Ústí n/L – Poruba 2011 0:1 (kon.) | Vsetín – Kobra 4:3 (po pr.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:2, 1:1, 2:0 - 1:0) Stav série: 3:1
HC Kobra Praha
Pondělí 14.03.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-down ligy juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítám všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy VHK ROBE Vsetín a HC Kobra Praha, a to v rámci čtvrtého zápasu prvního kola play-down Ligy juniorů.

    První duel vyhráli Pražané poměrem 4:3, ve druhém utkání byl lepší celek ze Vsetína a na Lapač se tak série stěhovala za stavu 1:1. Nyní mají blíž k postupu do druhého kola Valaši, kteří ve třetím utkání dominovali a zvítězili 7:1. Kobra tedy musí zabrat, pokud dnes nechce odjíždět domů s vědomím, že sestupuje do nižší soutěže.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Fojtík, Prčík, Čapka, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Maštalíř, Janíček, Veselý, Przybyla, Jurek, Bednařík (C), Ramert, Bachánek (A), Horský, Broža.
    Trenér: Aleš Bachánek

    HC Kobra Praha: Volevecký (Peyerl) – Kulinič, Šesták, Skorčík, Svach, Cichoň, Kalajev – Bauer, Bareš, Černý, Rejna, Čermák, Skoupý, Svoboda, Ribarovski (C), Štípek, Čečetka, Novák.
    Trenér: Milan Vrzal

    Rozhodčí: Mrkva – Kleprlík, Vašíček..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Bareš zavezl puk do útočného pásma, ale jeho křižný pas neprošel přes Bachánka. Domácí ovšem vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    00:22
    Svach zakončil ihned po buly na levém kruhu útočného pásma. Jeho pokus od modré ztečoval jeden z bránících hráčů do ochranné sítě.
     
    00:40
    Další Svachův pokus končí na bruslích domácích. Tkadlec zatím zasahovat nemusel, ale Kobra začíná čtvrté utkání prvního kola play-down lépe.
     
    00:56
    Domácí brankář si připisuje první úspěšný zákrok po střele z vrcholu pravého kruhu. Vsetínští se po jeho rozehrávce mohli vydat dopředu, ale jejich výpad zastavuje ofsajd.
     
    01:05
    Kobra právě vstřelila branku!
    A hosté svůj úvodní tlak přetavili v první gól. Branka ovšem padla z jiné situace, než po kombinaci v útočném pásmu. Viktor Štípek vyhrál buly ve střední třetině a MICHAL NOVÁK následně prokličkoval mezi bránícími hráči a za jízdy poslal puk nad Tkadlecovu vyrážečku. Asistence: Viktor Štípek.
     
    01:30
    Przybylova střela z mezikruží letěla k pravé tyči. Volevecký proti ní vytasil svou vyrážečku.
     
    01:47
    Tkadlec míří na střídačku. Vsetín hraje v signalizované výhodě.
     
    01:58
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Čermák – 2 min., podrážení).
     
    02:13
    Smůla pro Vsetín. Čapka měl kotouč vedle svých bruslí, ale přes bránící hráče se k němu hokejkou nedostal. Obratnější byli hosté, kteří vyhazují.
     
    02:59
    Uběhla minuta z vyloučení Čermáka a domácí zatím Voleveckého bránu neohrozili. Kobra hraje oslabení s klidem a drží puk v bezpečné vzdálenosti od gólmana.
     
    03:43
    Fojtík na hranici brankoviště promáchl. Vsetínská přesilovková kombinace se stahuje blíže a blíže k brance Pražanů.
     
    03:58
    Hosté v plném počtu. Volevecký nakonec v tomto oslabení zasahovat nemusel a Kobra přesměrovává hru.
     
    04:35
    Vylučovat se bude i na druhé straně. Maštalíř v předbrankovém prostoru podrazil zakončujícího Čečetku. Ke střele se tak dostal až Černý, jehož pokus od mantinelu zastavil Tkadlec pravým betonem.
     
    05:25
    Barešovu střelu od modré zablokoval svou holí Bednařík. Domácímu kapitánovi se hokejku při bránění zlomila, a musí proti rychle na střídačku.
     
