran pro jistotu uschoval v lapačce nahození ze středního pásma. Bruslaři nechtějí připustit žádnou komplikaci ve třetí části.
     
    58:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    třetina z říše snů pokračuje v podání Havlíčkova Brodu dál. Čtvrtá využitá přesilová hra, pod kterou se podepsal PATRIK MRTKA. Ten ranou zápěstím pověsil přesně do pravé šibenice Zavoralovy klece! Asistence: Filip Ondruš a Rostislav Nosek.
     
    58:05
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (Hulej – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:20
    Mikuláš Janoušek si odnáší těžký střet z útočného pásma. Za pomoci spoluhráčů je dopraven na střídačku, doufejme, že hostující hráč bude v pořádku.
     
    56:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři povedenou třetí část korunují dalším gólem. Jan Vaněček na modré čáře přehrál hru na levý kruh, kde stál JOSEF TEPLÝ. Tel se z první opřel do puku, který poslal nekompromisně mezi betony brankáře! Asistence: Jan Vaněček.
     
    55:27
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (Kubata – 2 min., hrubost).
     
    54:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Druhý gól v přesilovce znamená dosah tříbodového vítězství. Tadeáš Adam přistrčil puk na levý kruh JOSEFU TEPLÉMU, který prostřelil na bližší tyč Matyáše Zavorala, který si tento gól nedá za rámeček! Asistence: Tadeáš Adam.
     
    54:12
    Josef Teplý se mohl dostat do úniku, leč byl zastaven, aspoň vybojoval pro své spoluhráče kotouč, kteří budou mít možnost založit útočnou akci.
     
    53:19
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (Ivanovič – 2 min., zlomená hůl / hraní).
     
    52:50
    Marek Beran sice vyrazil střelu od modré, ale pomohla mu bránicí trojice, která odpálila puk z jeho blízkosti. Bruslaři jsou ve čtyřech.
     
    52:24
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (P. Mrtka – 2 min., podrážení).
     
    52:17
    Jan Jarabko nahrával puk nepříjemně před branku, kam se stěhovali dva spoluhráči. Kotouč netečoval nikdo do havlíčkobrodské svatyně.
     
    51:31
    Minja Ivanovič dostal nabito na pravý kruh a ihned pálil. Střední puk s přehledem chytá Marek Beran, který nepřipouští žádné komplikace.
     
    50:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vaněček – 2 min., podrážení).

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 27. Bakus (Kuprijanov), 44. Vaněček (Teplý, Kuprijanov), 45. Prchal (Chymo), 55. Teplý (Adam), 57. Teplý (Vaněček), 59. P. Mrtka (Ondruš, Nosek) – 8. Ducháček (Spěváček)


    BK Havlíčkův Brod: Beran (Ferdus) – Adam, Vaněček (C), P. Mrtka, Ondruš, R. Mrtka, Novotný, Chymo – Teplý (A), Kuprijanov, Bakus – Fiala, Koubek, Nosek – Nový, Bernard, Prchal – Smetánka.
    Trenér: Jiří Čelanský

    HC Hvězda Praha: Zavoral (Hrabák) – Kubata (C), Hulej, Mrázek, Jaroš, Jarabko, Richtr – Ducháček, Dohnal, Spěváček (A), Ivanovič, Niedehafner (A), Janoušek, Roule, Topol, Neuhausel, Doležal.
    Trenér: Josef Riegl

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Roman Zídek, Ondřej Polák

    Diváci: 72
    thejrc.org