    05:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a vedou už o dva góly. VÁCLAV SVACH se po celou početní výhodu držel v předbrankovém prostoru, a i když byly jeho první dva pokusy nepřesné, nenápadná teč střely Dejana Ribarovského z vrcholu pravého kruhu už mezi Tkadlecovými betony doklouzala až za brankovou čáru. Asistence: Dejan Ribarovski, Mikuláš Skoupý.
     
    06:55
    Kobra se stále drží v útočném pásmu, jde vidět, že s náskokem dvou branek výrazně narostlo i sebevědomí Pražanů.
     
    07:25
    Velké šance ale musí hasit i Volevecký na druhé straně. Broža svou střelu z mezikruží na gólmanovy betony dvakrát dorážel a na svou šanci čekali i jeho spoluhráči. Hostující brankář si však prostor těsně nad ledem dobře pohlídal.
     
    08:21
    Bachánkova střela z levého křídla končí v náruči pražského gólmana. Hra je přerušena. Vsetínští budou muset co nejrychleji zapracovat na přesnosti střel, pokud chtějí se skóre něco udělat.
     
    09:30
    Rychlý vsetínský protiútok skončil na kruzích, kde Ramert přišel o kotouč. Horský ale ukázal jeden z důvodu, proč je tato vsetínská formace nejproduktivnější, a puk si vzal zpět. Následně ovšem neprošel přes Cichoně a do zakončení se nedostal.
     
    11:07
    Skoupého zakončení z mezikruží zablokovala vsetínská obrana. Hraje se nahoru dolů.
     
    11:30
    Vsetínští se nyní příliš drželi za brankou, a tak nikdo nemohl zareagovat na přihrávku zpoza branky. V mezikruží totiž nikdo nestál a Kobra se tak jednoduše dostává k puku.
     
    11:50
    Svachova střela z levého křídla se od jedné z domácích hokejek odrazila do vzduchu a proletěla kolem pravého horního rohu Tkadlecovy brány.
     
    12:11
    Rejnovo zakončení opět tečoval někdo ze vsetínských hráčů. Brankář Tkadlec měl proto problém zakročit, ale nakonec si se střelou směřovanou k pravé tyči poradil.
     
    12:51
    Przybylova střela postrádala razanci. Volevecký tak skákavý puk před svým brankovištěm zpracoval a rozehrál.
     
    13:17
    Hosté se však ze svého pásma nedostali a puk vybojoval Bachánek. Ten měl u levé tyče jedinečnou příležitost překonat ležícího gólmana, což se mu ale nepovedlo. Následoval rychlý brejk Čečetky, který na levém křídle hasil Sýkora.
     
    14:33
    Vsetínským se nedaří přechod do útočného pásma, a tak jako cestu zvolili nahození, což se jim vyplatilo. Začínají s kombinací.
     
    15:12
    Volevecký dnes nepůsobí v brankovišti příliš jistým dojmem, když vezmeme v potaz jeho častá zaváhání a klopýtnutí. Jakmile ale dojde na střelu, mohou se na něj Pražané spolehnout. Zlikvidoval Ramertovu ránu z pravého křídla i Przybylovo zakončení z bezprostřední blízkosti, které bylo velkou gólovou příležitostí domácích. Valaši se cpou do brankoviště, a i proto vsetínský tlak ukončuje odpískání útočícího hráče v brankovišti.
     
    16:49
    Čapkova střela od modré končí na bruslích Šestáka, Svitákův pokus likviduje bránící Čečetka. Další ránu prvního jmenovaného vsetínského obránce kryje levým betonem Volevecký.
     
    18:04
    Hostující brankář likviduje také vsetínské nahození ze středního pásma. Kobra hraje velice dobrou defenzivní hru.
     
    18:45
    Vsetínští nejsou dostatečně rychlí. Janíček sice vyhrál vhazování, ale ke kotouči se jako první probil Štípek, který se po pravém křídle dostal až do útočného pásma.
     
    19:28
    Kobra dostala hodně prostoru na rozehrávku z vlastního pásma, ale na útočné modré čáře Ribarovského odzbrojil Przybyla.
     
    19:50
    Ani domácí se však v posledních sekundách ke střele nedostali. Horského zastavuje Skoupý.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, po které odchází do kabiny šťastnější Kobra. Hosté se zcela zaslouženě dostali do vedení, které ještě navýšili v přesilové hře. O góly hostů se postarali Michal Novák a Václav Svach. Následná hra Pražanů odpovídala skóre. Kobra měla hru pod kontrolou a svého soupeře do ničeho nepouštěla. Vsetínští se zdáli být touto hrou poněkud zaskočeni a nechávali svému soupeři možná až moc prostoru. Včera vyhrál Vsetín 7:1, dnes po první třetině prohrává 0:2, bude tedy zajímavé sledovat, jak v tomto důležitém utkání odpoví.
    Druhá třetina začne cca v 18:14.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Vsetínští sice vletěli do útoku jako první, ale ke střele se nedočkali. Naopak musel zasahovat Tkadlec, když po pravém křídle unikl obránce Kalajev.
     
    21:24
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Skorčík – 2 min., podrážení).
     
    21:28
    Bednařík poslal na pražskou branku hned po buly střelu přes obránce. Rána sice nebyla úplně přesná a letěla vedle levé tyče, ale Volevecký ji i přesto ukrývá v lapačce.
     
    21:52
    Sviták od modré pálí mimo. Valaši zůstávají u kotouče.
     
    22:02
    Domácí bek ve středním pásmu neubránil Nováka, který se tak ocitl v brejku. Jeho zakončení mířilo z mezikruží mezi betony, které Tkadlec včas sklapl.
     
    22:43
    Przybylovu střelu z pravého kruhu k bližší tyče zastavuje Volevecký betony.
     
    22:57
    Valaši si musí při své přesilovce dávat dobrý pozor směrem dozadu. Nechybělo mnoho a Kobra by se dostala do dalšího úniku v oslabení.
     
    23:24
    Hosté v plném počtu.
     
    23:50
    Vsetínští zůstávají i po návratu vyloučeného Skorčíka do hry v útočném pásmu. Volevecký však příliš mnoho práce nemá, jelikož střely blokuje obrana. Naposledy zasáhl letící kotouč Svach.
     
    24:35
    Valachům přesilová hra přece jen pomohla a drží svého soupeře pod tlakem. Střely domácích sice nejsou přesné, ale Kobře se nedaří jejich rozehrávku napadnout.
     
    24:58
    Domácí vybojovali kotouč ve středním pásmu a šanci na snížení měl v brejku kapitán Bednařík. Kotouč však pod Voleveckého pravým betonem nepropasíroval.
     
    25:23
    Tkadlec na druhé straně zasahuje proti Rejnově střele z pravého křídla. Hostující útočník měl kolem sebe čtyři hráče Vsetína, i přesto vystřelil a kotouč se nyní nachází v lapačce domácího brankáře.
     
    26:19
    Horský s Przybylou nemohli své přečíslení dotáhnout do konce, protože je dobruslili další tři hráči Kobry. Kotouč po akci Vsetínských končí v rohu kluziště.
     
    26:58
    Ribarovského střelu blokuje Bachánek. Kotouč končí mimo hrací plochu.
     
    27:23
    Role se vyměnili a lepším týmem je nyní stejně jako v první třetině Kobra. Cichoňovu střelu od modré zastavil levým betonem Tkadlec. Od gólmanovy výstroje se kotouč odrazil zpět do hry.
     
    27:55
    Volevecký zakládal útok Kobry zpoza vlastní branky a domácí hráči na jeho další krok trpělivě čekali. Nakonec ovšem celá situace končí zakázaným uvolněním Pražanů.
     
    28:41
    Šesták svou prudkou ránou od modré trefil pouze před ním stojícího Čapku. Od bruslí vsetínského beka se puk odráží do střední třetiny.
     
    29:26
    Hraje se v útočném pásmu Vsetína. Kotouč se však pohybuje jen okolo mantinelu, kde o něj týmy bojují.
     
    29:51
    V souboji nakonec Bachánek přetlačil svého soka a poslal kotouč do předbrankového prostoru na Bednaříka. Vsetínský kapitán promáchl.
     
    30:29
    Kobra nahazuje puk do útočného pásma, k zakončení se ovšem Pražané nedostávají a kotouč se opět ocitá mezi modrými čarami. Sledujeme část hry bez většího ohrožení branky.
     
    30:58
    Mojžíš projel okolo levé tyče v momentě, kdy na Voleveckého letěla střela z pravého kruhu. Hostujícímu gólmanovi tak situaci a zákrok ztížil, brankář pražského celku se ovšem nenechal vyvést z míry a opět úspěšně zasáhl.
     
    31:10
    Maštalíř na hranici brankoviště tečoval Čapkovu střelu z větší vzdálenosti. Volevecký si s nízko mířeným pokusem poradil.
     
    31:58
    Rejna na druhé straně otestoval pozornost Tkadlece. Ten se svým zákrokem vyrážečkou proti střele z pravého křídla nemýlil.
     
    32:15
    Za brankou Kobry zůstal po střetu ležet jeden z hostujících hráčů, zdá se však, že je v pořádku. Bachánek ještě před přerušením hry stačil z pravého kruhu vystřelit do vzdálenějšího rohu a Volevecký kotouč vyráží ramenem.
     
    32:54
    Rychlé přesměrování hry předvedli Ramert s Horským, kteří po kombinaci na levém křídle také ohrozili Voleveckého bránu. Hosté však dnes mají ve svém gólmanovi velkou oporu.
     
    34:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ale na tuhle souhru Vsetína byl i Volevecký krátký. Martin Janíček poslal kotouč od mantinelu do předbrankového prostoru, kde už stál na střelu z první připraven Matěj Mojžíš. Jeho pokus zastavil hostující brankář betonem, ale kotouč se odrazil na hokejku DAVIDA BEDNAŘÍKA, který si našel na ledě prostor a vystřelil nad gólmanovo levé rameno. Asistence: Matěj Mozjší, Martin Janíček.
     
    34:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Bachánek – 2 min., nesportovní chování).
     
    35:13
    Hosté se drží v útočném pásmu a kombinují. Hra je přerušena poté, co střela z ostrého úhlu trefila Tkadlece do masky.
     
    35:26
    Barešova střela z levého kruhu letěla mimo. Puk se odrazil o zadní mantinel ke Skoupému, jenž přihrál zpět Barešovi. Tomu střela z první nesedla.
     
    35:53
    Vsetín se osvobodil. Hra je přerušena po souboji ve středním pásmu, po které puk vyletěl mimo ledovou plochu.
     
    36:11
    Kobra se dostala k jedné střele z větší vzdálenosti a domácí opět vyhazují.
     
    36:37
    Kobra se už po prvním vyhození Vsetína ztěžka dostávala zpět dopředu. Nyní už Valaši precizně zamkli své pásmo a hostující hráče do něj vůbec nepouštějí. Přesilovková kombinace Prahy tak pouze nahazuje.
     
    36:52
    Domácí v plném počtu. V první polovině početní výhody Kobra měla šance na skórování, po první ztrátě pásma už se však ke slovu nedostala.
     
    37:47
    Jeden z hostujících hráčů zpracovával puk před svou brankou, čehož málem využil Janíček, který si osamoceného soupeře všiml a pokusil se mu kotouč vypíchnout směrem do branky. Puk končí na Voleveckého betonu.
     
    37:52
    O rychlé přečíslení se na druhé straně postaral Skoupý. Na levém kruhu jej zastavil Machů.
     
    38:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté opět vedou o dvě branky. Domácí nechali otevřenou cestu středem vlastního pásma, čehož k přesnému zakončení za rozpohybovaného gólmana využil MICHAL NOVÁK, jehož pokus směřoval do levého horního rohu. Asistence: Viktor Štípek, Jakub Cichoň.
     
    39:51
    Druhá třetina se dohraje vedle vsetínské střídačky, kde probíhá boj o kotouč. Součásti tohoto souboje bylo i pošťuchování mezi Janíčkem a Ribarovským, po kterém rozhodčí raději přerušil hru.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Kobra se i ve druhé třetině držela v defenzivním módu, i když nepohrdla například brejkem ve vlastním oslabení. Také na vsetínské straně se objevila obdobná příležitost, kterou nevyužil Bednařík. Oba celky se ukazovaly spíše v individuálních šancích a na kombinace docházelo převážně v přesilových hrách. Valaši se svými pokusy troskotali na Voleveckém, Pražané na nepřesnosti. Domácím se přece jen povedlo snížit, když David Bednařík proměnil vsetínský důraz na brankovišti. Pražané se však nedali a ještě do konce třetiny vrátil hostům náskok Michal Novák.
    Je to opět o dvě branky a hosté mají velmi blízko k tomu, aby si vynutili pátý rozhodující zápas. Sledovat třetí třetinu bude tedy velice zajímavé, i když pokud oba celky předvedou stejnou hru jako dosud, je velmi pravděpodobné, že si Kobra vedení uhlídá.
    Třetí třetina začne cca v 19:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:33
    Ramert zůstal zcela osamocen na levém kruhu a měl tak dost času na zpracování kotouče. Nakonec vystřelil do bližšího horního rohu a Volevecký si s jeho pokusem poradil. Třetí třetina ale bude zřejmě velmi vypjatá, což prozradilo i pošťuchování na úvodním buly tohoto dějství.
     
    41:16
    Skoupého střelu z levého křídla vytěsnil Tkadlec do rohu kluziště.
     
    42:08
    Čečetka za brankou atakoval rozehrávajícího Tkadlece. Vsetínští si to s ním šli hned vyřídit, ale celou situaci ve středním pásmu hned v zárodku uklidnili rozhodčí. Čečetka dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    42:51
    Valaši se ještě k žádné větší šanci v přesilovce nestačili dostat a je tu další vyloučení. Po zásahu vysokou holí zůstal na ledě klečet Przybyla a menší trest dostává Ribarovski. Kobra jde do tří.
     
    43:05
    Przybylova střela z mezikruží se svezla po Skorčíkově hokejce a letěla nad branku.
     
    43:15
    Ramert měl na pravém křídle dost místa pro střelu a před sebou odkrytou levou tyč. Při zakončení ovšem netrefil kotouč.
     
    43:18
    Novák se mohl dostat do brejku, ale při zrychlení klopýtl a k puku se nedostal. Ve středním pásmu kotouč přebírají Valaši.
     
    43:41
    Zdá se, jako kdyby si Valaši všechny góly vybrali ve včerejším utkání. Bednařík z téměř nulového úhlu míjí prázdnou branku.
     
    44:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté už hráli ve čtyřech, když se na vrcholu pravého kruhu napřáhl ŠTĚPÁN JUREK a prostřelil hostujícího gólmana k bližší tyči. Vsetínští přesilovou hru sehráli velmi dobře, což jim přineslo ovoce v podobě snížení. Asistence: Martin Janíček.
     
    44:47
    Rána z levého kruhu zaduněla o Voleveckého vyrážečku. Bachánek se svou střelou neuspěl.
     
    45:00
    Kotouč se ocitá na druhé straně a i Tkadlec má co dělat, aby zamezil opětovnému navýšení hostujícího celku. Kobra se aktivně tlačí do branky.
     
    45:38
    Oba týmy si nyní vytváří své šance. Bachánek zakončoval z vrcholu pravého kruhu a trefil pouze připravený levý beton Voleveckého.
     
    46:07
    Kobra je pod vsetínským tlakem a vyhodila pouze na zakázané uvolnění, čehož chtěl po vyhraném buly využít Bednařík. Ten nejprve střelou z vrcholu pravého kruhu minul, následně si volný kotouč dobruslil a pokusil se překvapit hostujícího gólmana po objetí branky. Volevecký byl u levé tyče připraven.
     
    47:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Horský – 2 min., držení).
     
    47:29
    Bareš prudkou střelou po vhazování trefil pouze svého spoluhráče Skoupého. Druhou ranou už Tkadlece ohrozil a vsetínský brankář ukrývá puk v lapačce.
     
    47:48
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kalajev – 5 min. + osobní trest do konce utkání, bodnutí koncem hole). Trest odpyká Čečetka.
     
    48:03
    Po faulu na Svitáka se hraje ve čtyřech na obou stranách.
     
    48:35
    Przybylovu střelu zvedl Šesták do ochranné sítě. Vhazovat se bude po Voleveckého levici.
     
    48:42
    Sviták nezastavil kotouč na modré čáře a Vsetínští musí založit útok ze střední třetiny.
     
    49:18
    Svach obral o kotouč Brožu, ale v defenzivním zákroku Sýkory puk neubránil. Vsetínští se vydávají dopředu, nedaří se jim ovšem přejít přes střední pásmo.
     
    49:21
    Domácí v plném počtu. Začíná jejich přesilová hra, která bude trvat něco málo přes tři minuty.
     
    49:54
    Valašskou ofenzivu zastavuje ofsajd.
     
    50:10
    Domácí už jsou v útočném pásmu. Bachánkovu střelu z vrcholu kruhů tečoval Novák nad branku.
     
    50:19
    Za bránou Voleveckého se kotouče ujali hosté, kteří ze středního pásma nahodili na Tkadlece. Ten ukrývá puk pod lapačkou a hra je přerušena.
     
    50:40
    Janíček se prosmýkl mezi dvěma bránícími hráči a z této pozice nasměroval kotouč bekhendem na branku. Jeho pokus letěl mimo, ale odražený kotouč nakonec skončil u Svitáka, jehož ránu od modré ukrývá Volevecký ve výstroji.
     
    51:02
    Domácím se nepodařilo využít zmatku před brankou Kobry. Bednařík čekal v dobré pozici na dorážku, jenže kotouče se nedočkal. Na hranici brankoviště operovali Čapka s Brožou a do míst, kde stál připravený vsetínský kapitán, se kotouč dostal až později, kdy už tam stál jen Skorčík. Ten vyhazuje.
     
    51:52
    Vsetínští se po delší pasáži mimo útočné pásmo opět prodrali zpět. Bachánkovu střelu od modré zblokoval Štípek, který střídání dohrává s bolestivou grimasou v obličeji, pod nátlakem domácích ovšem nemá možnost dostat se na střídačku. Ramertovu střelu z nulového úhlu si u bližší tyče pohlídal Volevecký.
     
    52:13
    Oba celky svádí boj o kotouč u mantinelu. Nechybí ani menší potyčky, které byly k vidění i při předchozích soubojích.
     
    52:19
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Škorčík – 2 min., krosček).
     
    52:27
    Krátká vsetínská hra v pěti proti třem končí. Na trestnou lavici usedá Horský za hákování. Valaši ovšem stále mají počtení výhodu.
     
    52:48
    Hraje se čtyři na čtyři. Čečetka odpykal trest Kalajeva a je zpět ve hře.
     
    53:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. To, o co se Valaši snažili po celou dobu dlouhé přesilovky se jim povedlo při hře čtyři na čtyři. Volný puk našel vedle pravé tyče pražské branky ADAM BACHÁNEK a poslal jej kolem brankové konstrukce za Voleveckého záda. Asistence: Bez asistence.
     
    54:19
    Hosté jsou v plném počtu. Následovat bude jejich krátká přesilová hra, ale dá se očekávat, že osm sekund hry pět na čtyři v podání Kobry obraz hry zásadně nezmění.
     
    54:27
    Domácí v plném počtu.
     
    56:22
    Valaši jsou nyní povzbuzeni nejen dobrým výkonem v přesilové hře, ale také vyrovnáním. Jsou aktivnějším týmem a drží Kobru pod tlakem.
     
    56:57
    Przybyla i Čapka mířili mimo. Až Fojtíkova střela od modré donutila hostujícího brankáře zasáhnout.
     
    57:39
    Také Tkadlec si po delší době sáhl na puk, když zastavil Ribarovského střelu z levého křídla, která směřovala k bližší tyči.
     
    58:20
    Do konce třetí třetiny zbývají necelé dvě minuty. Hraje se v útočném pásmu Kobru, kterou však Vsetín nepouští ke střele, i když jsou hosté rozestavěni v dobrých útočných pozicích.
     
    58:58
    Hra se přestěhovala na druhou stranu, ale stále jsou u kotouče hosté. Pražané rozehrávají zpoza vlastní branky dlouhou přihrávkou do středního pásma.
     
    59:08
    Po souboji u mantinelu ve středním pásmu je hra přerušena.
     
    59:21
    Vsetínští se po založení útoku dostávali do přečíslení ve třech proti dvěma, ale Przybyla nechtěl nic riskovat, a tak vystřelil už od modré čáry. Cichoň jeho pokus ztečoval mimo bránu.
     
    59:43
    Sviták svým pokusem nastřelil brusle prvního bránícího hráče. Následně pohotovým manévrem zamezil úniku hostů, Valaši pokračují s kombinací v útočném pásmu, i když se zdá, že už chtějí třetinu spíše dohrát.
     
    59:53
    K puku se dostal Ribarovski, ten už však pouze vyčká za vlastní brankou do zaznění sirény.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Valaši ve třetí třetině vyrovnali a po krátké pauze tak bude následovat prodloužení. Hrát se bude čtyři na čtyři. Nastavuje se deset minut.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:21
    Przybyla vystřelil za jízdy z levého křídla. Puk se otřel o spojnice pravé tyče a břevna.
     
    61:18
    Kobra vyhazuje na zakázané uvolnění. I v prodloužení je zatím aktivnějším celkem Vsetín.
     
    61:46
    Valaši kombinují v útočném pásmu, ale Bednaříkovu střelu zblokoval Štípek, čímž dostal kotouč do středního pásma.
     
    62:44
    Vsetínští špatně střídali, což vyslalo do přečíslení dva na jednoho Nováka se Štípkem. Tkadlec předvádí úspěšný zákrok pravým betonem, za což si vysloužil potlesk spoluhráčů i fanoušků.
     
    63:08
    Svitákovu střelu ztečoval bránící hráč mimo prostor třech tyči. Kobra se do útoku nežene, i když má možnost, zvolí spíše nahození. Jde znát, že hraje o hodně.
     
    64:02
    Štípkova střela zpoza brnícího hráče se zastavila o Tkadlecovy betony, ale domácí brankář o tom vůbec nevěděl. K dorážce se tak dostal ještě Rejna, ale s jeho střelou už si gólman Vsetína poradil.
     
    64:13
    Na druhé straně zakončoval přečíslení dva na jednoho Horský. Cichoň do jeho střely skočil a vsetínský útočník tak trefil pouze ležícího beka.
     
    64:48
    Vsetínští jsou zpět v útočném pásmu a na svých pozicích. Kobra dobře brání, ale po získání kotouče vyhazuje jen na zakázané uvolnění.
     
    65:14
    Broža tečoval Janíčkovu střelu z větší vzdálenosti přesně do Voleveckého lapačky. Hra je přerušena.
     
    65:20
    Fojtíkovo nahození od mantinelu z ostrého úhlu trefilo hostujícího gólmana do pravého ramene. Kobra vyhazuje, ale tentokrát se o zakázané uvolnění nejedná.
     
    65:57
    Herní tempo se zpomalilo. Vsetínští rozehrávají z rohu za svým brankářem.
     
    66:15
    Horský chtěl překvapit Voleveckého, když se vynořil zpoza branky a zakončil k levé tyči. Hostující gólman pokryl volný prostor betonem a kromě něj Horský narazil ještě na bránícího Šestáka.
     
    66:23
    Przybylova střela se otřela o výstroj gólmana Kobry a skončila vysoko nad bránou. Hosté vyhazují kotouč do středního pásma.
     
    67:10
    Vsetínským se nedaří dostat do pásma, ale u vyhozeného kotouče jsou vždy rychleji než soupeř.
     
    67:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je dobojováno. MARTIN JANÍČEK posílá svou dorážkou nad levý beton Vsetínské do druhého kola play-down. A i když Kobra sahala po rozhodujícím pátém duelu, touto prohrou sestupuje do nižší soutěže. Asistence: Adam Sýkora, Adam Bachánek.
     
    Konec zápasu. (19:52:39)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 35. Bednařík (Mojžíš, Janíček), 45. Jurek (Janíček), 54. Bachánek, 68. Janíček (Sýkora, Bachánek) – 2. Novák (Štípek), 6. Svach (Ribarovski, Skoupý), 39. Novák (Štípek, Cichoň)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Fojtík, Prčík, Čapka, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Maštalíř, Janíček, Veselý, Przybyla, Jurek, Bednařík (C), Ramert, Bachánek (A), Horský, Broža.
    Trenér: Aleš Bachánek

    HC Kobra Praha: Volevecký (Peyerl) – Kulinič, Šesták, Skorčík, Svach, Cichoň, Kalajev – Bauer, Bareš, Černý, Rejna, Čermák, Skoupý, Svoboda, Ribarovski (C), Štípek, Čečetka, Novák.
    Trenér: Milan Vrzal

    Rozhodčí: Mrkva – Kleprlík, Vašíček.
    Vsetín 3 1 Kobra
    #1 Středa 09.03.2022 • 16:15
    Kobra - Vsetín 4:3
    #2 Čtvrtek 10.03.2022 • 16:15
    Kobra - Vsetín 3:5
    #3 Neděle 13.03.2022 • 16:00
    Vsetín - Kobra 7:1
    #4 Pondělí 14.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Kobra 4:3 po prodl.
    #5 Středa 16.03.2022 • 15:00
    Kobra - Vsetín
    bahis siteleri